Originally Posted by
Lefteris_X
τι εννοείς αχρηστεύεις;
μα, για να μην "βγάλεις καρκίνο", επιλέγεις το iPod Touch, το οποίο είναι ένα iPhone χωρίς το Phone (τις λειτουργίες δλδ τηλεφώνου) στην ουσία (ΟΚ το iPod Touch δεν έχει - προς το παρόν :D - την κάμερα του 4S).
συνεπώς όταν ΉΔΗ έχεις iPhone, και δεν θέλεις "να βγάλεις καρκίνο" αλλά θέλεις να "ακους πολυ μουσικη, στο δρομο στο σπιτι, στο γυμναστηριο κτλ", δεν είναι πιο οικονομικό να το βάλεις σε airplane mode, ουσιαστικά μετατρέποντάς το σε iPod Touch?
δεν καταλαβαίνω την λογική σου, πραγματικά καθόλου. Αυτο-αναιρείσαι αν δεν το έχεις καταλάβει...
τέλος πάντων, δεν θέλω να ξεκινήσω κουβεντολόι, γιατί το αισθάνομαι παντελώς άσχετο, το να συζητώ για κάτι που θέλει κάποιος άλλος να αγοράσει......κι εμείς που το συζητάμε, δεν είμαστε αυτός ο "κάποιος"....ε, σα να θέλω να πάρω εγώ ένα καινούριο αμάξι, και οι φίλοι μου κάνουν κουβέντα μεταξύ τους, για το πιο είναι το περισσότερο "σωστό" μοντέλο για...εμένα...........κρίνοντας με τα δικά τους κριτήρια. Ε, αυτό με κάνει να νιώθω τελείως άσχετη την συμμετοχή μου.
Ας συνεχίσουμε στα περί Apple και στα επικείμενα μηχανήματα.
@ Παύλος.
Παύλε, εννοώ αυτό που κατάλαβε ο Νεκ Φουντ, ότι δηλαδή το τωρινό iPad (που κακώς λέγεται Retina ή 3, καθώς ονομάζεται σκέτο "iPad", τα παλαιότερα πλέον ονομάζονται 1 και 2), θα υποδεχθεί τον νέο εννιά-πινο κονέκτορα και ενδεχομένως καλύτερη μπαταρία (που ίσως να σημαίνει και λιγότερη θερμοκρασία, ίσως όμως).
Το δε iPad mini (που τονίζω ξανά, δεν είναι σίγουρο ότι θα λέγεται "mini"), θα έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad 2, ενδεχομένως σε πιο λεπτή μορφή (σμίκρυνση), διότι........αυτά θα χρειάζεται "μόνο" για να πετάει...........γιατί θα πετάει; μα γιατί, η μικρότερη ανάλυση 1026x768 (συγκριτικά με αυτή του iPad 2048x1536) η οποία θα δείχνει σαν έργο τέχνης σε μικρή οθόνη 7.85 ιντσών.......έχει μικρότερες τεχνικές απαιτήσεις από την γαιδουρινή ανάλυση του iPad (το οποίο υπερθερμαίνεται λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας στην CPU/GPU, αλλά και επειδή το τσιπ είναι κάπως μεγάλο στην κατασκευή του).
άρα τελειώνοντας, το νέο iPad mini θα είναι μια χαρά, φθηνό, ποιοτικότατο, γρήγορο και σας το λέω από τώρα.........θα γίνει το hit των γυναικών.