Καλέ ο Κωστάκης (Κατσουράνης) την φοβάται την σαμπάνια ?
Printable View
Καλέ ο Κωστάκης (Κατσουράνης) την φοβάται την σαμπάνια ?
Εχει φατσα σαν να βγηκε απο το μπανιο στο σπιτι του και ξαφνικα ειδε μπροστα του ενα χαμο.λοοοολ
:muhaha:
Συγχαρητηρια στην ομαδα για το πρωταθλημα, δικαια σε γενικες γραμμες. Αυτο που πρεπει να γινει τωρα ειναι σωστες επιλογες το καλοκαιρι και ειδικα στην αμυνα, κατα τη γνωμη μου να μεινει ο Νιομπλιας και να δουλεψει αυτη τη φορα απο την αρχη και να μεινει επισης και ο Πατερας ο οποιος ναι μεν εχει κανει λαθη, ειναι ομως δυναμικος και εχει προστατευσει την ομαδα απο τους διαφορους ''τριτους'', κατι που δεν ειχαμε τα προηγουμενα χρονια. Νινης πλεον βασικος, εννοειται και τριτος επιθετικος γιατι φετος στην ουσια βγαλαμε ολη τη χρονια μονο με τον Σισε και δεν ξερω αν του χρονου θα ειμαστε τοσο τυχεροι να εχουμε ολη τη χρονια υγιη τον παικταρα.
Στο χερι μας ειναι την επομενη χρονια να ειμαστε ακομα καλυτεροι, να παιξουμε καλυτερη μπαλα και να μην εχουμε επαναληψη του 2004, οι δυνατοτητες υπαρχουν αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Αντε, και του χρονου!:P
Καλημέρες και από εμένα πρωταθλητές...:cool:
Πέρα από αυτά με βάση το σχόλιο του pictorino θα κάνω και εγώ κάποια σχόλια
Στο θέμα του Πατέρα συμφωνώ στα βασικά σημεία στο μόνο που διαφωνώ είναι στο Τεν Κάτε. Εάν δεν είχε φύγει το πρωτάθλημα πολύ πιθανόν να το χάναμε. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον προπονητή που το καλοκαίρι είπε οτι τελικά δεν θέλει αμυντικό και έδιωξε Ιβ και Μάττος...!!!
Για το Νιόπλια πρέπει να μείνει ωστέ να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει...
Για τέρμα και κέντρο άμυνας συμφωνώ σε όλα. Η μόνη διαφωνία στον Ντέιβιντ, δεν νομίζω ότι κάνει ή τελος πάντων είναι μεγάλο το ρίσκο για μια ομάδα που πονάει. Εάν δεν μείνει ο Σαριέγκι θέλουμε δυο μεταγραφές και η μια να είναι και σε όνομα μεγάλη (Μέλμπεργκ μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας)...
Δεξί μπακ το ρίσκο με το Σειταρίδη είναι μεγάλο τον ρίσκο για να το πάρουμε και δεύτερη χρονιά. Φυσικά οι εντός ομάδας ξέρουν και αυτοί θα κρίνουν τι θα γίνει.
Για αριστερά η λέξη είναι μια Τζαβέλλας τέλος...
Στους κόφτες παρά είμαστε κομπλέ με συνέπεια να γίνει και μια πώληση από εκεί. 4 βασικούς κόφτες δεν γίνετε να έχει καμοία ομάδα και η γκρίνια θα είναι έντονη σε αυτούς που δεν θα παίζουν. Μάλλον φεύγει ο Σιμάο για να γυρίσει ο Μάττος. Μην ξεχνάμε οτι με μικρές ομάδες το ''σωστό'' είναι να παίζει ένας από αυτους και ο Κάρα.
Για τα δυο φτερά έχω τελείως διαφορετική άποψη. Θέλουμε ένα Σαλπιγγίδη και από αριστερά... Ένα παίχτη που να μπουκάρει μέσα στη μεγάλη περιοχή και όχι να παίζει πάνω στον ασβέστη. Καλός παίχτης ο Λέτο ποιοτικότατος αλλά για άλλο σύστημα... Τέσπα θέλουμε μια μεγάλη μεταγραφή στη θέση του Σάλπι και ένα μπακ απ.
