So many games, so little time...
Printable View
So many games, so little time...
Παραμύθι τη μια μας λέει έτσι και την άλλη πάει και παίρνει xbone γιατί το με ps4 του έμεναν κάτι κενά και ήθελε να τα γεμίσει.:P
σιγόντο βρε! και "σιγοντάρεις". Μάλλον το Xbone άρχισε να σε επηρεάζει :P Anyway, με το καλό να βρεις χρόνο να παίξεις ότι έχεις (pun intended :D)
Καλα ντε... Μου έφυγε ενα γραμματακι... :P
εμ, σου έχει πάρει τα μυαλά το πλήθος παιχνιδιών που σε περιμένει! Οργανώσου ντε! :P
Ωραιο Setup το παλικαρι....
https://lh3.googleusercontent.com/-o...-no/14%2B-%2B1
Ωραία ιδέα πως να κάνεις τα καλώδια διακοσμητικά το δύσκολο θα είναι όταν αποφασίσεις να βάψεις τοίχους.
Μικρη τηλεοραση θαρρω..:p
Μολις εκανε ενα σεισμουλη....
πραγματι.
Πολυ κινηση τελευταια.
Γιατι να μην μπορώ να φτιάξω ωραία ποπ κορν με βούτηρο ενώ όταν τα κάνω με λάδι μου βγαίνουν τέλεια;;; :confuzed:
Γιατί πρέπει να βάλεις και από τα 2 όχι σκέτο βούτυρο.;)
Χθες το βραδυ μου εσπασαν το τζαμι του αυτοκινητου και παραβιασαν και το καπο (ηταν μισο ανοιχτο, σαν να το ανοιξαν αλλα δεν το εκλεισαν καλα). Δεν ελειπε τιποτα απο το αμαξι (ενα GPS ειχα στο ντουλαπακι και 2 αυτοκινητακια του μικρου στο πισω καθισμα) και η αστυνομια που ηρθε να καταγραψει το συμβαν, ειπε οτι μαλλον πηγαν να κλεψουν το αμαξι.
Ευτυχως η ασφαλεια καλυπτει θραυση κρυσταλλων οποτε γλυτωσα τα εξοδα επισκευης.
αποτυχημένη προσπάθεια να το βάλουν μπροστά ή κάποιος παραλίγο να τους πιάσει στα πράσα και παράτησαν την απόπειρα στην μέση.
Σχετικά καλά είσαι, εμένα στο προηγούμενο αμάξι μόνο και μόνο για τον χαβαλέ (τους), μου έσπασαν ΚΑΙ τα 4 παράθυρα.......ήρθε η αστυνομία και μου είπε το εξής κουλό: μα κι εσύ που αφήνεις το αμάξι; δεν ξέρεις ότι λίγο πιο πάνω από εδώ μαζεύονται αλήτες που κάνουν τέτοια για την πλάκα τους; (στο Θησείο ήμουν για καφέ και είχα παρκάρει γύρω στα 200 μέτρα πιο πάνω, προς Φιλοπάππου. go figure)
κουράγιο για την μανούρα / τράβηγμα με την ασφαλιστική. (σούρτα - φέρτα, τηλέφωνα, ραντεβού και συνεργείο)
Τυχερός Κώστα... Προχθές ένα φιλαράκι πήγε να πάρει το αμάξι του και είχε εξαφανιστεί τελείως. Και πίστευα ρε γμτ οτι πλεον με immobilizer και λοιπές τεχνολογίες θα ήταν σχεδόν αδύνατον να κλέψεις ολόκληρο αμάξι.