Ναι φέτος το καλοκαίρι δεν έκαναν στα days of play
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Εγώ βλέπω έκπτωση μόνο στην premium έκδοση....[emoji2955][emoji2955]
Κι εμένα που είμαι Extra, έχει προσφορά ΜΟΝΟ για αναβάθμιση σε Premium.
Το γέλιο; (βασικά όχι γέλιο αλλά κατάντια της Σονυ)
Η συνδρομή PS Plus Essential + Extra λήγει αύριο 19 Νοεμβρίου.
Ε, λοιπόν μου έχει επιλογή να αναβαθμίσω από Extra σε Premium ΓΙΑ ΜΙΑ (1) ΗΜΕΡΑ σε προσφορά 25% μείον: 8 σεντς αντί 11 σεντς.
ΜΠΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Μωρή ηλίθια Σονυ.
Αύριο που λήγει εντελώς η συνδρομή μου είμαι περίεργος τι επιλογές θα μου δώσει.
Ειμαι Extra και ανανεωσα αλλο ενα χρονο με 74,99 ευρω.
Σήμερα τελειώνει η συνδρομή μου, επίσημα ακόμα ισχύει (δεν ξέρω αν πρέπει να πάει 23:59 ώρα Ελλάδος για να λήξει).
Μου βγάζει επιλογή για PS Extra στα 74,99 ευρώ όπως στον Viper.
Έλα μου ντε όμως που ΔΕΝ θέλω Extra, αλλά "σκέτο" PS Essential! (έπαιξα/τερμάτισα όσα παιχνίδια με ενδιέφεραν στο Extra)
Δυστυχώς δεν μου έχει προσφορά γα το PS Essential.
Για να δούμε αν αύριο (που οριστικά δεν θα έχω καμία συνδρομή) θα μου βγάλει προσφορά.
Γιατί ρε γμτ η Σονυ κάνει τα εύκολα - δύσκολα;
Άχυρα έχουν στο κεφάλι τους;
Τι εννοείς? Οτι δεν μπορείς να στακάρεις συνδρομές τώρα?
Αυτό εννοεί.
Λάθος δικό μου, ο Χριστόφορος μου υπενθύμισε αυτό που είχε δηλώσει από το καλοκαίρι η σονυ.
Εγώ πάντως βλέπω ότι μια χαρά μπορείς να στακάρεις συνδρομές,
το δικό μου το premium λήγει το 2024 κι αν βάλω μια ετήσια τώρα με την black friday προσφορά θα πάει μέχρι το 2025.
https://i.imgur.com/HhGHpW0.jpg
Ίσως επειδή είσαι ήδη πρημιουμ σου βγάζει την επιλογή για στακάρισμα;
Αν δεν έχει σχέση αυτό που λέω, τότε τι να πω μάλλον κάπως τα έχω μπουρδουκλώσει στο μυαλό μου.
Εμενα πάντως όντας στο έξτρα μου δίνει τις επιλογές για ανανέωση 1 χρόνο έξτρα 74,99 ή 1 χρόνο πρημιουμ 89,99. Δεν μου έχει επιλογή για downgrade στο απλό essential ούτε φουλ τιμή 59,90 ούτε με έκπτωση 25% στα 44,99.
Καλή φάση! :P
Υπαρχει μια επιλογη εκει που βλεπεις το automatic next payment και το πρόγραμμα που ηδη εισαι και κατω κατω εχεις την δυνατότητα να κανεις change plan να πας σε essential απο premium πχ .
Μήπως θα πρεπει να κανεις κατι τετοιο για να δεις τις προσφορές ;
Σορρυ αν δεν κατάλαβα καλα .
Απλο για εμενα και του χρονου με υγεια παιδια!
Όλα καλά. Σήμερα που έχει λήξει η συνδρομή μου μου βγάζει όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένης αυτής του απλού Essential με 25% έκπτωση για 1 χρόνο 45 ευρώ.
Δεν ξέρω γιατί σου προέκυψε θέμα. Μόλις ανανέωσα κι εγώ την απλή συνδρομή, ενώ λήγει 6/6. Είχε τις επιλογές για upgrade, αλλά και για ανανέωση της υπάρχουσας.
Ήμουν ήδη extra και δεν επέτρεπε downgrade (στο essential).
Οπως φαίνεται μπορείς να στακάρεις την συνδρομή που τρέχεις, να κάνεις και upgrade αλλά δεν μπορείς να κάνεις downgrade.
Disgruntled PS Plus Premium Members Can't Downgrade for Black Friday Discount
Το έπαιξα πρόσφατα με το EA Play, αλλά ντάξει, τρομερή προσθήκη για τους Plus χρήστες και ειδικά για όσους δεν το έχουν παίξει το Mass Effect.
https://static-pepper.dealabs.com/th.../2457113_1.jpg
Θερμή παράκληση: όσοι έχετε Essential και δεν έχετε παίξει Mass Effect, κάντε αυτό το καλό στον εαυτό σας και τρέξτε να παίξετε, και τα 3 με τη σειρά. Αυτό που έφτιαξε τότε η Bioware με την τριλογία είναι μοναδικό.
Είμαι φοβερά υπερ των remasterd\remakes γενικότερα. Μπορεί να μην είχα παίξει ποτέ αυτά τα διαμάντια.
Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια Δεκεμβριου για extra και premium
Πολύ δυνατός μήνας!
https://blog.playstation.com/2022/12...hell-and-more/