αυτό είναι το αμερικάνικο version ..το ευροπαικό είναι πολυ καλύτερο :yay:
ρεεε το Limited θα έρθει ελλάδα (θα το βάλω sig μου φαίνεται):frog:
αυτό είναι το αμερικάνικο version ..το ευροπαικό είναι πολυ καλύτερο :yay:
ρεεε το Limited θα έρθει ελλάδα (θα το βάλω sig μου φαίνεται):frog:
το εξωφυλλο ειναι απιστευτο..... το Limited ξερουμε πως θα ειναι ?
Γειά χαρά σε όλους τους MGS fans εδώ γύρω! Παιδιά μόλις κατάφερα να βάλω στην άκρη τα 100 euros για τιν Limited Edition της παιχνιδάρας που βγαίνει αλλά απ' ότι φαίνεται δεν μπορώ να το βρω πουθενά!! Συνήθως αγοράζω τα παιχνίδια μου απο Plaisio Multirama ή e-shop και δεν υπάρχει σε κανένα απο αυτά ακόμη. Υποθέτω προς πρέπει να κάνω την προ-παραγγελεία μου τώρα και ούτε καν θέλω να σκέφτομαι ότι ήδη έχω αργήσει!
Μπορεί κάποιος να με κατευθήνει προς το κατάλληλο μαγαζί (online ή οτιδήποτε!) για να το κλείσω??
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την κατάστασή μου και να με βοηθήσετε! Όλοι έτσι νιώθουμε για το MGS4!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας!!
Σταμάτης
Ήρθες σίγουρα στο σωστό μέρος πάντως ;)
Από τα μαγαζιά που αναφέρεις, μην περιμένεις να φέρουν και την limited! Αυτοί δεν ξέρουν που παν τα 4 γενικά, το limited MGS...4 θα ξέρουν;
Υπάρχουν κάποια μικρά μαγαζιά στην Αθήνα που αφορούν αποκλειστικά τα games και ίσως το φέρουν. Για ονόματα και διευθύνσεις μπορούν να σου πουν τα παιδιά από Αθήνα που τα ξέρουν καλύτερα. :P
Και γω δεν τους κόβω να την φέρνουν :S Πάντως βρήκα ένα online ελληνικό shop για παιχνίδια, το gamemania.gr (δεν νομιζω να πειράζει που το ονομάζω) που βλέπω πως έχει το limited edition αλλά τώρα δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο το εν λόγω μαγαζί. Το ξέρει κανείς; Αν ναι, μία γνώμη θα 'ταν μεγάλη βοήθεια! Ή και κάποιο άλλο site αν σας βρίσκετε :P
Thanks again!
Το συγκεκριμενο μαγαζι "συνεραγαζεται" με το forum μας.
Συγκεκριμενα ειναι πολυ καλος μου φιλος. Γνωριζομαστε χρονια τωρα.
Δυστηχως δεν του εχει περισεψει τιποτα απο limited. Παντος δεν εχεις να χασεις τιποτα αν το παρεις ενα τηλεφωνο. Δημητρη τον λενε.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες WolfRathma (όχι και τόσο ευχάριστο βέβαια το νέο για τις limited :( ). Θα πάρω και ένα τηλεφωνάκι αυριο, μην τον ξυπνάω τώρα τον άνθρωπο απο την φούρια μου και μου πει όχι με τη καμία :P και μακάρι να γίνει κανα θαύμα γιατί έχω τρελαθείμε το άτιμο το MGS και καταλαβαίνεις....
Κανένα άλλο έτσι "ψαγμένο" μαγαζί όπως του φίλου σου του Δημήτρη που θα βρω να δω αν τελικά δεν του'χει μείνει τίποτα!! Αχ, άτιμε Hideo, τι περνάμε για πάρτη σου!!!
Ποιό πολλή μου αρέσει την καονικής και αυτό θα πάρω
το εξώφυλλο της κανονικής που δίχνεις εκεί είναι η αμερικάνικη έκδοση ..η ευροπαική έχει ζωγραφιστό τον snake
το στανταρ εχει καλυτερο εξωφυλλο νομιζω
Το gamezone θα φερει την limited, τωρα δεν ξερω αν εχει κλεισει τις προπαραγγελιες του αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις το τηλεφωνο το εχει εδω www.first2play.com Νικητα τον λενε τον ιδιοκτητη.
Στο official MGS4 thread του Neogaf που ανοιξε σημερα εχουν κανει απιστευτη δουλεια στην πρωτη σελιδα.:1appl:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=303161
ποπο φιλε, τελεια δουλεια!
Παρα πολυ καλο μπραβο τους!
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots UK Review
http://img81.imageshack.us/img81/9408/mgsignej6.jpg
Nομιζω οτι δεν εχει spoilers,διοτι και σε ξενα φορουμς δεν ειπαν τπτ.
γιατι δε δωσαν 10αρι καθαρο ?? εδωσαν 10 στο gta και σε αυτο 9.9 ? τι αλλο θα δουμε
και εγώ από gamezone έκανα το pre-order!