pos tha gyriso ton mario sto spiti tou....
Printable View
pos tha gyriso ton mario sto spiti tou....
Τι θα γράφουν οι κωλοτουμποφυλλάδες αύριο???Άραγε θα μας τα κάνουν τσουρέκια πάλι με τον Σισέ????????????????????????
ξερει κανεις που πουλανε στην αθηνα pickguards για stratocaster???αν ξερει κανεις και που θα βρω με σχεδια κλπ καλο θα ητανε!
1)atelioto to wolfenstain!ekana patata pou to vala sto diskolo level!
2) se blepo ....alla pote de mou arese to theatro skion ki o karagkiozis!
3) pao gia upno.... ta leme paidia!kali kathari deytera ki kali sarakosti!
??? ???????? ?? ????? ???? ??? ???? ????????? ??? ??????.????????? ???? ??? ????? ?????,??? ??? ?? ??? ??? ????.
________
VAPIR OXYGEN
Δεν παω καλα ..
Εχω τα λαιμα μου αλλα η παγωμενη coca cola δεν φευγει απο το προγραμμα.
Μαλιστα μετα παιρνω και μια καραμελα Halls για τον λαιμο....Οτι να ναι:P
Το μυαλο εχει κωλλησει.. δεν μπορω να διαβασω αλλο..
???? ???? ??? ??? internet ?? ???? ?????? ?????? ???? ??????.??? ?????? ????? ?? ?????????? ?? ?? ???? ?????.
??? ??????? ?? ??? ?? ?????? ????????????,???? ????????.
?????????? ?? ??? ??,?????? ????? ?? ???? ??? epiphone ?????? ??? ?????,??? ????? 8 ???????????.? ???? ??????? ???? ?????? ??? ?? ????? ?????????? ????? ???????? 350-400 ????.?? ???? ??? ??? ?????? ??? ??????.
________
APPLEBEES GIFT CARDS
τι να σου πω ψαχνω αλλα δεν ταχουνε ομορφα και καλα στα sites τους...αυτο που βρηκα μπορεις να βαλεις και την κιθαρα σου και να δοκιμαζεις pickguards μεχρι να δεις ποιο σου ταιριαζει! τεσπα...ξερω οτι ειναι λιγο ακριβα εδω στην ελλαδα αλλα ενταξει με 40 ευρω μπορω να βρω απλα δεν ξερω που!!!!
Τι να σκεφτω μωρε!
Χαλασε το πσ3 και σκεφτομε σν παρω Σλιμ η ενα παλιο 40αρι η 80αρι
ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω το 60gb από europe launch,το έχω σκίσει και δεν χαμπαριάζει τίποτα...........
περιμενω περιμενω και θα περιμενω!!!!!!
2 ores sto final boss ki tpt.skata ,giati kanoun toso diskola ta games?
...και η πλάκα είναι πως αύριο μπορεί να το βγάλεις με την πρώτη. Το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές..! :D
mpa de nomizo.mono me tixi ama to vgalo....xaxaxa!!
tha vgei simera?