Ενώ η μετατροπή των πολλών διαφορετικών ip της Sony στο ίδιο είδος (last of us) είναι μεγάλη διαφορά. :d040g:
Printable View
Gran Turismo Sport
Gravity Rush 2
Horizon Zero Dawn
Knack II
Uncharted: The Lost Legacy
Drawn to Death
Hidden Agenda
The Inpatient
Days Gone
Detroit: Become Human
Dreams
God of War
Spider-Man
Concrete Genie
Death Stranding
Ghost of Tsushima
Ενδεικτικά κάποια παιχνίδια της Sony για το 2017-2018.
Εχεις μπερδεψει νομιζω το
-βελτιωνω ως Χ στουντιο της Sony το character development, το animation και οτι εχει να τους χαρακτηρες, για να πλησιασω σε ποιοτητα the last of us(η αν θες την ND) σε αυτον τον τομεα
με το
-κανω το ιδιο ειδος με το The last of us.
Tα ip της sony δεν εχουν καμια σχεση με το the last of us, αλλα σιγουρα προσπαθουν να ανεβασουν επιπεδο στους χαρακτηρες. Εκει που η ND ειναι σε αλλο επιπεδο.
Μεταξυ τους αλλωστε βοηθουν το ενα στουντιο το αλλο στην sony.
Ouch μεγάλο πέσιμο έφαγα και από βαριά ονόματα εδώ.
Λοιπόν όπως ακούγεται χαζό αυτό που έγραψα άλλο τόσο ακούστηκε και αυτό το σχόλιο σε εμένα που παρέθεσα.
Ok now? Peace :P
Πάντως η αίσθηση μου είναι ότι η Sony δίνει πολύ βάρος στο cinematic storytelling χωρίς λόγο. Κινδυνεύει να κουράσει.
H δε microsoft είναι βαρετή μέχρι θανάτου αλλά το sea of thieves το θεωρώ ανάσα σε αυτήν την doom and gloom βιομηχανία.
/combobreaker!
/JK
To προβλημα δεν ειναι μονο οτι αυτα τα ips της MS ειναι τα ιδια εδω και χρονια, αλλα και το οτι πλεον δεν ειναι απο πισω τους τα μεγαλα στουντιο που τα δημιουργησαν.
Ουτε πισω απο το Halo(bungie), oυτε απο το GeoW(epic), oυτε απο το Fable(devs απο την Lionhead μαλιστα εχουν ενσωματωθει στην Sony για VR).
Kαλα και εγω δεν τρελαθηκα ποτε ειναι η αληθεια χεχε.
Το θυμάμαι στο OG XBOX. Είχε βάθος από τότε αλλά ήταν πολύ παιδικό ρε παιδί μου και αυτό με ξενέρωνε άσχημα. Το botw είναι σαν Resident Evil μπροστά του.
Θα κατεβάσω το anniversary που δίνουν τώρα στο gamepass μπας και συνδεθώ πάλι με το franchise αλλά δεν το κόβω.
Άσχετο αλλά σύντομα βγαίνει το Warhammer 40K: Deathwing σε ps/xbox - το περιμένω πως και πως. Είναι το μόνο game που είμαι hyped εδώ και καιρό. Αν δεν κάνω λάθος Φεβρουάριο τέλος βγαίνει και είναι από την εταιρεία που έβγαλε και το EYE:Cybermancy ή κάτι τέτοιο.
Ετοιμάστε joypads για eternal war!
Η Sony δινει βαρος σε αυτο που ζηταει ο κοσμος(τα περισσοτερα Ιαπωνικα παιχνιδια ουτως ή αλλως φτιαχνονται με βαση το single player,γιαυτο και η Ιαπωνια το 2017 ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες της).
Και επειδη απο generic online multiplayer παιχνιδια με microtransactions και lootboxes εχουμε χορτασει,ο κοσμος θελει να βλεπει single player/story υπερ παραγωγες(εδω μπαινουν τα exclusives),κατι που φυσικα ειδαμε σε αυτη την γενια εντονα με το horizon zero dawn τι αποδοχη ειχε οπως φυσικα και το Witcher 3 και Bloodborne.
Καποτε τα ονοματα Gears of War και Halo ηταν επισης γνωστα για το single player κομματι τους και system sellers για το xbox 360(βαλτε στο μυαλο σας τον πανικο οταν βγηκε το Halo 3 σε σχεση με το halo 5....).
