Απ' ότι φαίνεται το θρεντ θα τις εκατοστήσει τις σελίδες πριν το launch.
Printable View
Απ' ότι φαίνεται το θρεντ θα τις εκατοστήσει τις σελίδες πριν το launch.
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες , πραγματικα σωτηριες και μαλλον πανε για αμεση εφαρμογη.
Θα ξεσκιστει στο download το PS4 μολις το παρω !!
Να προσθεσω οτι αν πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε αμερικανικη πιστωτικη μπορουμε ευκολα να φτιαξουμε μια στο entropay.com συνδεοντας π.χ μια ελληνικη prepaid .
edit: 49$ εχει το retail και 59$ το ψηφιακο !!!
Παιδια το εχουμε ματιασει και θα μας ειναι doa ολα τ κομματια αχαχαχαχσ
Να ρωτησω κατι; Μπορει ν μου οροτεινει καοοιος τι ethernet καλωδιο θα χρειαστω; 5μ κ ανω θελω!
Ακομα και με ενα φτηνο Cat 5a εισαι καλυμενος.
Εγώ επικοινώνησα χθες με Κωτσόβολο (και με τα κεντρικά και με το κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης) και μου είπαν ότι θα το παραλάβω την Δευτέρα. :a023::a049:
Λογικά μέχρι το Σάββατο θα με έχουν πάρει για να πάω στο κατάστημά τους να το παραλάβω.
Psn κάρτα θα πρέπει να πάρουμε εξαρχής;;;;
(όσοι απο έμας θέλουν online game)
Καλή ερώτηση που μάλλον απασχολεί πολύ λίγους
γιατί οι περισσότεροι είμαστε ήδη plus συνδρομητές αφού κάθε μήνα δίνει ένα σωρό δωρεάν παιχνίδια για PS3 και Vita.
Nαι, για να παίξεις online θέλει plus εκτός κι αν το παιχνίδι είναι free to play.
Απόσβεση τα χρήματα τα κάνεις από τα δωρεάν παιχνίδια, ήδη με το καλημέρα έχει Resogun και Contrast.
eirtha mail apo plaisio η παραγγελεια ετοιμαζεται για να φυγει
απο γερμανο εκανε κανεις παραγγελεια;
ελαβα μηνυμα στις 9 οτι η παραγγελια μου παραδοθηκε στην γεινκη ταχυδρομικη απο Πλαισιο μου λεγανε κατι κουλα οτι η courrier εχει εντολη να σας παραδοσει παρασκευη. Αυριο θα ειναι εδω λετε να μην μου την δινει ο Courrier? Καλο το Marketing αλλα μεχρι ενος οριου τι θα παθει η Sony αμα παραλαβω πεμπτη δηλαδη ευτυχως ο πατερας μου συνεργαζεται με Γενικη και θα δω τι θα κανω...
εχω θα ρωτησω και σημερα στα public αν περασω αυριο παιζει να μου την δωσει? λογικα οχι αλλα λεμε τωρα
Σε μαγαζί Κωτσόβολου χθες, ο διευθυντής άκουσα να λέει σε πελάτη που ρώτησε για την προπαραγγελία του, ότι από τα κεντρικά του στάλθηκε mail που λέει ότι όλες οι προπαραγγελίες του πακέτου στα 409 ευρώ και στα 449 ευρώ με το Shadow Fall θα καλυφθούν. Εκεί που δεν μπορούν να τις καλύψουν όλες, του είπε, είναι στο πακέτο των 509 ευρώ.
Πήρα public να ζητήσω μια αλλαγή στον τρόπο παραλαβής και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί έχει δρομολογηθεί η αποστολή:a049:
για το καταστημα του σαφως,περα απο αυτο ομως και το public μετατρεπει τα full σε μεσαια.
παιδια εγω εκανα προπαραγγελεια στο πλαισιο 30/8 για παραλαβη απο καταστημα εδω θεσσαλονικη εχω δωσει και προκαταβολη στο καταστημα αλλα ακομα δεν με ενημερωσανε για τιποτα! τι να κανω λετε?
