ego pantos den apogohteyome ....adhmono gia thn troph pou tha parei to senario meta ta shmerina apotelesmata.....
....
Printable View
Ο γίγαντας Νιόπλιας τα κατάφερε και πάλι!Ρε άνθρωπε τι όνειρο είδες?Πετάς έξω τον Λέτο και όχι τον Καραγκούνη?Σου λείπει ο Ζιλμπέρτο, ο αντίπαλός σου παίζει με αντεπιθέσεις, και βγάζεις τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παίκτη που μαρκάρει (Σιμάο)?Πάρτυ έκανε η Καβάλα στο κέντρο με τις εμπνεύσεις σου!Να δω πότε θα αποφασίσει ο Κατσουράνης να μαρκάρει.Καημό το έχω...
Για τον ψωνισμένο Νίνη δεν θέλω να γράψω τίποτα γιατί θα φάω ban...
Λ Ι Γ Ο Ι
L O O S E R S
A N I K A N O I
Δ Ε Ν Α Ν Τ Ε Χ Ο Υ Ν
Mερικα πραγματακια...πρωτον επειδη διαβαζω οτι οι Γαλλοι το σκεφτονται για τον Σισε και το μουντιαλ, νομιζω οτι μετα και το σημερινο δε θα πρεπει να εχουν καμια αμφιβολια. Αφου εχει βαλει 17 γκολ με ΑΥΤΗ την ομαδα που ειναι ζητημα αν παιρνει 2 σωστες πασες σε ολο το ματς (σημερα ηταν να τον λυπασαι περιμενοντας ο κακομοιρης μια στοιχειωδως σωστη πασα σε ολο το ματς), αξιζει να παει στην εθνικη...
Δευτερον, οταν ο Κατσουρανης εβαζε τα γκολ στην αρχη και τα δημοσιογραφακια μιλουσαν για την πιο πετυχημενη μεταγραφη του ΠΑΟ εγω διατηρουσα τις επιφυλαξεις μου και οσο περναει ο καιρος δικαιωνομαι για αυτο που πιστευα απο την αρχη, οτι ειναι ενα κατσικι και μισο ικανο να παιζει μονο μαζι με τα αλλα κατσικια της εθνικης του Ρεχαγκελ. Ανυπαρκτος στο κεντρο στα ορια της προκλησης.
Τριτον, Νιομπλιας.. Ο ανθρωπος δεν εχει κανει μια σωστη αλλαγη, σημερα εβγαλε το Λετο και ειναι ο προπονητης μιας ομαδας που σημερα προσφερε απλοχερα κακοποιηση του ποδοσφαιρου.
Τεταρτον, Σωτηρακο...σε ξεζουμισε η μοντελα ε? Θα περασες καλα φαινεται χθες το βραδυ για αυτο δε μπορουσες να παρεις τα ποδια σου, αντε αγορι μου θα παραμεινεις και εσυ αιωνιο ταλεντο οπως τοσοι και τοσοι αλλοι
Δε θα φτασω στο σημειο να ξεχασω τα παντα και το τι εχει προσφερει ο Καραγκουνης στην ομαδα ολα αυτα τα χρονια, ομως πλεον φτασαμε ολοι μας στα ορια με αυτο τον παικτη και την ασυλια που εχει απο το Νιομπλια. Αθλιος και σημερα, το μονο που εκανε ηταν να σηκωνει τα χερια του και να διαμαρτυρεται, βγαλτε τον εξω απο την ενδεκαδα τωρα!
Τελευταια φορα που πηγα γηπεδο φετος, με εφτασαν στο σημειο να χαιρομαι στο τελος που φαγαμε και το δευτερο, αθλιο, ελεεινο ποδοσφαιρο, μηδεν τακτικη, μηδεν θεαμα, κοτες, loosers και μια Καβαλα που μας επαιξε για πλακα...ΜΟΝΟ αυτοι μπορουν να χασουν αυτο το πρωταθλημα απο αυτον τον πεθαμενο Ολυμπιακο
Πάντως φίλε Κώστα, αν ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ και χάσετε και αυτό το πρωτάθλημα από ΑΥΤΟΝ τον ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ Ολυμπιακό, ε, τότε όσα και να ακούσετε μετά θα είναι απόλυτα δικαιολογημένα! Και το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟ είναι ΙΚΑΝΟΣ να την πατήσει... το έχει αποδείξει και στο παρελθόν!!!
εγω ενα θα πω ρε και βαλτε το καλα στο μυαλο σας εσεις οι ''παναθηναικαρες'' που καρζετε στην πρωτη στραβη!
ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!
και εγω απογοητευτηκα σημερα αλλα με το να κραξω τι θα κανω????
