ρε τι iphone 5 κ λαλακιες εδω http://www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=1630
zer phone 4 ME αντροιντ 4
Printable View
ρε τι iphone 5 κ λαλακιες εδω http://www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=1630
zer phone 4 ME αντροιντ 4
λολ απορω πραγματικα πως αυτα τα κινητα κυκλοφορουν ακομα στην αγορα... αυτο κι αν ειναι clopy/paste lol! χαχα
Val δεν εχω iPhone:silly: Για την ακριβεια ποτε δεν ειχα...
iPad3 εχω και το iPod touch 4g. Και δεν με ενδιαφερει να αγορασω το iPhone, προσφατα αγορασα ενα καλο android κινητο( xperia p) οποτε ειμαι καλυμμενος.
Βασικα το iPod το χρησιμοποιω κυριως σαν music player, μουσικη ακουω μονο στο iPod και στο cd player του αυτοκινητου μου.
Γενικα με καλυπτει, στην ουσια ειναι ενα iPhone χωρις τηλεφωνο, ιδιο λειτουργικο, ui, apps, games, jailbreak και cydia, και δεν ανησυχω μηπως μου τελειωσει η μπαταρια και μεινω απο κινητο. Οκ δεν εχει την ιδια καμερα ή 3g πχ αλλα αυτα δεν με πολυενδιαφερουν. Και μην ξεχναμε την τιμη...ενα iPod touch 32gb εχει 300-350 ευρω, σημαντικη διαφορα με το αντιστοιχο iPhone...
Ελπιζω και περιμενω οτι το καινουριο θα εχει τη νεα οθονη που εικαζεται οτι θα εχει το iPhone5. Και φυσικα να παραμεινει στην ιδια τιμη που ειναι ολα αυτα τα χρονια, δεν πιστευω να κανει καμια λαλακια η apple...
Dragonpaul, το θεμα της υπερθερμανσης δεν ειναι τοσο σοβαρο...
Πρωτον και βασικοτερο, δεν υπαρχουν λειτουργικα προβληματα, δεν κολλαει δηλ, κλεινει ή οτιδηποτε αλλο λογω υπερθερμανσης. Εγω 5-6 μηνες το εχω, καθημερινη χρηση και βαρβατη, ποτε δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα.
Δευτερον, το οποιο θεμα εχει να κανει με την αισθηση οταν το πιανεις, κατι το ποιο λυνεται σε μεγαλο βαθμο πολυ απλα...αγοραζοντας μια θηκη. Ετσι και αλλιως καποιος που θα αγορασει iPad ειναι απαραιτητο να αγορασει και μια θηκη, απο την πρωτη μερα κιολας...
Με λιγα λογια, το σιγουρο ειναι οτι το θεμα της θερμοτητας δεν ειναι ενας σοβαρος λογος για να αποτρεψει καποιον να αγορασει το iPad. Το μηχανημα τα σπαει ασχημα, αγορασε το!:D
Oποτε μια χαρα, οι λογικες μας συμβαδιζουν! Απλα σε θυμομουν σε συζητησεις με iphone/ipad και νομιζα οτι ειχες! ;)
ρε το παιδι ξερει τι κινητο να παρει!...χαχα
Κώστα, ψήνομαι πολυ άγρια και σε ευχαριστω για το "καθησυχαστικο" μήνυμα. Δε ξέρω... Είναι δεν είναι ένα μεγαλύτερο iPhone, εγώ θα ήθελα να το έχω.
So feel free και "ψησε" με κι αλλο!!!!
Βλεποντας πιο πανω τις συζητησεις, μεταξυ αστειου και σοβαρου, για το πως πρεπει να ονομαστει το καινουριο iPhone, προσωπικα δε θα μου κανει καποια εντυπωση αν σε λιγες μερες η αpple παρουσιασει το νεο κινητο της οχι σαν iPhone5, 6 ή 256 αλλα σκετο...απλα iPhone..βαζοντας ισως μπροστα και ενα new.
Αυτο εκανε με το τελευταιο iPad και ειναι αρκετοι αυτοι που λενε οτι μπορει να αλλαξει την τακτικη της και να χρησιμοποιει απλα μια ονομασια χωρις αριθμους που θα εκφραζει το συγκεκριμενο προιον, τη συγκεκριμενη ios device( iPhone, iPad, iPod)
Αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο, θα ήθελα να μου περιγράψεις αυτη την εμπειρία και να μου εξηγήσεις γιατί ΔΕΝ είναι ένα μεγαλύτερο iPhone.
