αχχααχαχαχ καταλαβα. Βλεπω να αλλαζω συνηθειες... :P
Printable View
ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι και εφαγα mega spoiler στο Arrow μονος μου!!!:censored::a015rt::a122::a122:
Χαχαχαχα χαχαχαχα
Περίεργη φάση μόλις τώρα.. Χτυπάει τηλέφωνο, μου λένε καλημέρα σας απο Κωτσόβολο τηλεφωνούμε (πρώτη σκέψη: Δε χρωστάω στον Κωτσόβολο ρε γμτ, τι θέλουν! lol )
Πρόκειται για ένα ψυγείο Pitsos που αγοράσατε πριν απο 5 χρόνια. Σας ενημερώνουμε οτι έληξε η εγγύηση σήμερα και αν θέλετε με 39 ευρώ μπορείτε να ανανεώσετε για άλλα 2 χρόνια..
Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Καινούριες τακτικές? Δεν ήξερα οτι σου δίνουν εγγύηση μετα απο 5 χρόνια!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.. Οτι χτυπάνε συνήθως σε καλές μάρκες ψυγείων- πλυντηρίων που δεν χαλάνε ούτε μετά απο 15 χρόνια..
Εντάξει ήταν για γέλια η αλλαγή, για να μπεις έπρεπε να κάνεις ζογκλερικά και όταν έμπαινες έβλεπες κάτι σαν δειγματολόγιο από χρώματα.
Μολις διαβασα ενα θεμα του ign για το suikoden 2 που ειναι κ το αγαπημενο μου παιχνιδι ever..Οπως πολυ σωστα λεει ηταν το τοτε got με πλοκη και ιστορια που με εκανε να απογοητευομαι παντα απο τα επομενα κ τελικα να ψιλοπαρατησω τα rpgs.Λετε να υπαρξει κατι αναλογο στο αμεσο μελλον?Ωραια τα rpgs που θες 100 ωρες με τα side να τα τελειωσεις αλλα αν δν εχει story δυνατο...δεν...
Μουσκεμα και βαριέμαι......
Σκεφτομαι οτι αυτο που βλεπω ειναι γαματο...
https://www.youtube.com/watch?v=IXieGSAdj4s
Σοβαρα δ παιζει να βρεχει μια ολοκληρη μερα...
Τελευταία μέρα σήμερα... Θα μαζέψει τα ζώα ο Νώε...
Κοντεύω να μείνω χωρίς ρούχα με την κωλοβροχή...
ρεπο λογω καιρου. ολε!