φτανει pictorino. Την αληθεια για την ομαδα τους την ειδαν καταματα στους αγωνες με την ανορθωση φετος.
Printable View
φτανει pictorino. Την αληθεια για την ομαδα τους την ειδαν καταματα στους αγωνες με την ανορθωση φετος.
τι πάει να πει παλιό,εσύ δεν λες ότι σηκώνετε κούπες πρωταθλήματος;η ιστορία γράφει ότι είναι και χάρτινες,μην το ξεχνάς
Το δικο σου δηλαδη ειναι καλητερο. Συμμορφωσου να πεις στην αδερφη σου οχι σε εναν που δεν ξερεις
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2688
ρίξε μια ματιά,φιλικά στο είπα,αν έχεις προβλήματα δεν σου φταίω,δεν ανέφερα βωμολοχίες,δεν έβρισα και δεν έθιξα εσένα ή την οικογένειά σου γιάυτό μίλα καλύτερα.
από πότε το συμμορφώσου είναι βρισιά;;
Υ.Γ μάλλον πρέπει να ζητήσεις και συγγνώμη για το παραπάνω σχόλιό σου,πάντως δεν θα πέσω στο επίπεδόι σου για να πάρεις ανάλογη απάντηση
Συγνωμη εισαι σε θεση να δινεις εντολες σε αλλους? Αυτο που ειπα εγω ειναι να το πεις σε καποιον που ξερεις, δεν ενοουσα να θιξω την αδεφη σου που δεν ξερω καν αν εχεις. Το πηρες λαθος
διάβασε προσεκτικά το link που σου έδωσα,τι έγραψα , τι έγραψες και βγάλε μόνος σου συμπέρασμα,αφού πρώτα ηρεμήσεις
Συμμορφωθείτε όλοι... Νομίζω εγώ έχω δικαίωμα να το πω...
Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν να γράφονται τέτοια post... Αρκετά περάσαμε πέρσυ...
Μα ηρεμος ειμαι. Και εσυ μιας και εισαι Παναθηναικος πηγαινε και μιλα για την ομαδα σου στο αντιστοιχο official thread. Εδω περα τι ερχεσαι να μας πεις? Οτι περνουμε χαρτινα πρωταθληματα και οτι δεν εχουμε ομαδα? Αυτα τα εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες απο εσενα περιμεναμε να τα ξανακουσουμε?
το ακριβώς από πάνω σου σχόλιο δεν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις;τέλος εδώ από μένα
ειδα μονο τη φαση του μπελουτσι (χωρια οτι εχει πατησει περιοχη οταν τρωει την καρατια που σημαινει πεναλτυ) και καταλαβα πως παιζαν τα παλικαρια του παο β' και την ανοχη του "κοκκινου" μαζαρακου που επρεπε να φυγει με τη μια με κοκκινη.....απλως να καταλαβουν μερικοι οτι το να λενε για διαιτησιες και χαρτινα υπερ του ολυμπιακου ειναι τουλαχιστον γελοιο........
και για να μη μου λετε χαζομαρες.....ιδου το νεο καρατε κιντ (2008)
http://www.youtube.com/watch?v=OX-uaWjlZb0
Κοιτάξτε την φάση του 1:25...ο αμυντικός δεν κοιτάει καθόλου την μπάλα (αυτή χτυπάει κατά τύχη στο κεφάλι του) και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι μην τυχόν και δεν τον πετύχει με την κλωτσιά...ΑΙΣΧΟΣ.
Εχμ, προς Pictorino κλπ
υποστηρίζετε τον Ολυμπιακό; όχι. τότε τι postάρετε εδώ; πηγαίντε στο thread του παναθηναϊκου (με μικρό), και βγάλτε τα απωθημένα σας εκεί. απ'ότι φαίνεται το να έχει γαλουχηθεί κάποιος στα πέτρινα χρόνια του παναθηναϊκού (με μικρό πάλι) δεν κάνει καλό.