The hype is real :a010bg:
Το metascore στο ιδιο μοτιβο, χθες ηταν στο 90% και σημερα εχει πεσει στο 89%. Δεν ειμαι κανας μεγαλος fan των παλιων αλλα still, θα παω αυριο η μεθαυριο να το δω.
The hype is real :a010bg:
Το metascore στο ιδιο μοτιβο, χθες ηταν στο 90% και σημερα εχει πεσει στο 89%. Δεν ειμαι κανας μεγαλος fan των παλιων αλλα still, θα παω αυριο η μεθαυριο να το δω.
Γυρισα και γω τωρα απτον τρελο μαξ...
ειχα χρονια να νιωσω ενθουσιασμο και ανατριχιλα σε ταινια..και οχι μια και δυο φορες...
ξεφευγει πολυ απτα κλισε του ειδους και σου βγαζει με φοβερη μαερστια την γλωσσα...απιστευτα συναισθηματα σε ολη την ταινια...χορταστικη, δεν κουραζει καθολου και τρομερα σκηνοθετημενη...δεν εχω λογια...
Στο τέλος θα με κανετε να παω να το δω κι εγώ....
Φυσικά και να πας!! Είναι πολύ καλη ταινία ...τόσο όσο ακόμα και οι φάνς συγχωρεσανε το γεγονος οτι δεν επικεντρώνεται στον MAX!!
Αξιζει να το δεις στη μεγαλη οθονη!Μου αρεσε κ εμενα αρκετα !
Πραγματικα καθομαι τωρα και ακουω το soundtrack και φανταζομαι τι δραση καταφερε να γυρισει αυτος ο ανθρωπος... ειλικρινα μιλαμε για σεμιναριο... πρεπει να περασε απειρες ωρες στο να χορογραφησει αυτο το υπερθεαμα... και το καλυτερο ειναι οτι ειναι ετσι γυρισμενο που ολα τα πλανα καταλαβαινεις αψογα τι συμβαινει επι τις οθονης, οχι σαν αλλες ταινιες που ταρακουνανε την καμερα περα δωθε (δηθεν για αληθοφανεια τρομαρα τους) και προσπαθεις να προλαβεις να καταλαβεις τι στο διαολο βλεπεις.
Φοβερο. Απλα φοβερο. Αυτον τον George Miller πρεπει να τον βαλουν να κανει φροντηστηριο επι του θεματος.
Θα εχει ενδιαφερον οταν με το καλο κυκλοφορισει σε ray ,na έχει μέσα γυρίσματα απο την ταινια !! Είχα να να δω έτσι κάτι διαφορετικό από εποχή Matrix να πω...?Και μιλάω για τον τροπο ππουείναι γυρισμένο και τη δουλεια που έχει γίνει !!
Παιδια να τονισω επισης 2 πραγματα.1) Τετοιο επικο comeback σε σκηνοθετη δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να γινει. Απλως κοιταξτε τη φιλμογραφια του Μιλερ... Μετα τα Μαντ Μαξ εκανε τις μαγισεες του Ουστιγουικ!!! το babe pig in the city!!! και το Happy feet1,2... (που πηρε και οσκαρ καλυτερου animated) Πραγματικα τι mind fuck ειναι αυτο?
2) Μου αρεσε παρα πολυ το φιναλε απο την αποψη νοσταλγιαςSpoiler!
Μολις ειδα σε HD-rip το Furious 7 , προφανως αναμεσα σε πρωινο-φαγητο-περιηγηση στο φορουμ. Επειδη εχω δει μονο την πρωτη ταινια της σειρας (ξερετε αυτη που πλουτισε ολα τα συνεργεια/φανοποιοια παγκοσμιως) μου εκανε εντυπωση πως η σειρα εκανε τοσο μεγαλη στροφη προς την ποιοτηταSpoiler!