Για δεκάρι ας δόσουν τη φανέλα του βασικού στο Νίνη και τέλος.
Επίθεση θέλουμε οπωσδήποτε μπακ απ του Σισέ δεν γίνετε να παίζει 30-40 ματς κάθε χρόνο. Ο Πετρόπουλος δεν κάνει...
Το καλοκαιρινό πρόβλημα της ομάδας θα είναι και φέτος οι πωλήσεις. Ο Μόρις γυρνάει (η Σανταντέρ δεν θα τον κρατήσει) και πες για τη θέση του Βάσκου είναι οκ, γυρνάει ο Μούν και λήγουν τα δάνεια τον Ντέιβιντ και Μάττος. Συνολικά 4 ξένοι!!!! Το Μάντζιο μάλλον δεν θα τον κρατήσουν και το δεδομένο είναι οτι Κλέιτον, Μπίερσμιρ, Γκάμπριελ θέλουν να τους διώξουν μαζί μάλλον με Ρούκα και Πετρόπουλο.
Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουν τυχόν πωλήσεις παιχτών που υπολογίζονται για βασικοί...!!!
Φυσικά όμως είμαστε στη καλύτερη κατάσταση από όλες τις άλλες Ελληνικές ομάδες και αυτά που λέμε είναι για να αλλάξουμε επίπεδο και να μας βλέπουν με κυάλια μετά....
Να και η πρώτη μεταγραφή
http://www.gazzetta.gr/football/supe...84%CE%B5%CF%82
πολύ καλή...
Χιλια Μπραβο στην ομαδαρα μας, μας εδειξαν φετος οτι επιτελους επαιξαν ποδοσφαιρο ουσιας και οχι εντυπωσιασμου...για πρωτη φορα ειδα ανθρωπους να μη στεναχωριουνται που χασαμε απο τον Ολυμπιακο και να κοιτουν την ουσια, μπραβο παιδια, αυτο δειχνει οτι σαν φιλαθλοι ειμαστε πιο ωριμοι απο το παρελθον...
Οσο για μεμονομενα για το καθε παικτη τι να πω...ενα μπραβο στο Νιοπλια,μας εδειξε οτι με το ιδιο στυλ που χρησιμοποιουσε ο Τεν Κατε τους παικτες μπορεις να βγαλεις πολυ περισσοτερα ιδιαιτερα αν εχεις κερδισει το σεβασμο και την εμπιστοσυνη των παικτων, για μεταγραφες-πωλησεις το μονο που εχω να πω ειναι πως,προσωπικα περιμενω αρκετα την επιστροφη Ματος,πιστευω οτι ο παικτης με τον Νιοπλια θα ειναι τρομερος, + το οτι θα εχουμε μια αξιοπιστη λυση για τον ακουραστο Ζιλμπερτο (Απιστευτος φετος, χωρις τακουνακια κ ντριμπλες μας εδειξε οτι ειναι παικταρας). Για πωλησεις τωρα πιστευω οτι δεν πρεπει να διωξουμε με τπτ τον Μπιαρσμιρ,δεν ξερω ρε παιδια αλλα ο παικτης ειναι πολυ σταθερος,χθες με μετριας δυναμικοτητας αντιπαλο(που ενταξει θα μου πεις δεν ειχαμε πιεση) αλλα δεν εκανε ουτε φαουλ ο παικτης,καθαρα επαιρνε τη μπαλα ειτε με σπριντ ειτε με με τακλιν στα ποδια...Οσο για τους ξενους υπαρχει ενα θεμα...θα πρεπει να γινει κατι,να δωσουμε κανα παικτη,ειναι καλυτερα να τους δωσεις κι ας μη παρεις οσα πληρωσες, παρα να τους εχεις να καθονται για να σου γεμιζουν τη 18αδα χωρις να παιζουν ποτε....
