Δηλαδη, απο 89 ευρω τη προηγουμενη βδομαδα, τωρα το δινουν στα 260???
Πολυ ανεβηκανε εκει στα public... :P
Printable View
Δηλαδη, απο 89 ευρω τη προηγουμενη βδομαδα, τωρα το δινουν στα 260???
Πολυ ανεβηκανε εκει στα public... :P
Μια χαρά βλέπω έκατσε το -10% για όποιον έχει σαβούρα-παλιατζούρα να ξεφορτωθεί.
259 ευρώ είναι σούπερ τιμή.
Βασικά, σε άσχετο τόνο, εχω κι εγώ κατι αποδείξεις απο παιχνιδια που τους ειχα δωσει τις προάλλες και, λιγο πολυ, ειναι κανά 100ρικο. Να αρχίσω να σκέφτομαι τι να τσιμπήσω.
Προσοχή στα παιχνίδια που θα δώσετε, καλά θα ήταν να κάνετε μια εκτίμηση αρχικά σε ένα κατάστημα διότι μπορεί να κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ αν τα δώσετε ως used ! και όχι 10 ευρώ το κομμάτι όπως τα κοστολογούν σε αυτή τη "προσφορά"
καλά δέκα παιχνίδια είναι πολλά με 10 ευρώ το ένα δλδ τι προσφορα είναι αυτή στην ουσία μια η άλλη είναι απλά σε βγάζουν από τον κόπο να τα πουλήσεις ποσα παιχνίδια να έχεις παλιά που να κάνουν κάτω από 10 ευρώ (για λίγους ναι ειναι προσφορα).
Να ενημερώσω πως για όποιον ενδιαφέρεται η προσφορά ισχύει μέχρι 10 του μήνα , δηλαδή Δευτέρα.
Αν κάνετε παραγγελία και πάτε να το παραλάβετε την Τρίτη , το -100 ευρώ δε θα ισχύει ανεξάρτητα από το πότε κάνατε την παραγγελία. Για αυτό προσέξτε μη σας πιάσουν κότσο στο ταμείο. Εγώ αν και ψήνομαι , μάλλον δε θα το πάρω γ**ώ τα ΕΝΦΙΑ και τα ΦΠΑ και τα ΤΕΒΕ μου :P
Ειδα τις λεπτομερειες της προσφορας παντως και μου εκατσαν λιγο στραβα..
Δεχονται λεει μονο παιχνιδια που κυκλοφορησαν μετα το 2011 και κανενα παιχνιδι PRO η FIFA.
Εγώ απορώ πως δεν έβαλαν και τα 2Κ, η προσφορά καλή είναι αρκεί να έχεις παιχνίδια που ξέρεις ότι δεν θα τα δώσεις 10 ευρώ ούτε σε φόρουμ.
Εγω ειδα και τα καινουρια bundles, αλλα δεν μου γεμισε το ματι τιποτα, σιγα τις προσφορες και επειδη ειμαι κοντα στην κρισιμη ηλικια των 2ον -αντα λεω το μεσημερακι ννα παω να παρω το bundle με το driveclub. +3 μηνες psplus που μαλλον ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη.
Στρατή γνώμη μου καλύτερα να πάρεις σκέτη κονσόλα και 12 μήνες plus το παιχνίδι απ'ότι λένε οι περισσότεροι δεν είναι αυτό που περιμέναμε.....γνώμη μου.
Ναι το ξερω το επαιξα, αλλα σκετη κονσολα εχει 380 και 12,5 ευρω ακομη οι 3 μηνες παω στα 392,5 σχεδον σου κανουν δωρο το παιχνιδι στα 399. Επαιξα αρκετα στον κωτσοβολο, δεν λεει πολλα αλλα ειναι το μονο που σου ερχεται τζαμπα τελικα, ολα τα αλλα τα πληρωνεις στην τιμη τους, αφου τα bundle πανε στα 430-450.
Ααααα sorry νόμιζα ότι θα έδινες 440-450 βουρ στο πατσά τότε.
Στην πραγματικοτητα η προσφορα ειναι καμμια 40ρια ευρω μονο και εξηγω.
Αφενος 10 παιχνιδια που θα δωσει καποιος, ενα ταληρο να τα πουλαγε μονο, θα επιανε ενα 50αρικο.
Αρα απο τα 100, τα 50 μενουν.
Αν υπολογισει κανεις και οτι το 10% θα γινει επι της τιμης ΜΕΤΑ την αφαιρεση των 100 ευρω......χανει απο εκει αλλο ενα δεκαρικο σε σχεση με το αν αγοραζε την κονσολα χωρις την εκπτωση των 100 ευρω.
Στην πραξη δηλαδη κερδιζεις κανα 40αρι οπως ειπα.....αν δε υπολογισει κανεις οτι στα ιντερνετικα μαγαζια μπορει να βρει κανεις την κοσνολα με 375-380 ευρω....η διαφορα μηδενιζεται.
Ο μονος λογος που το σκεφτομαι, ειναι οτι δεν ξερω αν θα μπορεσω να αξιοποιησω το 10% μεχρι το τελος του χρονου σε κατι αλλο (πχ τηλεοραση....θελει μια η αδελφη μου).
Ασε που δεν εξρω και αν εχω 10 παιχνιδια μετα το 2011 (ειχα διωξει αρκετα προσφατως)
Ε, αφου σου λέω οτι δεν ισχύει, βρε. Λες να το άφηνα ετσι;;;
Εκεί που έλεγα δε γίνεται , τελικά την έκανα την κίνηση και το παρήγγειλα το 4άρι. Το θέμα είναι ότι εξαντλήθηκε το πακέτο με το driveclub και πήρα τη σκέτη κονσόλα με το χειριστήριο που έχει 409. με το 10% πηγαίνει 368 και με τα 10 παιχνίδια πηγαίνει 268. Η αδερφή μου θα βάλει 150 ευρώ , ένας φίλος μου αλλα 100 , η μάνα μου 18 και εγώ τα παιχνίδια :) Καθόλου άσχημα τελικά..! Ελπίζω να μου έρθει μέχρι τη Δευτέρα για να ισχύσει η προσφορά των 10 παιχνιδιών. Αποφάσισα να δώσω τα 10 παιχνίδια που έχω retail στο Βιτάκι που έτσι κ αλλιώς δεν τα έχω ούτε δει από όταν τα τελείωσα. ΕΛπίζω να μη με ματιάσει κανείς και να καταφέρω να το πάρω :P
Σταύρο, τελικά δεν άντεξες ε; χαχαχαχα. Και γω το ίδιο περιμένω, όπως σου έλεγα και χτες. Αν τυχόν έρθει από τρίτη και μετά, απλά λες δεν το θέλω και όλα καλά. μίλησα και με αθήνα στα κεντρικά και κανένα πρόβλημα. το πιστωτικό μου είπανε εδώ λάρισα πως ισχύει για 2 μήνες περίπου. Όντως παλιά θέλανε να πάρεις την ίδια μέρα κάτι σχετικό με παιχνίδι, ενώ τώρα ισχύει για όλα τα προϊόντα που έχουν.