ε σημερα καλο θα ηταν να παρεις τηλεφωνο
Πάντως, αν και ο Κωτσόβολος μου είπε Παρασκευή θα το έχω (Αθήνα/Παλαιό Φάληρο), το status της online παραγγελίας δεν έχει αλλάξει. Υπο εκτέλεση λέει όπως είναι απο την πρώτη μέρα...
Sms απο Πλαίσιο οτι η παραγγελία μου παραδόθηκε στα Ελτά ταχυμεταφορές :)
Φάγαμε και το απαγορευτικό για απόπλου σήμερα αλλά και πάλι αύριο θα είναι εδώ, το θέμα είνα αν έχουν εντολές να παραδόσουν 13/12
μολις αλλαξα παραγγελια απο public στο μεσαιο πακετο και η κοπελα μου εκανε εκπτωση για την ταλαιπωρια μου γτ πειρα ξεχωριστα 2ο controller και καμερα..με συνολικη τιμη 540..τι να κανουμε παλαβη day one.... :) :) :)
εγω βλεπω μεσα απο το account στο πλαισιο παραλαβη για δευτερα μεσω κουριερ αν και απο το τηλεφωνο πολλακις μου ειχαν πει για παρασκευη.περιμενω τηλεφωνο για ενημερωση γιατι ειναι κατελλημενες ολες οι γραμμες atm.
μικρο το κακο σε σχεση με το να μην το επαιρνα καν αλλα και παλι ειναι καπως...εντος αττικης ειμαι(σαλαμινα).
εμενα αυριο μαλλον θα ειναι Καστορια αφου το στειλανε σημερα το θεμα ειναι αν θα με αφησουν να παραλαβω αυριο
Να πω και εγώ πως από media markt μου στείλανε email πως η παραγγελία που έκανα στις 3 Δεκ για το απλό πακέτο μέσω internet έχει αποσταλεί άρα αύριο μεθαύριο θα το έχω....τσάμπα οι ανακοινώσεις για την καθυστέρηση των παραγγελιών μετά τον Οκτώβρη
Διάβασε καλύτερα σε τι απάντησε... τα PS+ codes είναι όντως region locked και αν δεν κάνω λάθος ΚΑΙ country-locked (π.χ. German PS+ code δεν θα δουλέψει σε GR account, παρ' ότι και οι 2 χώρες ανήκουν στην Ευρωζώνη).
τι δεν καταλαβαίνεις ?? έχεις ένα US λογαριασμό κατεβάζεις το παιχνίδι από εκεί και έπειτα το πεζής κανονικότατα στο ευρωπαϊκό account σου
Το θέμα είναι ότι οι κωδικοί (redeem codes) της Αμερικής ΔΕΝ δουλεύουν σε Ελληνικό λογαριασμό (νομίζω δηλαδή). Το να κατεβάσεις παιχνίδια από άλλο account σε άλλη χώρα και να τα κάνεις sharing σε άλλο account στην ίδια κονσόλα δεν είναι το θέμα προς συζήτηση αν κατάλαβα καλά. Είναι τα redeem codes αν έχουν region lock και επειδή πολλά παιχνίδια πλέον θα έρχονται και σε τέτοια μορφή (πλην των DLC/κλπ) θα πρέπει να ξέρουμε σε ποια χώρα ανήκουν σαν περιεχόμενο. Δεν είμαι σίγουρος πάντως αν εντός της EU δεν είναι κοινά για όλες τις χώρες. Επίσης, ναι μπορώ να έχω και Αμερικάνικο account για να τα εξαργυρώνω εκεί και να τα παίζω στο Ελληνικό για όσο μου το επιτρέπει η Sony μέχρι κάποιο update να το καταργήσει αυτό, αλλά προσωπικά έχω ΕΝΑ main account και έχω επικεντρωθεί σε αυτό και επιθυμώ ΟΛΕΣ μου οι αγορές να γίνονται σε αυτό και να είναι συμβατές με αυτό.
Παιδιά, εγώ που δεν έχω Psn account και θα ανοίφω με την παραλαβή την Παρασκευή τι χώρα μου προτείνετε να προτιμήσω;;;
@hikolas
δεν αναφέρονται τα παιδιά ΚΑΝ για παιχνίδια μέσω US PS Store (και κάθε PS Store).