Το halo 5 εφαγε αρκετη κριτικη και κραξιμο για το αδυναμο single player.Βαση δωθηκε στο single player.
Gears of War 4.Και εδω το single player ηταν πιο αδυναμο σε σχεση με την αρχικη τριλογια(και με αποτομο τελος για οποιον το θυμαται και με αδιαφορους νεους χαρακτηρες)
Οταν τελειωσει και αυτη η γενια τα παιχνιδια που θα ξεχωρισουν θα ειναι κυριως τα παιχνιδια με εμφαση κυριως στο single player/story και οχι τα απλα sequel με βαση στο multiplayer τυπου Destiny 2,call of duty και diablo 3.
Παιχνιδαρα για το ειδος του το Forza Horizon 3 αλλα δεν γινεται να εχεις system seller ενα arcade παιχνιδι με αμαξια(αγορασα και το blizzard mountain προσφατα που τα σπαει).
Θα μπορουσε η εταιρεια να προμοταρει το επισης πολυ καλο(το τελειωσα προσφατα στο normal)Cuphead που ειναι απο τα παιχνιδια που εχουν ξεχωρισει σε αυτη την γενια αλλα δεν το εκανε. Οι περισσοτεροι ουτε καν το ξερουν το παιχνιδι(εκτος forum),μιας και κυκλοφορησε digital .
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις πραγματικα...Διαβασε και τη λίστα πιο πάνω του lnds500 και να προσθέσω εγώ κάποια παιχνίδια που έχουμε ήδη δει όπως το senua's hellblade, bloodborne, the order, Nioh, the last guardian κτλ και θύμισε μου ποια exclusives αξια αναφορας είδαμε στο Xbox μέσα στο 2017 ή και το 2016 εκτός του cuphead και ποια και πόσα θα δούμε μέσα στο 2018. Εκτος των γνωστων τριων τιτλων μιλωντας παντα. Για να μην λέμε και ότι θέλουμε και επειδή σου φάνηκε "χαζο" το σχόλιο μου...Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου btw....
Η Ms ξεκίνησε πολύ δυνατά τη γενιά με παιχνίδια όπως το sunset overdrive, titanfall, Ryse, Ori and the blind forest, Quantum Break κτλ και εδώ και πολυ καιρο υπάρχει στασιμότητα. Όλοι το βλέπουν αυτό εκτός από εσένα.
To Fable ηταν μια χαρα παιχνιδι . Ενα ωραιο παραμυθακι , με το χιουμορ του , με το σκυλακι που σε ακολουθουσε παντου , πιστεψτε με ειχε μεγαλο κοινο γιαυτο το ζητανε ακομα. Ο Μolyneaux ηταν αριστος στο ειδος αυτο αλλα η πανηλιθια ms τον εσπρωξε στα kinect και τις πιπες - συγνωμη κιολας-.
Για να συμπληρωσω , ναι χρειαζομαστε παιχνιδια που στηριζονται πολυ στο storytelling , αντι τον 1000ο κλωνο του Cod. Η ms στην προηγουμενη γενια ειχε αλλη φιλοσοφια, τωρα την εφαγε το ονλαιν και νομισε οτι το community θα την στηριξει μονο και μονο λογω xbox live.
Για να κλαψουμε λιγο οι παλιοι αφηνω εδω αυτο .
https://www.youtube.com/watch?v=S_04E6IkcUQ
Η ομαδα που μας εδωσε αυτο το αριστουργημα διαλυθηκε για να βλεπουμε το ονομα της bungie πισω απο τον τιτλο Destiny και να κανουμε εμετο . Και φυσικα η ms εβαλε το χερακι της να γινει αυτο.
Έπαιξε κανείς Sea of Thieves;
Πήρα κωδικό για την beta και εχθές μπήκα και έπαιξα κάποιες ώρες, σε σημείο που με έπιασε ναυτία. LOL (αστειεύομαι).
Το παιχνίδι έχει 3 επιλογές. Να ξεκινήσεις με ομάδα (4-5 ατόμων; δεν θυμάμαι), με μικρή ομάδα (2-3 άτομα) ή μόνος σου. Δοκίμασα να παίξω με το που μπήκα το πρώτο. Το παιχνίδι δεν έχει κανένα tutorial και δεν καταλάβαινα με το που ξεκίνησα τι γινόταν, καθώς με τα συγκεκριμένα άτομα που με έβαλε είχαν προχωρήσει το παιχνίδι αρκετά. Επειδή έκανα ότι να'ναι, με έβαλαν στην φυλακή κάτω στο αμπάρι του πλοίου (LOL). Δεν ξέρω πως, λογικά πρέπει να είναι κάποιος captain και να παίρνει τις αποφάσεις.
