i put my hand under my pillow...
Printable View
i put my hand under my pillow...
πολλα και διαφορα σκεφτομαι τωρα!!!αα και την γωγω φυσικα!
Δεν μου μενει χρονος για χαλαρωση (να λιωσο στο ΠΣ3)
αμα κοιταξεις τις 2 τελευταιες σελιδες θα καταλαβεις.....
ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι θα τρελαθω..ειχαμε να μιλησουμε μια βδομαδα..τι λεω οτι την σκεφτομουν ολοι την βδομαδα και της αρεσε πολυ αλλα δεν θελει να βρεθουμε..δεν μου ειπε οχι απλα γιατι δεν της ειπα και εγω τιποτα αλλα ουτε αυτη μου ειπε τιποτα....με εχει τρελανει!
epitelous telos to wolfestain.......teloio game poli spastiko teliko boss.
ναι αλλα ολοι την βδομαδα που δεν της εστειλα δεν εστειλε....
Ναι αλλά ξέρει πως είσαι φουλ καψούρα...
το ξερει ρε γαμωτο....το ξερει αλλα και αυτη θελει ομως γιατι με ταλαιπωρει!!!!!!!!!!!!γιατι?????????
Απλά μόλις έχει καταλάβει την δύναμη που κρύβει ανάμεσα στα πόδια της και κάνει power test.
γιατι σε μενα ομως??να της πω αυριο να βρεθουμε η οχι?δεν ξερω τι να κανω..!!
φιλε κωστα μακαρι να ηταν οσο ευκολο οσο τα γραφεις..αλλατωρα το εχω παρει αποφαση...αμα θελει ξερει που να με βρει...αμαν πια.....τελικα αμα εισαι καλος εισαι και μ@λ@κ@ς!!!
λοιπον Αριστο.εχεις @@?αν ναι πρωχορα κανε πραγματα για τον ευατο σου,να κοιτας να περνας εσυ καλα!!
Εισαι ανδρας και πρεπει να εισαι εγωιστης (οχι να παρακαλας)
Αυτην την στιγμη σε εχει δεδομενο και το ξερεις,και ειναι μεγαλο - σου αυτο
Στα λεω σοβαρα αυτα
αυτο θα κανω μαριε..αληθεια θα την γραψω @@ μου!της εχω φερθει με τον καλυτερο τροπο και ισα που δεν με ειπε μ@λ@κ@!δηλαδη τι επρεπε να της αρχισω στις παναγιες για να βγουμε?αμαν δηλαδη....ελεος πια!!!!ευχαριστω ρε μαριε!
σκοτωνω ανθρωπο αυτη την στιγμη!!εχω τοσα νευρα......................................και ενα +ρεπ στον φιλο μαριο(plakas) κωστα(lordkostas) και στον φιλο χρηστο(modecris) για την βοηθεια τους...
^^ Εγώ θα σου δώσω rep αν και όταν καταλάβεις πως ο Θεός έπλασε την γυναίκα και όχι μόνο την Γωγώ. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλές στον φιλικό σου κύκλο που τους κάνεις κλικ,άνοιξε τα μάτια σου...:sparta:
PS:το παραπάνω smilies ονομάζεται...sparta! καρα-loool!!