Για Σαλπι τωρα, ο παικτης ειναι αλλου φαινεται,καλυτερα να μη τον βαζει καθολου για εμενα,παιζει και το δειχνει οτι το κανει αγγαρεια,ο Καραγκουνης χθες σαν Δεξι Χαφ εκανε παπαδες,να μην τον ξαναβαλει ρε ελεος....Σειταριδης πολυ σταθερος,δειχνει οτι ισως ξαναβρισκει το 50% του παλιου του εαυτου,εστω κι ετσι πολυ καλος!
Οσο για αμυνα τι να πω ρε παιδια...
Χθες εβλεπα το Λιβερπουλ-Φουλαμ και παρακολουθησα τον Χαγκελαντ, το σκεφτονται για τετοιους παικτες? ο τυπος δεν αφησε τπτ να περασει...τοιχος, Κολντρουπ το ιδιο προχθες εναντιον της Ιντερ, παρτε το χαμπαρι κυριου του μεταγραφικου σχεδιασμου...σκαστε το χρημα να παρουμε αμυντικο! δεν παει αλλο...
Sinxaritiria gia to protathlima kai simfono 99% me Pictorino sta sxolia tou.
Episis aksizei mia anafora stin omada mpasket pou san simera efere sti Ellada to proto europaiko!!min ta ksexname auta
Asxeto: oi tsipides den mporousan na agorasoun kanoniki sampania?cair????eleos
@tsak δεν έκρινα τον τεν τεν βάσει έργου, μεταγραφών κλπ, είπα ότι είναι λάθος οι συνεχείς αλλαγές. ο νιόπλιας δεν μου γεμίζει το μάτι και το έχω πει πολλές φορές αλλά πρέπει κάποτε να δουλέψουμε σαν μεγάλη ομάδα.
πρέπει να μείνουν και οι 4 κόφτες, ο τζιλμπέρτο άλλο ένα χρόνο θα παίξει, ζόρι 2, μην ψάχνουμε μετά ενώ έχουμε
στο κέντρο της άμυνας θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έναν. κατσουράνης - ντέιβιντ είναι μια χαρά
και όσον αφορά τις μεταγραφές αν δεν πέσουν υπογραφές ας μην πιστεύουμε τπτ, θα γραφτούν τουλάχιστον 150 ονόματα στους επόμενους μήνες
Για το πρωτάθλημα:
«Ήταν ένα πρωτάθλημα που το ήθελε πολύ ο κόσμος του Παναθηναϊκού και γι΄αυτό του το αφιερώνουμε όλοι. Μπορούσαμε και τα προηγούμενα χρόνια να πάρουμε 6-7 από τα πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός τα οποία δεν ήταν όλα δίκαια.
Για την διαιτησία:
«Η φετινή διαιτησία ήταν 50-50 κι αυτό δεν αρέσει στον μεγάλο αντίπαλό μας που είχε συνηθίσει διαφορετικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Τα θετικά στοιχεία από τα χρόνια που έπαιρνε τους τίτλους ήταν ότι ο πρόεδρός του έβαλε πολλά χρήματα και ότι ο κόσμος της ομάδας στήριξε απόλυτα τον πρόεδρο του Ολυμπιακό. Τα αρνητικά ήταν όλη αυτή η φημολογία που αναπτύχθηκε ότι ο Ολυμπιακός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχε τον έλεγχο του παρασκηνίου».
http://www.gazzetta.gr/football/supe...m/78007-%CE%B4
τα πράγματα με τ' όνομά τους αλλά δυστυχώς δεν προστάτευε την ομάδα ο ηλίθιος
Με κατσουράνη-ντέιβιντ πάλι πρόβλημα στα ψηλά θα έχουμε και πολύ λάιτ θέλουμε ογκόλιθο στη άμυνα. Οι 4 κόφτες δεν θα μείνουν και είναι λογικό αφού θα υπάρξει γκρίνια εκτός εάν γίνει μόνιμος στόπερ ο κατσούρ. Θα δούμε και τι θα πουλήσουμε γιατί σίγουρα θα πουληθεί παίχτης που υπολογίζετε
Συγχαρητήρια σε όλους για το πρωτάθλημα.Πάνω απ΄'ολα όμως συγχαρητήρια σε ΕΜΑΣ.
