Δε θα χαλιομουν να ειχε κανα launch event με ξενυχτι θα ειχε καλο χαβαλε ,παντως απο οτι ξερω για αλλες χωρες ειναι οτι αυτοι που το ηθελαν το βρηκαν..
Printable View
Δε θα χαλιομουν να ειχε κανα launch event με ξενυχτι θα ειχε καλο χαβαλε ,παντως απο οτι ξερω για αλλες χωρες ειναι οτι αυτοι που το ηθελαν το βρηκαν..
Φίλε πότε έκανες την παραγγελία;
Νεότερα απο σημερινη επικοινωνια:
Κλασική Ελλαδάρα...
Πήρα τηλέφωνο Κωτσόβολο και τους ρωτάω αν θα εχω το ps4 day one στις 13/12 γιατι τό έχω προπαραγγείλει Online από τις αρχές Αυγούστου! Και μου λέει με ανεση ότι κύριε μετά τις 20/12 θα παραγγείλετε γιατί είναι πολλές οι παραγγελίες! Μα τους λέω παράγγειλα την 1η μέρα που βγάλατε τις online παραγγελίες, με κοροιδεύετε; Πότε έπρεπε να έχω παραγγείλει, τον Ιούνιο; Μου λέει ξαναπάρτε μας την εβδομαδα κυκλοφορίας να δούμε τί θα γίνει και αν έχει αλλάξει κάτι...
Έλεος με τους ερασιτέχνες πια...
καποια που πηγαν σε περιοδικα/sites ηταν Made in Japan, επισης γενικα στην ευρωπη ειδα οτι ηρθαν απο ιαπωνια, αλλα δεν ξερουμε εαν ειναι ολα, η μερος αυτων.
παντως ενα γενικο συμπερασμα που βγαζω ειτε απο τηλεφωνικες επικοινωνιες μου ειτε απο επισκεψεις μου σε μαγαζια, δεν εχουν ακομα ιδεα ποσα κομματια θα εχουν , ΑΝ θα εχουν και τι θα εχουν!!!
μαυρο σκοταδι δηλαδη και ολα αυτα μολις μιαμιση βδομαδα πριν την κυκλοφορια... που θα επρεπε ηδη να παραλαμβανουν τα στοκ τους και να προγραμματιζουν τις παραδοσεις των προπαραγγελιων...
Παίζει να ειναι και για το ds4 μπλε χρωματος(μακάρι) γιατι χθες που είχα παει στην έκθεση και μίλησα με τον Δημήτρη του φάνηκε περίεργο που έχουν βάλει μπλε χρώματα για παραγγελία και απο όσο ξέρει δεν θα έρθουν τωρα μπλε ds4
Στο μήνυμα δεν διευκρινιζουνε ποια παραγγελία μου ειναι
Εδώ καλά-καλά δεν έχουν το vertical stand... ούτε στο Πλαίσιο δεν το έχει.
Ανακοίνωση public στην σελίδα του internet...
* Λόγω περιορισμένης παραγωγής από την κατασκευάστρια εταιρεία και υπερβολική ζήτηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το PS4 αναμένεται να εξαντληθεί την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στη χώρα μας. Τα Public θα κάνουν ό,τι είναι εφικτό (και λίγο παραπάνω) ώστε όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας που έχουν ήδη προπαραγγείλει τη νέα κονσόλα θα περάσουν την περίοδο των εορτών με ατελείωτο next gen gaming – ως εκ τούτου, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, αλλά φυσικά όλες οι παραγγελίες από 01.11.13 και έπειτα θα ικανοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.
και τελικα τι εκανε;;;;
^^
........Γύρισε σπίτι του :-)
Κάνει υπομονή μέχρι την επόμενη παραλαβή
Μ'αυτά που διάβασα μέχρι τώρα δεν περιμένω να μου στείλει κονσόλα ο Κωτσόβολας,
ειδικά στην τιμή των 344 ευρώ όταν μπορεί να τις πουλήσει 409 ευρώ για πλάκα.
παιδια ειχα νεα.Μολις με πηραν απο mediamarkt γιατι τους ειχα παρει το πρωι και μου ειπε οτι ειχε ενημερωση και οτι σιγουρα τρεις εργασιμες μερες το αργοτερο μετα τις 13 θα το εχω, εδωσα διευθυνση, τηλεφωνο κανονικα προπαραγγελια και μου ειπε σιγουρα, και οτι δεν ημουν ο μονος για τον οποιον ρωτησε το ιδιο και οτι δεν κανει λαθος ,τωρα τι να πω... τι κανω να τους πιστεψω?η να παρω κανα αλλο στις 13 εαν βρω?
edit: μολις ελαβα μυνημα για την παραγγελια οτι το πσ4 ειναι αμεσα διαθεσιμο απο τις 13 και παραδοση 1-3 εργασιμες
Ποτε ειχες κανει προπαραγγελια;;; Το σκετο ps4;;;
ναι το σκετο ,το πρωι εκανα