αλλά για να ενεργοποιήσεις, μέσω κωδικού, την υπηρεσία PS Plus. ΚΑΜΙΑ σχέση το ένα (games) με το άλλο (PS Plus codes).
αυτό που μπορώ να καταθέσω γιατί το έχω δοκιμάσει (και αναφέρομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για PS Plus codes), είναι ότι για την Ευρώπη τουλάχιστο, δεν ισχύει region lock.
είχα λάβει έναν κωδικό δώρο από Sony, πριν αρκετούς μήνες για δωρεάν 1 μήνα PS Plus.
όμως πριν από 1,5 χρόνο είχα ξαναλάβει, τον οποίο είχα χρησιμοποιήσει στο ελληνικό account μου και είχα PS Plus για 1 μήνα τσάμπα.
όταν όμως έχεις ήδη χρησιμοποιήσει, έστω και μια μόνο φορά, κωδικό PS Plus τσαμπέ, δεν μπορείς ΚΑΜΙΑ άλλη φορά να το ξανακάνεις, ακόμα και αν η ίδια η Σονυ σου δώσει δωρεάν PS Plus code.
οπότε σκέφτηκα να το τσεκάρω: πριν λίγους μήνες που έλαβα PS Plus code για 2η φορά, στο ελληνικό account μου δεν τον δέχτηκε..........και δοκίμασα να τον βάλω (τον κωδικό ρε :P) σε ένα αγγλικό account που έχω. Ε, δούλεψε μια χαρά. Είχα πλήρη πρόσβαση στο UK PS Store.......και κατέβασα δωρεάν όσα παιχνίδια έδινε εκεί το PS Plus.
και για να έρθω στην άστοχη τοποθέτηση του συνφορουμίτη Hikolas, ναι, τα παιχνίδια από το UK PS Store, μια χαρά τα έπαιζα με το ελληνικό account μου και τα τρόπαια που κέρδιζα σε αυτόν προστίθεντο. (κάτι δηλαδή που ισχύει από την αρχή του PS3 - δεν είναι κάτι νέο να συζητήσουμε).
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: δεν έχω αγοράσει ποτέ μου προπληρωμένες κάρτες για PSN. Όποια αγορά έχω κάνει στο US PS Store (γιατί από ελληνικό Store ζήτημα μόνο το Crash Bandicoot 1 αγόρασα και αυτό γιατί ήθελα να είναι PAL), την έκανα μέσω πιστωτικής κάρτας. Οπότε μην "πάρω κανέναν στο λαιμό μου" = δεν έχω πείρα με προπληρωμένες κάρτες PSN.
ακυρο το τελευταιο μου ποστ.τελικα παρασκευη κανονικα παραλαμβανω.ηταν λαθος του αυτοματου συστηματος.
Άντε Άντε 1 και σήμερα!! Greatness awaits!! :) :) :)
Τηλεφώνησα Πλαίσιο να αλλάξω την παραγγελία και να την κάνω παραλαβή από το κατάστημα και το παλικάρι μου είπε "Αφήστε καλύτερα που έχει δρομολογηθεί η παραγγελία σας μην γίνει κανένα "μπέρδεμα". Οπότε παραλαβή Παρασκευή 9 με 12.
Στην ερώτηση για το αν υπάρχει ή θα υπάρξει διαθέσιμο απλό PS4 στα ράφια, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. "Τα κομμάτια που παραλάβαμε δεν έφτασαν ούτε για τις προπαραγγελίες μας. Άτομα που το παράγγειλαν τέλη Νοέμβρη δεν θα το πάρουν καν. Επόμενη παραλαβή είναι αρχές 14."
Αυτά τα τελευταία νέα. Η παραγγελία από Public ακόμα άφαντη και καμία ενημέρωση.
Για να ξεκαθαρισει λιγο το θεμα με τις συνδρομες...
Αν εχεις αγορασει αμερικανικη συνδρομη και εχεις αμερικανικο λογαριασμο λειτουργει μια χαρα.Και οτι κατεβασεις στον αμερικανικο μπορεις να το παιξεις σε ευρωπαικο λογαριασμο(εκτος απο μερικες εξαιρεσεις αν θυμαμαι καλα).
Δεν μπορεις να βαλεις αμερικανικη συνδρομη σε ευρωπαικο λογαριασμο.Ακομα...