Πριν από ακριβώς 2 χρόνια, στις 13/04/2008, γράψαμε την ενδοξότερη σελίδα στην νεώτερη ιστορία του Παναθηναϊκού μας.Αν λοιπόν σήμερα γιορτάζουμε το πρωτάθλημα, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε εμάς, στους κολλημένους 40000 που είπαν εκείνο το απογευματάκι: "ΩΣ ΕΔΩ!".
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BoHD4FodXwY"]YouTube- Ξ*ΞΞ - Ξ£Ξ₯ΞΞΞΞΞΞ€ΞΞ‘ΞΞ - ΞΞΞ¦ΞΞΞ Ξ*ΞΞ‘ΞΞΞΞ£ - 13 ΞΞ*Ξ‘ΞΞΞΞΞ₯[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=w0pSa83_JnE"]YouTube- Poreia 35.000 opadon tou PAO 13-04-08 - Pao fans rally[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZoqhNcoqc8k"]YouTube- PANATHINAIKOS 35.000 KOSMOS STO PEDION TOY AREOS[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LEJNpDGyXCs"]YouTube- Ξ£Ξ₯ΞΞΞΞΞΞ€ΞΞ‘ΞΞ 13/4/08 Ξ*ΞΞΞΞ Ξ€ΞΞ₯ ΞΞ‘ΞΩΣ ΞΞΠ΀ΠΞ*ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ ΞΞΞ£[/ame]
είμαι υπερήφανος για όλους μας, αλλάξαμε τη ροή των γεγονότων, βάλαμε πλάτη στην ομάδα. ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν και να πάμε πραγματικά μπροστά.
Επισης κορυφαιο ηταν το βιντεο που καλουσε τον κοσμο στην πορεια.Το θυμαται κανεις?
Nαι καταπληκτικο βιντεο, ανατριχιλα σκετη.
Το εχω ψαξει στο tube αλλα δυστυχως δεν το βρισκω.
Ωραιος!Κορυφαιο βιντεο.
Καταπληκτικο πραγματικα, kudos στο παλικαρι που το εφτιαξε.
+rep desmond
κατά τη γνώμη μου τα 5 καλύτερα φετινά γκολ:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8iyOCzq0Ui4"]YouTube- Ξ*ΞΞ-Ξ*ΞΞΞ 2-1 (ΞΞ΀ΣΞΞ₯Ξ‘ΞΞΞΞ£ 70')[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=J4_QpWcqI8k"]YouTube- ΞΞΞ‘ΞΣΠ0-3 Ξ*ΞΞΞΞΞΞΞΞͺΞΞΞ£ [0-2][/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GYcWE3UjQYw"]YouTube- Ξ*ΞΞΞΞΞΞΞΞͺΞΞΞ£ 2-0 ΞΞ‘ΞΞΞΞΞ£ [2-0][/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=id6F0j8gSQA"]YouTube- Ξ*Ξ±Ξ½Ξ±ΞΈΞ·Ξ½Ξ±ΟΞΊΟΟ - ΞΞΞ 2-0 5/10/09 ΞΞ±ΟΟΞΏΟ ΟάνηΟ[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GcYnCmr0Xtk"]YouTube- ΞΞΞΞΞΞ-Ξ*ΞΞ 2-2 (Ξ£ΞΣΠ94')[/ame]
Άθλιε Σωτηρακόπουλε, εδώ και χρόνια παίζεις με την "τύχη" σου...
Δεν φταις εσύ όμως.Ας είναι καλά κάποιοι αφελείς Παναθηναϊκοί που κοιμούνται ακόμα.Που θα πάει όμως?Δεν μπορεί!Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν.
Mε ποια αφορμη?