Μετά από αυτό βγήκα και έβαλα να παίξω μόνος μου για να μάθω πως λειτουργεί το παιχνίδι. Ξεκινάς με κάποιον βασικό εξοπλισμό. Πυξίδα, φτυάρι, κιάλι και διάφορα άλλα, και από όπλα έχεις ξίφος, πιστόλι και ένα sniper (WTF? ή μπορεί να είναι τουφέκι με στόχαστρο anyway...). Δεν ξέρω αν αυτά θα είναι ο βασικός εξοπλισμός που θα έχεις όταν θα κυκλοφορήσει και επίσημα το παιχνίδι.
Όταν ξεκινάς το παιχνίδι σε βάζει σε ένα random νησί outpost, όπου εκεί μπορείς να πάρεις το πρώτο voyage (χάρτης για να βρεις κάποιον θησαυρό). Μετά μπορείς να πας στο πλοίο σου και να ξεκινήσεις την αναζήτηση του θησαυρού. Πρέπει πρώτα να βάλεις το voyage στο τραπέζι και να "ενεργοποιήσεις" τον συγκεκριμένο θησαυρό. Έπειτα μπορείς να δεις τον χάρτη με το νησί και το σύμβολο "Χ". Θα πρέπει βάση τον συντεταγμένων που σου δίνει να βρεις αυτό το νησί στο world map που έχεις, επίσης μέσα στο πλοίο, και να βάλεις πλώρη για άγνωστα νερά!
Το παιχνίδι έχει αρκετό ενδιαφέρον και θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αν έχεις και παρέα. Απαραίτητο θεωρείται το voice chat, ειδικά όταν θα είσαι σε μεγαλύτερο πλοίο για να μπορεί κάποιος να δίνει εντολές.
Το πλοίο έχει διάφορα mechanics. Πρέπει να υπάρχει κάποιος στο πηδάλιο / τιμόνι, στα πανιά, στην άγκυρα, θα πρέπει να γεμίσεις τα κανόνια σου και να τα έχεις έτοιμα σε περίπτωση μάχης και αν υπάρχει άτυχη στιγμή και βρεις σε κάποιον βράχο ή εμπλακείς σε διαμάχη με άλλο πλοίο, θα πρέπει να πας να μπαλώσεις τις τρύπες και να βγάλεις κουβαδάκι, κουβαδάκι το νερό μέσα από το πλοίο.
Όταν ολοκληρώσεις την αποστολή και βρεις τον θησαυρό, πας σε κάποιο νησί outpost και δίνεις το θησαυρό για να πληρωθείς. Με τα χρήματα αγοράζεις εξοπλισμό (όπλα ακόμα δεν μπορείς να πάρεις ακόμα γιατί βλέπω ότι υπάρχει store αλλά δεν είναι ο vendor μέσα, όπως και υπάρχει και ένα άλλο store με διάφορα μπουκάλια που δεν ξέρω τι σχέση έχουν αυτά και τι κάνουν γιατί ούτε εκεί υπάρχει vendor για να αγοράσεις), μπορείς να αγοράσεις και άλλα voyages επίσης.
Αυτά τα λίγα για να ξέρετε πάνω κάτω πως είναι το παιχνίδι γενικότερα. Θα παίξω και άλλο να δω τι άλλα έχει να προσφέρει το παιχνίδι.
Εγώ εχθές δεν μπορούσα. Θα το δοκιμάσω σήμερα να δω τι λέει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ ψήνομαι αφάνταστα για αυτό το παιχνίδι(από αυτά που έχω δει) , δεν ξέρω αν μου αρέσει μπορεί να το πάρω για pc, παίζει κ με άτομα από Xbox γιατί είναι cross play.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και καμία ώρα έχω βάλει και παίζω Sea of Thieves.
Έβαλα να παίξω μόνος μου στην αρχή. Είναι πολύ δύσκολο και δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.
Απλά συνέχεια βυθίζω το πλοίο. Θα δοκιμάσω να δω και με αλλά άτομα πως είναι το παιχνίδι.
Sent from my iPhone using Tapatalk