Σε σχέση με το Hard του GoW3 πως ήταν αυτό;
Printable View
Σε σχέση με το Hard του GoW3 πως ήταν αυτό;
Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, ίσως λίγο πιο δύσκολο, κυρίως εξαιτίας του Chapter 28 και ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στο gameplay. Θέλει σίγουρα υπομονή, χρήση άμυνας, dodging κ.λπ., ειδικά στην αρχή που δεν έχεις αναβαθμισμένα όπλα θέλει πάρα πολύ προσοχή. Σε κάποια σημεία στα πρώτα chapters με πολλούς εχθρούς βοηθάει ιδιαίτερα και μία συγκεκριμένη κίνηση του Kratos που όταν την χρησιμοποιείς σε έναν εχθρό δεν μπορούν να σε χτυπήσουν οι υπόλοιποι. Εγώ μάζεψα όσο το δυνατόν γρηγορότερα red orbs για τις αναβαθμίσεις, feathers και eyes για health και magic και πραγματικά από ένα σημείο και μετά που είχα μάθει και τους εχθρούς ήταν περίπατος. Πιο πριν βέβαια υπήρχαν σημεία που κόλλησα και έχασα κάμποσες φορές, ενώ και τα bosses θέλουν προσοχή. Στο εν λόγω Chapter, το 28, δεν αντιμετώπισα προβλήματα πάντως (είναι το σημείο που πάτσαραν βέβαια ώστε να σου δίνει λίγη ζωή και magic, ενώ και γω ήμουν πλήρως αναβαθμισμένος).
To τελείωσα και εγώ. Εντυπωσιακό όπως ταιριάζει σε ένα God of War με μια επικότατη τελική μάχη που χάνεις τα QTEs επειδή είσαι με ανοιχτό το στόμα :)
Προσωπικά δεν το βρήκα μικρό αφού χρειάστηκα 20 ώρες να το βγάλω στο Hard αλλά έπαιξαν ρόλο οι 3 περίπου ώρες της Δοκιμασίας και ότι δεν είμαι και ο γρηγορότερος του κόσμου στα puzzles. Όσον αφορά την περιβόητη δοκιμασία, την έπαιξα χωρίς το patch για να δω προς τι η παγκόσμια φασαρία. Είναι δύσκολη σίγουρα. Αλλά δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν patch. Αυτό που χρειαζόταν οπωσδήποτε το παιχνίδι είναι η επιλογή να κατεβάζεις τη δυσκολία. Το θεωρώ απαράδεκτο που δεν υπάρχει.
Η χρήση του Rage με μπέρδεψε λίγο ώστε να καταλάβω πως ακριβώς δουλεύει και οι μάχες όταν έπαιρνα τις μαγείες με έκαναν πάντα να βρίζω πολύ. Γενικά όμως το θεωρώ ευκολότερο του GoW 3.
Όσον αφορά τη μεταγλώττιση, δοκίμασα με τα Ελληνικά αλλά δεν μου έδιναν το αίσθημα που ήθελα εγώ να νιώσω. Θέλουν δουλίτσα ακόμα οι ηθοποιοί. Βολεύτηκα με τους υπότιτλους.
μου εκανε δωρο η sony ενα redeem code για multiplayer xp 24 ωρων,οποιος το θελει pm
Ρε παιδια μονο εμενα μου φαινεται πανδυσκολο;; το single και το multi του!! Εχει παει το μπινελικι στεφανι!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αριστο βασικα που κολας? Δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Σκεψου πως το πλατιναρα παρα πολυ γρηγορα. Το πιο σημαντικο για εμενα ειναι η αμυνα, δωσε λιγο παραπανω εμφαση κυριως στις αντεπιθεσεις και στο dodge. Επισης προσωπικα μου φανηκε πιο ευχρηστη η φωτια και οι ψυχες. Μουλτι δεν επαιξα, μου φανηκε πολυ αδιαφορο.
Και εγώ εχω κολλήσει στο trials of Archimedes και δεν μπορω να το περάσω με τιποτε. Έκανα και την βλακεία να εχω maxάρει ολα τα όπλα εκτός απο τα blades of fury που όλοι λένε ότι πρέπει να τα εχεις fullάρει για να βγει.
Οχι ρε Πανο, μην τρελαινεσαι, δεν πρεπει να βιαζεσαι σε αυτο το σημειο και να χρησιμοποιηεις με προσοχη την μαγεια.
Εγω στο Normal με την τακτικη αυτη, εχασα μονο 1 φορα και πραγματικα μου εκανε εντυπωση η τοση αναφορα του σημειου αυτου.
^^ η αναφορά ήτανε στο hard και πριν βγει το patch (το οποίο μειώνει την δυσκολία σε αυτό ακριβώς το σημείο)
Μπορω να αλλαξω δυσκολια στο τρεχων save game μου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δυστυχώς όχι Αρίστο.
Σε τι επίπεδο παίζεις και που κόλλησες;
στο hard παιζω και ειμαι στο ναο των δελφων.
γενικα μου φαινεται πολυ δυσκολο και μερικες φορες κανω πολυ ωρα να περασω καποια σημεια μεχρι που τσαντιζομαι πολυ και το κλεινω.!
στα παλια αν θυμαμαι καλα μπορουσες να αλλαξεις την δυσκολια ε?