Προσωπικα εχω σταματησει χροοοοοονια να τον διαβαζω. Συμπεριφερεται περισσοτερο σαν εκδοτης παρα σαν δημοσιογραφος.
είμαι και εγώ παναθηναϊκός γιατί είναι η μονή ομάδα που έχει κανί περήφανους τους φιλάθλους της σε Ελλάδα και Ευρώπη
αν και τώρα τελεφτεα έχω ξενερωση με μερικούς οπαδούς τεσπα υπάρχουν και μάπες αυτά σημβενουν και στης καλύτερες οικογενείες
32 νίκες και 11 ισοπαλίες
Το... άρμα του Ζοσέ Μουρίνιο από τότε δεν έχει ξανά φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το Μιλάνο, καθώς χθες κατάφερε να λυγίσει και την κορυφαία ομάδα του πλανήτη, Μπαρτσελόνα επικρατώντας άνετα με 3-1. Με αφορμή αυτή τη νίκη και το μεγάλο σερί της Ιντερ το gazzetta.gr σας θυμίζει τα 43 ματς που οι «νερατζούρι» δεν έχασαν στην έδρας τους σε όλες τις διοργανώσεις. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει 32 νίκες και μόλις 11 ισοπαλίες και αυτό που μένει είναι να δούμε που θα σταματήσει το σερί.
http://www.gazzetta.gr/football/euro...CF%89%CE%BD-11
To πόσταρες εδώ για να μας δείξεις ότι μόνο ο παναθηναικός πήρε διπλό ? :D
και μόνο που ολόκληρη μπάρτσα, μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, έχασε 3-1 εκεί μέσα, το 0-1 είναι πολύ τιμητικό;)
μετά ειρωνεύεστε τα περί ''πρέσβη''
2πλό ΜΟΝΟ εμείς
Καλά μην συγκρίνεις τώρα... Γιατί και η Ρουμπίν Καζάν πήρε διπλό στην Ισπανία και χ στη Ρωσσία από την μεγάλη Barca !
σκέψου ότι αυτή η μέχρι πρότινος άγνωστη ομάδα πήρε 2πλό τέτοιου επιπέδου που εσείς ακόμα το ονειρεύεστε παρά τα τόσα χρόνια συμμετοχής, μπράβο τους, τεράστια μαγκιά.
Nαι, δεν την καταξιώνει ευρωπαικά αυτό το διπλό. Ποιος θα την θυμάται του χρόνου ?
Εμείς έχουμε κάνει μεγάλες εντός έδρας νίκες, αλλά είπαμε ότι σας βολεύει θυμάστε.
Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου τέτοιες νίκες είναι καλές αλλά ως εκεί.
Αυτά που μένουν είναι οι ευρωπαϊκές κουπές και γενικότερα η συμμετοχές σε τελικούς - ημιτελικούς.
Εγώ σαν βάζελος θυμάμε οτι έχουμε πάει συχνά ψηλά αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει τεράστιες ευκαιρίες για μεγάλη διάκριση (όπως φέτος) και έχουμε αρκετά χρόνια να δούμε τη ομάδα μας σε προημιτελικό ή ακόμη χειρότερα σε ήμιτελικο.
Kαι μετα το χαρουμενο (εως σουρεαλιστικο) διαλειμμα συγκρισης Παναθηναικου και γαυρου στην Ευρωπη να υπενθυμιζω οτι αυριο εχουμε τελικο :D
Καραγκουνης και Νινης ξεπερασαν τα προβληματα που ειχαν οποτε παμε ψιλοκομπλε.
σήμερα είναι μεγάλη μέρα καθώς θα μας λυθεί μια μεγάλη απορία : ποιος είναι πιο looser, εμείς ή ο κούπερ; αν καταφέρουμε να πάρει κύπελλο ο κούπερ θα γράψουμε ιστορία
Αυτό το looser για τον Κούπερ δεν το καταλαβαίνω.
