ΧΑΧΑΧΑ:hysterical::hysterical::hysterical: Αδερφε μου η αφιερωση ειναι ολα τα λεφτα,τι φατσα ειναι αυτη?χαχαχα....
Σας ευχαριστω πολυ ολους να ειστε καλα ειστε φοβερη παρεα.Ηρθε και η δικια μου ωρα να μπω στα αντα...:a045fgf:
Printable View
ΧΑΧΑΧΑ:hysterical::hysterical::hysterical: Αδερφε μου η αφιερωση ειναι ολα τα λεφτα,τι φατσα ειναι αυτη?χαχαχα....
Σας ευχαριστω πολυ ολους να ειστε καλα ειστε φοβερη παρεα.Ηρθε και η δικια μου ωρα να μπω στα αντα...:a045fgf:
XRONIA POLA MANOLIOOOO!!! NA TA EKATOSTISIS ODIGARA MOUU!!!
XAXAXA OLA TA LEFTA TO VIDEO TOU TEAM MATE!!!
Καλημέρα σας.
Συγχαρητήρια κύριε Αγαπούλα για την επίδοση και την νίκη σας, θα ήθελα να μοιραστείται μαζί μας τις εντυπώσεις σας για τον προηγούμενο γυρο.
[αγωνας&δοκιμαστικα]
[καλα&κακα].
Ευχαριστώ
Χρόνια Πολλά φίλε Μανώλη, να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι τον αδερφό σου!
http://imageshack.com/a/img689/3961/ps6l.jpg
Συγνωμη σε οσους θα στεναχωρησω αλλα αυτη την στιγμη στην Monza βρεχει!!!!!!!!!!χαχαχα
Χρονια Πολλα ! Μανώλη ...:a026: Υγεία & Χαρά .:a026:..ότι Επιθυμείς! :a026:Attachment 3638
αν και με καθηστερηση χρονια πολλα και απο μενα με υγεια και οτι επιθυμεις
Χρονια πολλα και απο δω ομαδαρα! Για δωρακι ευχομαι να ανοιξουν οι ουρανοι τη Δευτερα! :P
οχχ ....αυτό το έργο το έχω ξαναδεί ! (Monza) και πολύ βροχή και ο Αλέξανδρος να κάνει περίπατο !....για γούρι θα φέρω κάτι φιλαράκια που είναι ντυμένοι ινδιανοι και λένε ένα καταπληκτικό τραγουδάκι:d030tr::d030tr::d030tr::a023: ...το οποίο τρομάζει τα σύνεφα !!! και φεύγουν μακριά !!!
Καλημερα σε ολους.Μηνας γενεθλιων λοιπον ο Νοεμβριος.Καποιοι κλεισανε τα πρωτα ..αντα,καποιοι αλλοι ειναι ενα βημα πριν τα πρωτα ...ηντα.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:a026: φιλε μου Στρατο.Να εχεις οτι επιθυμεις(εκτος απο πρωταθληματα..χιχιχι:d030:)και να χαιρεσε καθε στιγμη της ζωης.Ενα ομορφο τραγουδακι και για εσενα λοιπον:http://www.youtube.com/watch?v=mzJT9M1E6PQ
Καλημερα!
Χρονια πολλα Στρατο!Κορακοζώητος!
Τι έγινε ρε παιδιά; Όταν φτιάξατε το πρωτάθλημα βάλατε και όρο "παρακαλώ οι συμμετέχοντες να είναι γεννημένοι μεταξύ 01/11 και 30/11"???:e040fdd:
Χρόνια πολλά ρε Στράτο αρχηγέ,
ποτέ να μην πεθάνεις,
στη τιμονιέρα σου να στήνεσαι,
ρεζίλι να μας κάνεις!!!
Χρόνια πολλά και καλά φίλε Στράτο!!!
http://imageshack.com/a/img541/5757/mtvz.jpg
(Υ.Γ. Δεν προλαβαίνω να φτιάχνω τούρτες...)
Χρόνια πολλά Στράτοοοοοοοοοοοο :a026:
Να έχεις όσα χρόνια θες αρκεί να είναι καλά (μακάρι και πολλά)!! :d055:
Εντάξει, εσύ έχεις ήδη σκίσει την 4ες-5ες... κουμπώνεις overdrive οσονούπω και μην το είδατε τον Παναή... :bike:
Στράτο, Χρόνια πολλά και όλα καλά βρε ομάδα!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Καλημέρα .....Σας ευχαριστώ από Καρδιάς !.....να ειστε καλά , γεροί και δυνατοί ! να χαίρεστε της οικογένιες και τους φίλους σας , γιατί είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε !..... η Παρέα σας είναι το καλύτερο δώρο !!!:sing::a023::osfp::a055::a055::a055::a055::a055 ::a055::a055::a055::a055::pao::a049::drive:
:a026: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Στρατο με υγεια πανω απ'ολα και οτι επυθυμεις. :a026:
χρονια πολλα και απο μενα με υγεια και οτι επιθυμεις