Πήρα το θάρρος να δω την trophy card σου και είδα ότι δεν έχεις κάποιο τρόπαιο δυσκολίας στα υπόλοιπα GoW, ούτε έχεις βγάλεις και τα challenges. Οπότε μάλλον δεν είσαι σωστά προετοιμασμένος :)
Θέλει αποφυγή και μπλοκ αρκετά το hard. Πρέπει να το μάθεις αν θέλεις να έχεις κάποια ελπίδα να το τελειώσεις. Και πάλι όχι ότι δεν θα ζοριστείς αλλά θέλει προπόνηση το άθλημα. Επίσης όταν λες πολλή ώρα τι εννοείς; Προσπαθείς 5 φορές, 20 φορές ή 50 φορές για να βγάλεις ένα σημείο; Σε ρωτάω να δω πόση υπομονή έχεις :)
Προσωπικά ζορίστηκα σε όλες τις μάχες που έπρεπε να κάνω για να δοκιμάζω τις μαγείες. Πέραν τούτου 1 ή 2 σημεία μετά το 20ο κεφάλαιο ήταν λίγο ζόρικα και φυσικά η δοκιμασία του Αρχιμήδη. Ίσως τώρα που είναι σχετικά νωρίς να πρέπει να αλλάξεις τη δυσκολία γιατί δυστυχώς, για να απαντήσω στην ερώτηση σου, δεν ακολούθησαν τη δομή των προηγούμενων τα οποία επέτρεπαν την αλλαγή δυσκολίας. Οπότε για να μη σου καταστραφεί η εμπειρία, παίξτο στο normal με σκοπό να κάνεις το καλύτερο δυνατό πέρασμα δλδ να χάνεις ελάχιστη ενέργεια στις μάχες χρησιμοποιώντας σωστά αποφυγή, μπλοκ και μαγεία και μετά το ξαναπερνάς στο hard.
ολα τα προηγουμενα GoW τα εχω παιξει στο normal και δεν δυσκολευτηκα καθολου και ειπα να ξεκινησω στο hard για να δω αν μπορω να το παιξω. βεβαια ειχα στο μυαλο μου οτι μπορω να αλλαξω δυσκολια κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.!
τουλαχιστον 15-20 φορες αλλα μετα τσαντιζομαι και το κλεινω. επισης με μπερδευουν πολυ οι μαγειες ενω στα προηγουμενα δεν ειχα θεμα..! θα το ξεκινησω στο normal και αν δεν μπορεσω ουτε εκει θα το δεις στις αγγελιες..!
ευχαριστω πολυ kane για τν βοηθεια σου..
οσο για την trophy card αν δεν ηθελα να την βλεπει καποιος δεν θα τν εβαζα.. ;)
Εγω οφειλω να ομολογησω οτι κουραστηκα / βαρεθηκα το συγκεκριμενο τυπο παιχνιδιου. Προχωρας-εχθροι-σκαρφαλωνεις. Προχωρας-εχθροι-σκαρφαλωνεις. Που και που τραβας και κανα μοχλο και μετα παλι τα ιδια.
Καμια ελευθερια στην κινηση. Καμια αλλαγη στο gameplay απο προηγουμενα παιχνιδια. Το σιγουρο ειναι οτι αν βγει σε PS4, δεν προκειται να το αγορασω αν δεν δω σημαντικες αλλαγες.
Πέρασα επιτέλους το trials of Archimedes, για όσους δυσκολεύονται, ακολούθησα την τεχνική του βίντεο και παρότι δεν είχα φουλάρει τα οπλα μου τα κατάφερα. Η δυσκολία ειναι στον πρώτο γύρο που τον έπαιξα παρα πολλές φορές για να τον βγάλω, από εκει και μετα βγήκε με την πρώτη.
http://youtu.be/py3HObCRRSc
Αυτο το παιχνιδι μαρεσε αρκετα,αν και ημουν πολυ σκεπτικος στην ανακοινωση του,για αυτο το χα νοικιασει κοντα στο release date και μολις προσφατα το αγορασα
Το κυριως προβλημα του παιχνιδιου αυτου,ειναι οτι ειναι sequel σε ενα απτα επικοτερα(στην κυριολεξια) παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι στιγμης.Οταν εισαι ο Θεος του Πολεμου και πολεμας Θεους και Τιτανες ταυτοχρονα,ξες οτι οποιοδηποτε sequel(ή prequel) προσφερει λιγοτερα απο αυτο ειναι καταδικασμενο να ναι κατωτερο
Το στορυ ειναι ετσι κ ετσι...ειναι προφανεστατο οτι δημιουργηθηκε μονο και μονο για να φτιαχτει αυτο το παιχνιδι,χαρακτηριστικο το γεγονος πως ολοι οι καινουριου κεντρικοι χαρακτηρες που εισηχθησαν στο παιχνιδι αυτο πεθαινουν,γιατι αν ζουσαν θα επρεπε να υπηρχαν και στα αλλα παιχνιδια εστω και σαν αναφορες
to gameplay κορυφαιο οπως παντα,με αφθονο hack n slash, αρκετα dungeon puzzles και μερικα εξαιρετικα bosses.....μονη ενσταση μου ειναι στις μαγειες και τον τροπο που τις κανεις upgrade.Πρακτικα αν ανεβασεις ενα ειδος μαγειας για τα blades of chaos,δεν συμφερει να ανεβασεις καμια αλλη απτις υπολοιπες 3 που σου προσφερονται,κανοντας τες πρακτικα αχρηστες
το multiplayer ουτε το δοκιμασα και ουτε προκειται,να πω την αληθεια.
Anyway,στην τιμη που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη(γυρω στα 25-30 ευρω) αξιζει 100% τα λεφτα του και πιστευω πως ειναι αξια προσθηκη στο GoW franchise,ασχετα με το αν ειναι καλυτερο η χειροτερο απτα προηγουμενα
Εγω παντως περιμενω τον ιουνιο, εαν οχι νωριτερα να μπει στο Plus.
Εγω χτυπησα την συλλεκτικη εκδοση του τιτλου(με την φιγουρα )στα 42 ευρω.Πιστευω οτι αξιζει σε αυτη την τιμη να την αποκτησεις.