είμαι "παναθηναϊκάρας" και κράζω γι' αυτό το σίχαμα που λέγεται ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η μόνη αντίδραση που μπορώ να έχω. Δεν βαρέθηκες; Δεν βαρέθηκες να πηγαίνει στο γήπεδο και να φαύγεις σιχτιριασμένος; Εγώ βαρέθηκα, ειλικρινά, έχω διαρκείας αλλά από εδώ και πέρα τέλος, ούτε με Ρόμα ούτε με κανέναν. Καλύτερα να έμενα σπίτι σήμερα να έπαιζα wolverine. Σιχάθηκα πια, ειλικρινά, δεν ξαναβλέπω άλλο παιχνίδι. Τουλάχιστον να μην σπάζομαι και χαλιέμαι. Αυτό το συνονθύλευμα ΔΕΝ βλέπεται. Έκραζα από την αρχή αλλά βελτίωση ... 0. ¶ξιοι της μοίρας μας, ξεφτίλα. Σισσέ, σύλβα κλπ κλπ, τι άλλο θέλεις για να παίξεις μπάλα και να κερδίσεις; Από όλα τα εντός έδρας φέτος 2-3 φορές έφυγα και ημουν χαρούμενος γιατί είδα μπάλα, τις άλλες φορές βρίζοντας. Βαρέθηκα να βλέπω αιώνια ταλέντα (νίνης) και παιχτάκια τύπου καραγκούνη που θεοποιούμε. Ας μην πω άλλα για αυτό το εμετικό συνονθύλευμα, μου προκαλούν αηδία οι L O O S E R S και οι χ έ σ τ ε ς
α! και δεν κράζουμε με την πρώτη στραβή, αν μας άκουγαν μήνες τώρα ίσως να είχε αλλάξει κάτι προς το καλό
και κάτι άλλο μια και πριν λίγο καιρό λέγαμε για τον σιχαμένο σαλπιγγίδη.... πόσες φορές έχει βρεθεί στα όρια της περιοχής από δεξιά ένας εναντίον ενός με αντίπαλο αμυντικό; 3-5 φορές σε κάθε παιχνίδι. πόσες φορές έχει κάνει την κίνηση του star παγκόσμιας κλάσης (μπροστά του) Ρινκόν; ΚΑΜΜΙΑ. πέρασε τον αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή, τράβηξε τον αμυντικό με τον τερματοφύλακα πάνω του και πάσαρε στον ελεύθερο συμπαίχτη του ..... τον έχω σιχαθεί πια, κάθε φορά που πάει πάνω του η μπάλα σταματάει η επίθεση ... ΟΥΣΤ ΑΜΠΑΛΕ ΟΥΣΤ
εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια μου φαινεται......οταν ειμασταν στο +8 δεν μιλαγε κανενας..κανενας δεν εκραζε αυτο το συνοθυλευμα..κανενας δεν εκραζε τον καραγκουνη.και ολοι λεγαμε οτι παμε μωρη παναθα για το double..γιαυτο ποτε δεν θα δουμε προκοπη στο ποδοσφαιρο......στις χαρες ολοι μαζι στις λυπες ομως η μονη λυση ειναι κραξιμο ε?γιαυτο μια ζωη θα ειμαστε κατω απο τους γαυρους στην μπαλα....γιατι δεν ειμαστε ενωμενοι....ακομα και στο +8 γκρινιαζουμε....ετσι προκοπη δεν βλεπομαι..αμα κερδισουμε την Ρομα και το παοκι να δω τι θα λετε ρε παναθηναικαρες....ολες οι ομαδες σ ε ολο το κοσμο χανουν αλλα για τον παναθηναικο απαγορευεται να χασει μια φορα!!!συνελθετε ρε!!!!!!
οταν λεγαμε οτι το πρωταθλημα ειναι αυοσκοπος γκρινιαζε κανενας??τωρα σας πειραξε που δεν παιζει μπαλα η ομαδα?
Pictorio νομιζω οτι εισαι υπερβολικος.Ενα παιχνιδι χαθηκε...Δεν παιξαμε καλα και χασαμε τελος.
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._7552467_n.jpg
@ Aristos13
H αλήθεια είναι Αρίστο, ότι ο Λευτέρης και οι υπόλοιποι Παναθηναικοί του forum τα έλεγαν εδώ και καιρό, αλλά δεν ήσουν στο forum τότε.
οχι να τους εκτελεσουμαι ολουσ στην ομονοια!!στις λυπες μερικοι χαιρονται γιατι ετσι μπορουν να γκρινιαζουν.....!!ντροπη!!
εγω αυτο που ξερω φιλε γιαννη ειναι οτι οσο κερδιζαμε και η διαφορα ηταν στο +8 ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαγε...τωρα βγηκαν ολοι η μετα χριστο προφητες να μιλησουν και να πουν τι???
