Συμφωνω απολυτα αλλα οπως λες κι εσυ ας μην βιαζομαστε, ολοι ξερουμε οτι το promotion ειναι το αλφα και το ωμεγα για την επιτυχια μιας ταινιας σε αυτο το επιπεδο, για μια ταινια δλδ που θελει να βγαλει οσα περισσοτερα γινεται. Οποτε ειναι λογικο πρωτα απ ολα να κυνηγανε το nostalgia factor, δεν σημαινει αυτο απαραιτητα οτι η ταινια θα ειναι nostalgia driven. Αν η καινουρια ιστορια εχει ενδιαφερον και το καινουριο cast ειναι δυνατο τοτε οι παλιοι θα λειτουργησουν προσθετικα, οπως πρεπει δλδ. Αν οχι θα υπαρχει θεμα, να δουμε.
Αυτο που θελω εγω κυριως ειναι να υπαρχει μια ...ρεγουλα στο cgi, η νεα τριλογια του lucas περα απο αστοχες επιλογες στο cast (dat hayden christensen) καταντησε ΑΗΔΙΑ με το cgi, ενα ματσο ηθοποιοι σε ενα green box να χοροπηδανε. Αυτο εδω απο τα λιγα που εχουμε δει δεν φαινεται τοσο ψευτικουμπα.
Τωρα για το Batman v Superman...παιδια εγω πραγματικα αδυνατω να το...χαψω. Δεν με πειθει ουτε το trailer, ουτε αυτα που εχω διαβασει για την ταινια. Δεν μπορω με τιποτα να δω πως αυτοι οι 2 χαρακτηρες θα μπορεσουν να χωρεσουν και να δεσουν σε μια ταινια, και επειδη εχω διαβασει και διαφορα counter arguments οτι φαινεται περιεργο σε οσους δεν εχουν διαβασει τα comics αλλα it makes sense κτλ, κατα την ταπεινη μου αποψη αλλο μια ταινια και αλλο ενα comic.
Ενα comic σου δινει ευελιξια να κανεις σχεδον ο,τι θελεις, μια ταινια εχει boundaries στο τι μπορεις να παρουσιασεις ειδικα αν θελεις να εχει εναν ρεαλιστικο μανδυα οπως φαινεται οτι στοχευουν με το υφος που βγαζουν τα trailers. Δεν ξερω, δεν ειμαι καθολου excited για την ταινια αυτη.