σημερα θα το κατεβασω κι εγω! Καιρο εχω να μπω στον κοσμο του οποτε οτι καλυτερο! Τιμη κοντα στο 10αρικο φανταζομαι? Δικαιολογειται? Εχει οντως τοσο ψωμι οσο υποστηριζε η ubisoft ή ειναι απατη?
Printable View
σημερα θα το κατεβασω κι εγω! Καιρο εχω να μπω στον κοσμο του οποτε οτι καλυτερο! Τιμη κοντα στο 10αρικο φανταζομαι? Δικαιολογειται? Εχει οντως τοσο ψωμι οσο υποστηριζε η ubisoft ή ειναι απατη?
παιδια στα romalus lair δεν μπορω να ξαναμπω απαξ και μπω και τα βγαλω??
πως θα μαζεψω τις σημαιες τωρα??
μπορεις να μπεις στα lairs
μεσα απο menu υπαρχει το dna αν θυμαμαι καλα
και προς το τελος δεξια λεει κατι για τα lairs
πατας εκει και πας σε οποιο θελεις
ουφ γιατι εχω 2 μερες που παλευω να μαζεψω τις σημαιες και πηγα σε μια τοποθεσια να μπω σε ενα lair και δεν μου εβγαζε καμια επιλογη..
ευχαριστω!!!
κι κατι ακομα.
αμα παρω τα φτερα που μου λειπουν απο καθε lair μπορω να κανω quit μετα η πρεπει να το τελειωσω??
Αν είναι η τοποθεσία όπου βρίσκεται το, θα πρέπει να βγάλεις όλα τα lairs.Αν είναι κάποιο lair που έχεις κάνει ήδη, μπορείς να το ξανακάνεις από το dna και να μαζέψεις τις σημαίες.Spoiler!
Όταν παίρνεις μια σημαία, το παιχνίδι κάνει autosave.Οπότε αν τις πάρεις όλες από ένα lair, μπορείς να κάνεις quit.
desmond αυτο το βρηκα..
να ρωτησω ομως τοSpoiler!
βοηθησε με γιατι μου λειπει μια σημαια και ειναι εκει μεσα..!
edit:το βρηκα που ειναι...
ειναι στοSpoiler!
αριστο σε εχω κανει add.πηγα να παρω καρτα για το ps store δεν ειχαν μου ειπαν απο αυριο.οποτε το update αναβαλεται για σημερα
εγινε φιλε..
να παιξουμε κανα ονλαιν να γουσταρουμε λιγο..!! :ρ
και για μενα απο βδομαδα το dlc..!!
τελικα κατι γινεται με το multiplayer εχω ρωτησει και αλλα παιδια και τους πεταει και αυτους πολλες φορες εκτος αυτου μου εχει κολλησει το playstation 2-3 φορες και πρεπει να κανω επανεκκινηση γιατι δεν αφηνει να κανω τιποτα οτι κουμπι να πατησω δεν αποκρινεται οποτε κατι γινεται με το game.στο nba2k11 δεν το εχει κανει ουτε στο gran turismo
Κατεβασα το DLC χθες αλλα δεν προλαβα να παιξω καθολου γιατι δεν αισθανομουν και ιδιαιτερα καλα και κρεβατωθηκα...σημερα ομως θα του δωσω να καταλαβει!
Ρε παιδιά με έχετε αγχώσει!!! (προφανώς χιουμοριστικά το λέω)
Έχω ελάχιστες ελεύθερες ώρες και θέλω να τελειώσω το ΙΙ πριν πιάσω το Brotherhood αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να παίξω το MP χωρίς να παίξω καθόλου το "κανονικό".
valkyre ποσα mb ειναι?
Εγώ χθες που προσπάθησα πάλι να παίξω online mp (Χ360) για να πάρω λίγο μάτι τί παίζει, ναι μεν δουλεύει πλέον (έπαιξα το "εκπαιδευτικό") αλλά κάνει μία ώρα να βρει συμπαίκτες, οπότε επειδή βαρέθηκα "έπνιξα τον πόνο μου" στο εξαιρετικό single campaign!!! :)
Αδυνατω να καταλαβω γιατι καποιος να παιξει πρωτα Multiplayer πριν τελειωσει αυτο το επικο παιχνιδακι στο single player! :)
Γιουπι σοφτ :f045: Γενικα το online matchmaking ειναι ελεινο στα παιχνιδια της ubisoft. Μεχρι να βρει παιχτες δηλαδη, γιατι μετα ειναι ολα ενταξει, ουτε lag εχει, μια χαρα. Οντως μερικες φορες κολλαει το παιχνιδι και δεν ανταποκρινεται.
Παιξτο online. Μην αγχωνεσε, δεν εχει κατι απο το story εκτος απο κατι χαρακτηρες και τοποθεσιες, αλλα νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις τι μπορει να εχει προκυψει στην ιστορια.
Το DLC που βγηκε, μηπως ειναι ιδιο με καποιο που περιλαμβανετε και σε συλλεκτικες εκδοσεις; Να ξερω μην το παρω δυο φορες αν ειναι..
^^όχι εντελώς καινούριο είναι ;)
Ευχαριστω Δημητρη, enstikto
ποσα mb ειναι παιδια η gb?
Βασικά και εγώ υπέρ του single είμαι και αυτό παίζω πρώτα σε όλα μου τα παιχνίδια, πλην όμως με είχε ψήσει τόσο πολύ άσχημα ο φίλος Desmond με το MP που ήθελα να του ρίξω μία ματιά οπωσδήποτε. Η μόνη χοντρή "τάπα" που έχω φάει σε MP και δεν τελείωσα ποτέ μέχρι σήμερα το single είναι το BF:BC2 όπου το ξεκίνησα σε X360 & PS3 το έχω φτάσει μέχρι το μέσο και μετά ξέμεινε εκεί γιατί έπαιζα mp και έπειτα τα υπόλοιπα νέα παιχνίδια.