ουσιαστικά θα έχουμε έναν κωδικό θα μπούμε στο site της nova και θα το δούμε νόμιμα το παιχνίδι?
Printable View
ουσιαστικά θα έχουμε έναν κωδικό θα μπούμε στο site της nova και θα το δούμε νόμιμα το παιχνίδι?
Τη νεροποντη και την καταιγιδα μου μεσα σκεφτομαι αυτη τη στιγμη και ***###*** τη τυχη μου γιατι το αυτοκινητο μου γεμισε νερα. Ειμαι απο τους τυχερους βεβαια διοτι δεν το παρεσυραν τα νερα (μολις 1,5 μετρο και σταματησε στο προπορευομενο το οποιο ειχε σκαλωσει σε ραμπα παρκινγκ) ειδαλλως θα το εβρισκα προς λιμανι πλευρα.
Η πρωτη εικονα στο αρθρο ειναι μολις λιγο πιο πανω απο εμενα στην αρχη της Βαλαωριτου.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231358477
Μπροστα απο το σπιτι μου τα νερα εφτασαν μεσα στη πολυκατοικια...
Τη τυχη μου μεσα......
Να ευθυμήσουμε λίγο, ακριβώς επειδή απέφυγες και τα χειρότερα Αχιλλέα
Καλημέρα με έκανες και γέλασα πρωί πρωί να 'σαι καλά. Ευτυχώς έχω νερά μόνο από τη δεξιά πλευρά και γρατζουνιές στους προφυλακτηρες. Εχθές κοίταξα και την ασφάλεια έχω κάλυψη από θεομηνίες άρα λογικά όλα καλά. Απλά σε δουλειές να βρισκόμαστε. ( και σκεφτόμουν ότι πληρώνω πολλά στην ασφάλεια τώρα τελευταία και έλεγα να καταργησω μερικές από τις προαιρετικές καλύψεις.)
Καλα τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναδει.
Μιλαμε σε χρονο dt το σπίτι που μενει η γιαγιά μου κατω απο εμένα ειχε γινει λιμνη.4-5 ωρες βγάζαμε τα νερα.Και υποτιθεται οτι ειμαστε σε κατηφορικο σημειο οπου τα νερα δεν καθονται.
Λοιπον χθες το βραδυ παθαμε μεγαλη νειλα με το ρευμα. Βασικα ειχαμε πανω σε ενα πολυμπριζο τον βραστηρα για το γαλα του παιδιου, και επισης την τοστιερα που εψηνα τοστ για εμενα. Αφου τελειωσα το ψησιμο παω να βγαλω την μπριζα , γινεται ενα τσαφ, και μενουμε χωρις ρευμα σε ολο το σπιτι. Κατεβαινω στο αμαξι να παρω τον φακο, πεφτω πανω σε μια γειτονισα, της ζηταω μηπως εχει 35Α ασφαλεια, σαν κωλοφαρδος που (νομιζα οτι) ειμαι, ειχε και μου δινει. Ανεβαινω την αλλαζω στον πινακα, τζιφος. Λεω μπορει να εχει ριξει του ρολογιου την ασφαλεια. Κατεβαινω κατω στο υπογειο της πολυκατοικιας, και βρισκω ενα ρολοι ΣΤ4 με το ονομα Ρενα επανω(το ονομα της γυναικας μου δηλαδη,αν και ενοικιαστης, ειναι πολλα χρονια σε αυτο το διαμερισμα), το οποιο δεν γυρναγε.
Προσπαθησα πολλες φορες να το γυρισω, δεν εκανε απολυτως τιποτα. Φωναζουμε μεσω φιλης (11:30 το βραδυ ολα αυτα) εναν γνωστο της που ειναι ηλεκτρολογος/ψυκτικος και που ηταν μαζι σε καποια γενεθλια, ερχεται ο ανθρωπος κανει βασικα τα ιδια με εμενα, τιποτα. Δοκιμαζει και το κολπο με το συρμα στην ασφαλεια, μηπως και ηταν καμμενη και δεν φαινοταν, παλι τιποτα. Τελικα ο ανθρωπος μας δανεισε και ενα γκαζακι για το γαλα του παιδιου, και βγαλαμε την νυχτα με κατι φωτιστικα LED που ειχε αγορασει η Ρενα πριν χρονια, για να τα βαλει μεσα στις ντουλαπες, και που ποτε δεν βαλαμε.