Πήγε 2 φορές τελικό cl και στις δυο όμως δεν ήταν φαβορί. Το μόνο που με τη Μπάγερν η Βαλένθια προηγήθηκε κάτι που δεν σημαίνει κάτι. Στην ίντερ όταν πήγε ναι μεν έπαισε χρήμα άλλα μιλάμε για την ίντερ η οποία για να πάρει πρωτάθλημα έπρεπε να το πάρει στα χαρτιά.
Ο Κούπερ είναι μεγάλος προπονητής απλός είναι αρκετά αμυντικογενής για να πάει σε μεγάλο club μεγάλου πρωταθλήματος για το Ελλάντα είναι κορυφή.
Για τελικό τώρα και οι δυο ομάδες είναι ντεφορμέ αλλά με τον Άρη να είναι λογικό αφού το Πάσχα έκανε μίνι προετοιμασία ώστε να μπορεί να παίξει σε γρηγορότερο τέμπο στα play off από τους άλλους.
Εμείς θα επειρεαστούμε σαν ομάδα από τους τραυματισμούς των δυο δεκαριών αλλά εάν πάρουμε το κέντρο (όπως στο Χαριλάου) τότε θα πάρουμε και τη κούπα.
Για μένα όμως ποιο βασικό δεν είναι εάν θα πάρω το κύππελο ή όχι άλλα αυτή η λαοθάλλασα που θα υπάρξει στο οακα και από τις δυο ομάδες να δώσει μια ελπίδα για το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να δούμε μια γιορτή και όχι ένα πόλεμο.
Εύχομαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά και όλοι να χαρούμε το ματς και να κερδίσει ο καλύτερος
και δυστυχώς πάλι τα ίδια και ακόμη δεν έχουν πάει οι βάζελοι στο γήπεδο!!!!!!
τελικά τα επεισόδια είναι μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων
τι να πω μπράβο τους και τίποτα άλλο.
οι γνωστοί τζαμπατζίδες βάζελοι χτύπησαν και πάλι... δεν θα ξεχάσω στο παιχνίδι με τη ρόμα περίμενα σαν το μακάκα να μπω 20 λεπτά περίπου γιατί είχαν κλείσει την είσοδο οι τζαμπατζίδες τους οποίους δεν τους άφηναν και αυτοί απλός περίμεναν στην είσοδο μπλοκάροντας το δρόμο στους υπόλοιπους να μπούν........
Δεν εχω ανοιξει τηλεοραση,αλλα ελεος...
Που σε ρε Ντεμη με της φωτογραφικες??Ο μονος που προσπαθησε να καταπολεμισει την βια κι ας τον ελεγαν ρουφιανο..
edit:
http://www.sport-fm.gr/videos/1388
....
τώρα δείχνει ο άλφα εικόνα
o ntemhs edose kosmo xoris na exoyn ginei episodia.....gia ayto einai royfianos......k den ton lene.....einai....
edo exoyme megalyterh tragikothta ....bash toy video oi protoi poy prepei na dethoun den einai oi opadoi toy pao alla oi securitades poy syndramoyn k aytoi mazi me ta hooligania toy pao petontas diafora stoys opadoys toy arh
Δλδ εδωσε αγια παιδακια,ετσι για να σας την σπασει?
Μακαρι να ειχαν ολες οι ομαδες Ντεμιδες.
Ολοι μεσα...
Δεν ειμαι με καμια πλευρα.Οπαδοι του ΠΑΟ,σεκιουριταδες,οπαδοι του αρη...
Γεμιστε καμερες το γηπεδο και πεταχτε τους εξω μια και καλη απο τα γηπεδα...
Αυτή είναι η κατάντια μας...
Όταν λέμε ότι εσείς κάνατε αυτά ενώ εμείς λιγότερα και πρώτα πρέπει να πίασουν εσάς και μετά εμάς...
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ κόφτε τους το γήπεδο σε όσουν κάνουν το οτιδήποτε
Ελπίζω από το καλοκαίρι και μετά να τραβήξουμε μια γραμμή και από το νέο πρωτάθλημα με το παραμικρό βαριά καμπάνα για να τελειώνει το παραμύθι