Αν και διατηρώ το δικαίωμα στην ένσταση για τα βορειοελλαδίτικα, ΑΜΗΝ!
Printable View
Χαίρετε, χαίρετε!!! Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα...
Ξέρω ότι έχει τελειώσει η διαδικασία αλλά με τρώει ο κ...ς μου και δεν έχω τι να κάνω, οπότε...
Ferrari F40 10 Αν και δεν υπάρχουν τρανταχτές διαφορές με το original (και ίσως αυτό να το κάνει και πιο ωραίο) το κλασσικό έχει πάντα την γοητεία του. Lamborghini Avendator 8 Πάντοτε ήμουν ερωτευμένος με τις "σφήνες" τοτ Feruccio και η Aventador είναι σχεδιαστικά η πιο εντυπωσιακή Lamborghιni των τελευταίων ετών, μαζί με την Gallardo φυσικά. Αν ήταν πιο συντηρητική η χρωματική επιλογή μάλλον θα υποσκέλιζε την F40. Mercendes Benz C63 AMG 6 Αν και έχει την χάρη της βαριοπούλας, παρόλα αυτά είναι ένα φανταστικό Q-car. Βέβαια μετά την χρωματική επιλογή σου σταμάτησε να είναι διακριτικό, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. McLaren MP4-12C 4 Αν και σχεδιαστικά πιο συντηρητική από την "μαμά" της, δεν παύει να είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο. Ωραία επιλογή ζάντας και χρώματος. Chevrolet Corvette 3 Είναι από τα λίγα muscle cars της εποχής που δεν μου άρεσαν τόσο πολύ σχεδιαστικά. Πιστεύω επίσης ότι την αδικεί το χρώμα. GTR-R35 spec V 2 Είναι που είναι λίγο ασχημούλι το μανάρι μου, μπήκε και το κάρμπον βάφτηκε και κεραμιδί και τελλλος... Mercedes Benz SLR 1 Εμμμ... σόρρυ... Τα φορτηγά είναι σε άλλο νήμα.
Μόλις παρελήφθη εν κυτίον.. hard plast.
Δείχνει ενδιαφέρον...:c055gfe:
Ευχαριστώ πολύ Κε διοργανωτά!:d055:
pragmatika iperoxo to autokinito!! euxaristoume gia ola niko
καλημερα...ωρε παλικαρια....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟ ΔΏΡΟ ..ΝΊΚΟ:d055: - ΜΑΝΏΛΗ :d055:....μόλις το παρέλαβα κια εγώ ......πολύ ωραία η (STRATOS) ......
Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο...
Το δυσάρεστο πρώτα, είναι ότι μόλις γύρισα στο κλουβί με τις τρελές (aka Αθήνα), σωματικά μόνο βεβαίως βεβαίως, γιατί πνευματικά ακόμα είμαι στο νησί...
Το ευχάριστο τώρα, είναι ότι στην είσοδο με περίμενε ο θρύλος... Η integrale πανέμορφη, και το δωράκι ανεκτίμητο...!!! :yes:
Και μόνο η "περιποίηση" της συσκευασίας, δείχνει το μεράκι των υπευθύνων... Νικόλα, Μανωλιό, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάρα πολύ!! :d055:
den kanonizoume kanena agona osi imaste mesa?? duo pistes se mia imera ton 15 laps o kathe agonas??? NIKOLA SOSE MAS!!!!
Καλησπερα.Απο εμενα μην περιμενετε να συμμετασχω...εχω μπλεξει με assasin και lara:a098:
......