Φτιαχνοντας μια προχειρη τσεκλιστ για την επομενη ταινια της σειρας:
1. over the michael bay top action σκηνες
2. ρατσισμος και στερεοτυπα
3. τεστοστερονη-αναβολικα
4. γκομενες ξεκολα
5. μουσικη ΜΤV 5 top hit chart
6. κλισε-τσιζι-slow mo σκηνες (βαρετες κιολας...ημαρτον)
7. σκηνοθεσια-ερμηνειες βινετοκασετας
8. Υμνος και θαυμασμος στον Paul Walker (δεν λεω ο ανθρωπος να αναπαβεται εκει που ειναι και τραγικο αυτο που επαθε αλλα παρατηρησα μια λατρεια στο ιντερνετ που ουτε ο Χιθ Λετζερ (ηθοποιαρα) δεν ειχε!)
9. σεναριο για παιδια νηπειαγωγειου
Ειλικρινα παιδια περα απο την υπεργκομενα ταυλανδεζα που σηκωσε τη σημαια στην πρωτη σκηνη δεν μπορω να θυμηθω κατι αλλο καλο να ειχε η ταινια. Επισης ετυχε να εχω δει και προσφατα το Mad Max... δηλαδη ημαρτον ! ΚΑι επειδη ειχα καπου αναφερει στο παρελθον πως οκ ο κοσμος πηγαινει ξεροντας τι θα δει στο fast and furious δεν ειχα συνηδητοποιησει πως η ποιοτητα ειχε πεσει τοσοοοοοο χαμηλα. Για car movie θα προτεινα ανεπιφυλακτα το Death Proof.
ρε παιδια να ρωτησω κατι ξερει κανεις κανα καλο site για να κατεβασω trailers ταινιων και απο video games σε Full Hd? οχι youtube και τετοια κατι ποιοτικοτερο.το μονο που ξερω ειναι το hd trailers αλλα δεν τα εχει ολα π.χ το vacation
Ευχαριστω
Για hd trailers από games τσέκαρε το gamersyde.
edit: Άργησα.
Σας ευχαριστω και τους 2
Ειδα κι εγω το Mad Max χθες, δεν τρελαθηκα αλλα μου αρεσε και οφειλω να παραδεχτω οτι εχει εκπληκτικη σκηνοθεσια. Δεν ξερω πως καταφερε και το γυρισε αυτο το πραγμα αλλα το αποτελεσμα ειναι νομιζω απο τα καλυτερα του συγκεκριμενου ειδους action. Μου αρεσε και η ρεαλιστικη προσεγγιση, ενω ειμαι σιγουρος οτι εχει τρελο cgi (δεν γινεται να γυριστουν τετοιες σκηνες κανονικα) δεν φαινεται απολυτως τιποτα.
Νομιζω οτι οι fans των παλιων ταινιων θα ξετρελαθουν, ολοι οι υπολοιποι θα εκτιμησουν την καλογυρισμενη δραση και ενα απολυτα επιτυχημενο tribute στις παλιες καλες action ταινιες.
Μου αρεσε και ο Hardy ως Max (τοσο οσο στον ρολο του χωρις υπερβολες) και πολυ περισσοτερο η Τheron, η γυναικα εκτος απο πολυ καλη ηθοποιος ειναι και πανεμορφη, ο,τι και να της κανουν σε μια ταινια ειναι κουκλα η ατιμη.
^είχες πρόσκληση? :)
Οχι, τα σκασα :a050:
Eνταξει, το monster ηταν αλλη φαση, υπεστη απιστευτη μεταμορφωση σε βαθμο που αν δεν ηξερες ποια ειναι δεν θα σου πηγαινε καν το μυαλο.
Εχω ορεξη για χαζοταινια σημερα, Jupiter Ascending η Seventh Son? Τι λετε?
Ότι και να λέτε, ακόμα την θυμάμαι πιτσιρίκα στην διαφήμιση του Bacardi, δήθεν γκόμενα του fake Ωνάση, να κοιτά τον τύπο που είχε κάνει της μόδας τότε την κίνηση των δαχτύλων στα χείλια του.......και μετά η Θερόν σηκώνονταν από την καρέκλα......αλλά μια κλωστή από το κολλητό φόρεμά της είχε σκαλώσει σε αυτή, με αποτέλεσμα όσο περπατά, να ξηλώνεται σταδιακά το φόρεμα, προκλητικότατα - αργά - και βασανιστικά - μέχρι την αρχή της γραμμής του ass.......και εκεί τελειώνει το κλιπ.
Thermometer buster.