Έχω μια εντύπωση πως ήταν κίτρινη για επικύνδυνο παιχνίδι, αφού δεν πήγαινε για τον παίχτη.
Printable View
Έχω μια εντύπωση πως ήταν κίτρινη για επικύνδυνο παιχνίδι, αφού δεν πήγαινε για τον παίχτη.
Μην ασχολειστε ρε παιδια.. ετσι εχουν συνηθισει τοσα χρονια ;) δεν τους αλλαζεις γνωμη, ετσι εχουν διδαχθει..
αν το εκανε ο πεπε θα εκραζες απο εδω μεχρι την βαρκελωνη φιλαρακι...και θα ελεγες εγκληματιας και δολοφονος και αλλα τετοια πικαντικα...αλλα τωρα δεν σου αρεσε που ο αλλος εφαγε σκαρια και ξαπλωσε ανασκελα...stavros σορυ για την ειρωνεια..απλα μου ακουγεται καπως να λεμε για ενα τετοιο μαρκαρισμα οτι εκρινε το αποτελεσμα.
Με τον Πεπε εχω συνηθισει φιλαρακι.. σε καθε φαση ακους ουδετερους και μη, να λενε να σταματησει την μπαλα επιτελους πριν εχουμε τιποτα πιο σοβαρο.. οταν η ομαδα σου στηριζει και δεν επιπλήττει την επιτηδευμενη συμπεριφορα του θα πρεπει να εισαι προσεκτικος σε αυτα που λες.. και οχι να παπαγαλιζεις αυτα που λεει ο Μουρινιο και το επιτελειο φερεφωνων του..
σε λιγο θα μας πειτε οτι ειναι το ιδιο το χτεσινο του Νανι με τις ενεργειες του Πεπε που κοιταει πως να πατησει και πως θα κλωτσησει στο 80% των φασεων τον αντιπαλο. Καλα εκανε που τον απεβαλε (αν και ειναι τραβηγμενη η αποβολη) αν αυτο νομιζε πως ηταν το σωστο, το να μη βλεπεις ομως οτι ηταν καθοριστικο για την εκβαση του παιχνιδιου ειναι τελειως υποκειμενικο. Πριν δυο χρονια παρεπιπτοντως, αλλα λεγατε με την αποβολη του Πεπε, που αν εβρισκε καλυτερα το ποδι του Αλβες του το ειχε σπασει.. τοτε ηταν καπως που εκραζε ο Μου πως η (δικαιη) αποβολη εκρινε το αποτελεσμα?
φυσικα και ειναι καθοριστικη η αποβολη φιλε...αλλιως παιζει μια ομαδα με 11 και αλλιως με 10...δεν εμαθα μπαλιτσα χθες για να μην αναγνωριζω τα βασικα...απλα ηταν επικινδυνο μαρκαρισμα το εδωσε και τελειωσε...απο εκει και περα ειδα γαργαρα στο απλωμενο χερι του ραφαελ στην κεφαλια του ιγκουαιν πανω στην γραμμη...φυσικα δεν μιλαω για σενα αλλα γενικα...οσο για τον μουρινιο παντα ημουν υπερ του απλα γιατι το μυαλο που εχει σαν προπονητης και με αυτα που καταφερε μεσα σε λιγα χρονια σε οποια ομαδα και να πηγε τον κατατασουν για μενα στον top 3 των προπονητων...και ο πεπε bro κριαρι ειναι...δεν αντιλεγω...αλλα οχι να λεμε το ενα παιδι καλο παιδι και το αλλο.....αν ξερεις την παροιμια καταλαβενεις τι θελω να πω.
Αν μιλας για Πεπε και Νανι, προφανως ειναι αλλο το ενα "παιδι" και αλλο το αλλο.. ασε που ο Πεπε ειναι μια κατηγορια απο μονος του.. εχει καταφερει μεγαλα παραγματα ο Μουρινιο, ειναι μεγαλη γατα αλλα απο την αλλη στις τελεταιες τρεις ομαδες που εργαστηκε ειχε -σχεδον- παντα οτι ζητησε και το αντιστοιχο budget. Και μαγκια του που καταφερε να το εχει, απο την αλλη ομως δεν ειναι καθολου μαγκια του η γκρινια, η ζητιανια και οι απαραδεκτες ενεργειες που κατα καιρους εχει κανει, για να τα λεμε ολα. Γιατι για μενα δε μετραει πανω απο ολα το τελικο αποτελεσμα, μετρανε και ολα τα προηγουμενα και τα επομενα..
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...-sosei-gio-toy
Απίστευτη ιστορία...