Thnx, anyway. :)
Δεν ειναι το ipad ενα μεγαλυτερο iphone, ειναι το iphone ενα μικροτερο ipad!
http://www.estudiopirata.com/wp-cont...face_copy1.png
Σε ξέρω εγώ εσένα... Ποτέ δε χωνεψες το iPad!!!!! Παλιοtroll!!!!!!!! :P
Με τρομαζει η υπογραφη σου...!
I know, right??????
αν δεν "συμμετείχα" έστω και να για να διατυπώσω αυτά που είχα να πω, ρε βρε άνθρωπε θα τα έλεγα; με τηλεπάθεια;
και ηρέμησε please (μην απαντήσεις "ήρεμος είμαι" ή κάτι παρεμφερές γιατί είναι έξτρα εκνευριστικό και το γνωρίζεις - γνωρίζουμε όλοι), διότι "αρπάζεσαι" με την μια. Έσπευσες αμέσως να αντιπαρατεθείς στο "αυτο-αναιρείσαι" και όχι να πεις εξ αρχής ότι είναι θέμα τιμής (γιατί τότε δεν πέφτει σε κανέναν λόγος / κριτική, εννοώ στα "περί τσέπης")......αλλά και πάλι δεν έχεις καταλάβει (δεν ξέρω γιατί) ότι αυτά που λέω, αναφέρονται σε κάποιον που έχει ήδη iPhone, όχι σε κάποιον που δεν έχει καμία φορητή συσκευή iOS.
και...όσο αφορά το ειρωνικό ή ελαφρώς σαρκαστικό ύφος (έτσι κρίνω, έτσι το βλέπω, δεν με νοιάζει αν είχες άλλη πρόθεση, μπορείς κάλλιστα να επαναδιατυπώσεις - αν θέλεις), συνοδευτικό της πρότασης "παρ'ολα αυτα ομως.. συμμετεχεις"......όπως είπα, το ξαναλέω, σε παρακαλώ ηρέμησε. Ούτε κατ΄ιδίαν είμαστε να το πάρω στο χαβαλέ και να πω ΟΚ δεν τρέχει τίποτα, ούτε φιλαράκια χρόνια, ούτε καν συνομήλικοι να βράσω! Ε, να πέσουν λίγο οι τάσεις, παρακαλώ, όμορφα και ευγενικά.
σε αυτό το μοτίβο (όμορφα κ' ευγενικά), ας συνεχίσει το θρεντ - όπως ήδη το κάνει άλλωστε, σα να μην έγινε τίποτα.
Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, αυτή τη φορά η φημολογία ανταποκρινόταν πλήρως στην πραγματικότητα. Στις 12 Σεπτεμβρίου λοιπόν η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone. Οι προσκλήσεις τις εταιρείας άλλωστε έχουν ήδη αποσταλεί προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ των ΗΠΑ.
Η εκδήλωση θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 10 το πρωί τοπική ώρα (20.00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) στο Yerba Buena Center for the Arts Theater στο San Francisco, έναν πολυχώρο που χρησιμοποιεί η αμερικανική εταιρεία ιδιαίτερα συχνά σε εκδηλώσεις της.
Στο πνεύμα πάντως των προϊόντων της Apple η πρόσκληση έχει και αυτή ένα μάλλον δωρικό στυλ. Αναφέρει μόνο τον αριθμό 12 και τη φράση «It’s almost here». Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ένα 5 να εμφανίζεται σαν σκιά στο κάτω μέρος της παραπέμποντας φυσικά στην ονομασία της νέας συσκευής.
http://www.newsbeast.gr/technology/a...2-septemvriou/
Preparing for the iPhone Next: Rumors Analyzed
http://www.anandtech.com/show/6196/p...umors-analyzed
http://www.iphonenieuwsblog.nl/files...09/iphone5.jpg
μαλλον το γραψα λαθος γτ ουτε "αρπαχτηκα" ουτε "ειρωνευτηκα".
αυτο που δεν καταλαβα ειναι που αυτοαναιρεθηκα, και αυτο ζητησα να μου εξηγησεις.
το οτι "κι ομως συμμετεχεις" δεν ηταν ειρωνικο (ισως επρεπε να βαλω κανενα emoticon εκει περα). ηταν γεγονος! απο την στιγμη που συμμετειχες στην συζητηση ειναι λιγο ανουσιο να πεις οτι "θεωρεις ασχετη τη συμμετοχη σου σε συζητηση του ειδους. αυτοαναιρεισαι να πουμε (μην το παρεις στραβα) :P:P
τεσπα, στην τελικη, δεν εχω καμια ορεξη να τσακωθω με κανεναν, ουτε μπηκα σημερα στο forum για να γινω μπιλιες μαζι σου.
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το download πχ, για ένα track των 99 cents?