o νινης αν δεν φυγει για εξωτερικο θα μενει αιωνιο ταλεντο.εδω στην ελλαδα το παρακανουνε με τα γκομενιλικια και ολοι οι νεοι παιχτες δεν δουλευουνε και δεν δουλευονται σωστα με προοπτικες...μπαινουνε ολοι στο τρυπακι μπουζουκια , "εξυπναδες" και λαμογιες κανοντας μια καλη σεζον και μετα ο μηνας εχει 9....για να φτασει καποιος παιχτης να ειναι παγκοσμια καταξιωμενος πρεπει να στερηθει...(οπως και σε ολα τα επαγγελματα)συνφωνω στο κραξιμο αλλα πραγματικα Cisse και Silva(φετος) μια χαρα πανε. Οι υπολοιποι κλαφ'τα χαραλαμπε.Α μην ξεχασω τον Leto που πραγματικα εσωσε τον Παναθηναϊκο φετος.Τελοσπαντων , πρεπει να ερθουν κιαλλοι παιχτες οπως αυτους που ειπα για να δουμε μπαλα...Μου θυμιζει τη Liverpool (τηρουμενων των οποιων αναλογιων) που παιζει η σαρα και η μαρα μεσα και προσπαθουν ο Gerrard και ο Torres να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.Ετσι παντως δεν γινονται ομαδες...ακομα και πρωταθλημα να παρει ο Παναθαϊκος ειναι ασοβαρη ομαδα...σαν ερασιτεχνικη...οπως και ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο(?)...ηθελα και ναξερα τηλεοραση εχουνε σπιτια τους οι Ελληνες ποδοσφαιριστες? βλεπουμε τι γινεται στον υπολοιπο ποδοσφαιρικο πλανητη? (το ιδιο ισχυει και για τους προεδρους, προπονητες κλπ).Τουλαχιστον ας μαζευονται καθε τριτη και τεταρτη να βλεπουνε champions League ολοι μαζι καμια σοβαρη ομαδα και ας παρουνε καμια ιδεα τι "παιζει" γυρω τους...ελεος!σε ολα τα επαγγελματα κοιταει ο κοσμος να γινει καλυτερος μπας και παμε λιγο παραπερα....εδω η αγραναπαυση συνεχιζεται...και για να μην φανω οτι κραζω τους ελληνες ποδοσφαιριστες να πω οτι υπηρξαν καποτε τεραστιοι μπαλαδοροι που πολυ απλα γουσταραν να μην μεινουν στασιμοι...και στο κατω κατω ενα τετ -α -τετ το βαζανε μεσα μωρε αδερφε!και να περασω στους αγαπημενους μου Καραγκουνη και Βυντρα: Δεν ξερω αν παιζανε αυτοι αποψε- δεν το ειδα το παιχνιδι- αλλα τι βυσμα εχουνε αυτοι ρε παιδι μου και ειναι συνεχεια βασικοι? Προεδροι αλλαζουνε, προπονητες αλλαζουνε, ταινιες 3D βγηκανε , PS3 κοντευει να χακαριστει αλλα αυτοι ακομα βασικοι ειναι!
γιατι κανενας μα κανενας δεν τα λεει αυτα οταν ημασταν στο +8??ξαφνικα τωρα τα βλεπουν ολοι?κραχτε οσο θελετε ρε ο παναθηναικος θα το παρει το πρωταθλημα φετος!!!καλα τα ελεγε ο βγενοπουλος!!!!!!
το κράξιμο πέφτει από την αρχή του πρωταθλήματος, αυτή η ομάδα δεν με πείθει, δεν μπορούν, δεν έχουν τα @@@ να κάνουν κάτι καλό ... loosers... αν δεν σβήνονταν τα posts θα έβλεπες. έχεις την ιδέα ότι παίζοντας έτσι θα πάρεις double? παγωτό το καλοκαίρι μάλλον εννοείς... αν σου αρέσουν οι γαύροι είναι άλλο θέμα, όπου δω προσπάθει θα χειροκροτήσω όπου δω ξεφτιλίκια θα κράξω. θα κερδίσουμε Ρόμα - παοκ; πως ; θα μεταμορφωθούν και θα παίξουν μπαλάρα;
το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός αλλά έτσι ΔΕΝ παίρνεις πρωτάθλημα..
σε πόσα από τα 22 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν έχεις ευχαριστηθεί; εγώ σε 5-6. είδηση είναι το να παίξουμε καλά, όχι το αντίθετο..
ποιες χαρές;;;;;;;;;;;
αν δεν είχαν σβηστεί τα posts θα είμασταν προ Χριστόν προφήτες;)
MajereMP44 άμα ένας παίχτης θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, πρέπει να ξεχάσει τις γκόμενες μέχρι τουλάχιστον τα 26.
Αρίστο, εντάξει πια μας το είπες για το +8, αλλά κάνε και κανένα edit.
ετσι παει ρε συ....θυσιες θελει κ οχι καφριλες...εμας μονο αθλητες δεν ειναι...ποιος απο την ελλαδα καει αθλητικη ζωη? ελαχιστοι ...θυμασαι μια συντεχνια στον ολυμπιακο με ελευθεροπουλο-γεωργατο κλπ? αυτοι μονο αθλητες δεν ητανε...20 χρονων ητανε τοτε και φαινοτανε λες και ητανε 30αρηδες...γιαυτο τους εκραζε ο μαγεβιτς..ενω ητανε καλοι παιχτες αλλα αθλητες δεν ητανε...κωλοπετσωμενοι ητανε απο τα ξενυχτια χαχα οπως και κατι γκουμες, και δεν συμμαζευεται...αυτα ειναι καθαρα ελληικα φαινομενα...στο εξωτερικο κανουνε και εκει τις μλκς τους αλλα οταν πια ειναι παιχταραδες και οχι στα ξεκινηματα τους....τεσπα....