ολα κ ολα... εμπρος πισω!!! ελατε ολοι μαζι... Εμπροοοοοοςςς πιιιιιιιισωωωω!!!
Printable View
ξαναμιλησα με sony και μου ειπαν οτι το προβλημα παραμενει με το store και προσπαθουν να το φτιαξουν,το εβλεπε οπως μου ειπε σαν high priority,επισεις το παιδι μου ειπε μηπως το firmware δεν ειχε περαστει σωστα,το ξαναπερασα με usb αλλα τζιφος το προβλημα μου παραμενει ,πρεπει να φτιαξουν τους σερβερ τους.
δεν γινεται να μην εχει περάσει σωστά το firmware ,τι εικασίες ειναι αυτες ρε παιδια!! αν δεν εχει περάσει σωστά το firmware τωρα την κονσόλα σου θα την είχες για να σου κρατάει την πόστα ανοιχτη!
Σημερα μου εκανε το εξης περιεργο η κονσολα.Χτες που επιαζα δε ειχε κανει καποιο θεμα, σημερα με το που την ανοιγω και κανω sign in, κανω να παω στο plastation store και εκει η κονσολα φρηζαρισε...απλα εβλεπα την μπλε οθονη χωρις ομως γραμματα απο το store!!
Περιμενα κανα λεπτο, δεν εκανε τιποτα, ειχε μεινει εκει κολλημενη.
Παταω το κουμπι να κλεισει, κλεινει.Κανω να την ξανανοιξω και η κονσολα αναβει για λιγο, ισα ισα που εγινε η μπαρα ενεργειας μπλε,και σβηνει μονη της!!
Κανω να την ξανανοιξει και μου πεταει μυνημα οτι κανει rebuilding database,σε μαυρη οθονη και με μια μπαρα που εδειχνε ποσο τις εκατο ειχε γινει rebuild.
Με το που τελιωνει, μου πεταει μυνημα οτι δεν εγινε σωστο κλεισιμο της κονσολας. και μετα με επανεφερε κανονικα στο μενου τοπυ ps4 οπου και επαιξα.
Πηγα στο store και ηταν ολα κανονικα!
Τωρα να πω την αληθεια φοβαμαι να την ξανανοιξω..Ειχαμε τη φοβια τοτε με τα 360 που "καιγονταν" και σταυροκοπιωσουν καθε φορα μην δεις τα δαχτυλιδια, τωρα θα φοβασε μηπως μετα απο update σβηστουν ολα(απο δω και μπρος στικακι και σωσιμο της προοδου καθε εβδομαδα).;)
βγηκε κατι νεοτερο σχετικα με διορθωμενο update?
Aπό τις επιλογές του party chat,
αν κάνει ο άλλος Live streaming σε twitch/ustream ακούγεται και η δική σας φωνή στο broadcast,
το ίδιο ισχύει αν ο άλλος αποθηκεύσει βιντεάκι.
https://pbs.twimg.com/media/B1BflLOIAAEsamg.jpg:orig
Με το νεο update σαν να παρατηρησα slowdown κατα τη διαρκεια του gameplay ανα φασεις πραγμα που δεν το ειχα καθολου πριν..το χει παρατηρησει κανενας αλλος η να ναι τυχαιο?
το έχω παρατηρήσει εγώ, αλλά εντελώς ανεπαίσθητα, ίσα - ίσα να το πιάσει το μάτι και σε εντελώς random στιγμές.
επίσης, έχω δει και κάτι άλλο: κόλλημα στα background γραφικά του PDM, όταν boot-άρει στην αρχή, που δείχνει την ενημέρωση περί επιληψίας....πάντα έχει φορτωμένο (και δείχνει) το default theme με τα default χρώματα και με το που πάνε να σβήσει/εξαφανιστεί το ενημερωτικό μήνυμα από την οθόνη, προφανώς φορτώνει το γκρι (σε εμένα) χρώμα.....με αποτέλεσμα το πλήρες "πάγωμα" (freeze) στην κίνηση των backgroun γραφικών για μισό sec.............μετά από αυτό το πάγωμα έχει φορτωθεί το γκρι χρώμα και το animation των b/g γραφικών πάει κανονικά όπως πάντα (σα νερό δηλαδή).
ε, ρε Sony. Μετά από τα αρχικά firmware του PS3 (στον πρώτο 1 με 1,5 χρόνο) που ήταν αστέρια (έξτρα δυνατότητες + άψογη λειτουργία της κονσόλας).........μετά ΟΛΑ τα update έδιναν κάτι, αλλά και αφαιρούσαν κάτι (πχ. σταθερότητα) λες και το optimization πήγαινε μερικά βήματα πίσω αντί μπροστά (αναφέρομαι σε PS3 / PS4 γιατί PSP/PS Vita δεν έχω).
Αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει σε ποια στάση λεωφορείου στο Λονδίνο πάει η Sony και προσλαμβάνει μηχανικούς.
Ευχαριστώ!
Να ρωτησω κι εγω κάτι κι ας με βρίσετε... Εσείς ρε παίδες ΠΟΥ τα βρήκατε τα themes τα καινούρια και τα κατεβάσατε...? Θα μου πείτε έχουμε ξένα accounts για να μπαίνουμε στο ξένα PSN stores... Στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ PSN Store έχουν ανέβει ?? Έψαξα παντού αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Και search έκανα... τίποτα. ΔΕΝ έχω account για ξένο PSN Store να σημειώσω. Μήπως έχει γίνει καμιά λαλακία στο δικό μου μηχάνημα μόνο? ΟΥΤΕ απο το menu των THEMES μου βγάζει link για το STORE . To μόνο νεο που είδα ήταν η αλλαγή χρωμάτων για το background...Αυτά..
Υπαρχουν στο Ελληνικο Store. Ψαξε απο το PC γιατι ισως απο το PS4 να μην εμφανιζονται.
https://store.sonyentertainmentnetwo...latform~ps4%7C
Τα themes του Destiny / CoD δεν υπαρχουν ακομα.
υπαρχουν τα 3 themes και ειναι στην κατηγορια games αν θυμαμαι καλα
Σας ευχαριστώ όλους. Με 2-3 restart και 2-3 log IN και OFF εμφανίστηκαν στην κατηγορία ... GAMES... Ευχαριστώ και πάλι.
Βλέπω με αυτό το μασαμπούκα :p firmware να μπαίνει σε rest in peace mode ...