Καλά μην τρελαθούμε ρε Γιώργο.. Είναι και στην κρίση του διαιτητή.. Επειδή ο συγκεκριμένος δεν έβγαλε κόκκινη στον Arbeloa δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να βγει πουθενά..
Ο κανονισμός λέει "σκαριά ισούται με κόκκινη¨. Τώρα πως θα του βγει του κάθε διαιτητή εκείνη την ώρα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
This is Barca ! !
τα εκανε ολα η barcelona...δεν αντεχει σε κριτικη το παιχνιδι...απο εκει και περα...ο αλεγκρι πρεπει να σταματησει αυτη την στιγμη να προπονει την ομαδα...εχεις το σκορ 2-0 υπερ σου και αντι να κοιταξεις να κρατησεις λιγο μπαλα βαζεις τους πιο αθλιους παικτες στην βασικη ενδεκαδα και φυσιολογικα ηρθε το 4-0...οταν εχεις και την ατυχια να εχεις ολοκληρο το τερμα στην διαθεση σου και να στελνεις την μπαλα στο δοκαρι ε μετα καλα να παθεις...
http://www.newsbeast.gr/sports/arthr...okari-kai-exo/
καλή φάση!
χμμμμ φασιστικός πανηγυρισμός από τον "Κατιδιάρη" λολ.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...h.2171211.html
Θέλω πραγματικά να δω πως θα αντιδράσει η original. Γεαπ αντέδρασε!
Επίσης καιρό είχα κάτι να δω τέτοιο γενικότερα, στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να είχε ξανασυμβεί.
Πολύ καλο γκολ του Quagliarella κόντρα στην Ιντερ.. Πάμε γερά στο Μόναχο!!
http://www.youtube.com/watch?v=8WK082B13LA
Επίσης αν και δεν υποστηρίζω την Napoli, πρέπει να τους αναγνωρίσω το πάθος και τα @@ που έδειξαν μέσα στο Τορίνο. Ματς με πολλές γκολάρες.. Djemaili παιχταράς!!
http://www.dailymotion.com/video/xym8b5_torino-vs-napoli-3-5-highlights_sport?start=142#.UVggnxe-18E
φοβερη ματσαρα το τορινο-ναπολι
γενικα το ιταλικο πρωταθλημα φετος ειναι πολυ ανεβασμενο και προσφερει τρελες ματσαρες και πλουσιο θεαμα!
Πραγματικά... Οσοι πήγαν σ'αυτό το ματς θα έχουν να το συζητάνε για πολύ καιρό!
Uefalona μην ξεχνιομαστε..
Πως το εννοείς? Οχι οτι υποστηρίζω Barcelona, αλλά απο το λίγο που είδα , ήταν ένα πέναλντυ κανονικό και ένα γκολ της PSG που ήταν 2 μέτρα offside.
Ειρωνικα το εννοω για οσους λενε την Barcelona Uefalona και οτι σπρωχνεται απο τη διαιτησια. Και τωρα κρυβονται.
Ειρωνικα το εννοω για οσους δεν εχουν να πουν τιποτα για τη μειωση της ποινης του Zlatan, τη στιγμη που οποτε ζητησε μειωση ποινης η Barcelona (δικαιλογημενα με Busquets φετος και με Abidal το 09) δεν ειχε καμια ανταποκριση. Και τωρα παλι κρυβονται.
Ειρωνικα το εννοω για οσους "ξυπνησαν" στο off side goal του Messi με τη Milan αλλα μια εβδομαδα πριν, στο volley που παιχτηκε στο Μιλανο κρυβοντουσαν. Και φυσικα μην ξεχναμε, ειμαστε η αγαπημενη ομαδα του Πλατινι.
Α ρε γατακια, μιληστε την επομενη φορα για διαιτησιες παλι..
Υ.Γ. Δεν εχει σημασια οτι δεν εισαι Barcelona φιλε μου, ετσι ειναι οπως τα λες. Ειχε πεσει directiva σημερα και φαντασου απλα τι θα ακουγαμε απο haters, αν τα ιδια ειχανε γινει στο Camp Nou.
ενα εχω να πω οτι αν ΟΛΑ αυτα τα λαθη που εγιναν χτες(τα γκολ οφσαιντ του Μιλερ και του ζλαταν η κοκκινη στον ριμπερι και αλλα λαθακια) στους 2 αγωνες γινοντουσαν σε 2 κυριακες στο καραισκακη θα εχει πυρποληθει ολη η ελλαδα..!
Λογικό Αρίστο όσο υπάρχουν άτομα που πιπιλάνε την ίδια καραμέλα χρόνια τώρα για να κρύψουν την κατάντια της ομάδας τους......το παρήγορο είναι ότι υπάρχουν και άτομα που σκέφτονται σωστά....+rep.