Ερχεται σημερα το πρωι παλι ο ανθρωπος, με εργαλεια, πολυμετρο και τα σχετικα. Το ψαχνει βλεπει οτι δεν φερνει ρευμα επανω καν, αρα το προβλημα ειναι κατω. Για καποια ωρα μηδεν αποτελεσμα οπως χθες, ανοιξε και τον πινακα δεν βρηκε κατι προβληματικο. Τελικα σε μια στιγμη ενω ειχε κατεβει κατω, ερχεται το ρευμα, το τι εφταιγε ακολουθει στο spoiler, καποια πραγματα απλα ΔΕΝ γινονται ρε παιδι μου, αμα δεν σε θελει, δεν σε θελει.
Spoiler!
Αυτα τα θεοστραβα που τυχαινουν τις πιο ακυρες ωρες!!! Επρεπε να τσεκαρετε ομως τον αριθμο του ρολογιου με ενα λογαριασμο της ΔΕΗ!
Κρίμα για όλους του ανθρώπους που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους..
Ειναι πολυ βαρύ να βλέπεις το αμάξι σου/σπίτι/μαγαζι να καταστρέφεται σε χρονο dt και να μην μπορεις να κανεις τιποτα...
Νταξ, λογικο. Τεσπα κατι τετοια ειναι που σου χαλανε στην ηρεμια στο σπιτι! Παει περασε...
Εμεις απο σημερα επισημως αναβουμε θερμανση γιατι ο μικρος παει να την αρπαξει και τον ντυνει σαν κρεμμυδι η γυναικα.
Εγώ γουστάρω τέτοιες φάσεις, κάθεσαι μετά από καιρό και γελάς ακόμα! Βέβαια πες του γνωστού ηλεκτρολόγου πως όταν είδε το κλειστό ρελέ στο ρολόι (άσχετα αν είχε καταλάβει πως είναι το δικό σας ή όχι) δεν τον γυρνάει έτσι απλά χωρίς να ενημερώσει τους υπόλοιπους που ασχολούνται με το ίδιο θέμα..εκτός και το έκανε και δεν το ανέφερες
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα έπρεπε αύριο να πληρώσουμε οι ίδιοι τον καφέ μας :Ρ
[/βλακχουμορ]
Σε μενα έπεσε το ρελε μετα απο κεραυνό και μόλις τον σήκωσα ειχε ρευμα, αλλα κάηκε το ρόυτερ και μια βάση ασυρμάτου τηλεφώνου. Το βάζω στην πρίζα και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Εβαλα στην ίδια πρίζα ενα αλλο ρόυτερ και δουλεύει, άρα δεν ειχε πρόβλημα η πρίζα η η ασφάλεια. Στο κτίριο εχει και άλλες δυο συνδέσεις όπου επίσης κάηκαν τα ρόυτερ. Μαλλον θα πέρασε ρευμα μέσα απο τις τηλεφωνικές γραμμές δεν εξηγείτε αλλιώς. Χαμός πάντως γενικά πολλές ζημειες με την βροχή.
Τα εχει παίξει το psn? Δεν δέχεται redeem codes και δε μου δείχνει στα trophys το lords of the fallen και ας έχω πάρει achievements....
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια προσοχη με την προσφορα μεσω της εφημεριδας Πρωτο θεμα.. απο laptop δεν μπορεις να το βαλεις με hdmi καλωδιο να το δεις γιατι το εχουν μπλοκαρει.. η ποιοτητα ειναι SD και απο οτι διαβασα στο ιντερνετ και στα desktop εχουν προβλημα με το Plug in και δεν παιζει καθολου..
http://www.iphonehellas.gr/forum/top...ova-go/page-53
Είμαι απο αυτούς που ταλαιπωρούμαι...
Απο τις 11 και δεν εχω βρει άκρη..
Πήρα στη Nova μου λένε ο αποκωδικοποιητης σας δεν υποστηρίζεται(πως έβλεπα τόσα χρόνια παλια Nova ένας θεός ξέρει..)
Παω να το βάλω στο pc μου βγάζει συνέχεια μηνυμα εγκαταστήστε το web tv plugin
Τωρα που το κατάφερα με το plugin μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου..
Πραγματικά είναι σπάσιμο νεύρων..
Ειπα να δω έναν αγώνα χαλαρός σπίτι μου και δεν γίνεται τίποτα..
Ακριβώς Μιχάλη το ίδιο έπαθα και εγώ και επειδή δεν αξίζει η όλη ταλαιπωρία θα πάω έξω να δω την νίκη της Τριφυλλαρας!!!
Στάλθηκε από το HTC One mini μου
Άθλιο ματς... Άθλια διαιτησία... Άθλιο πρωτάθλημα...
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk