Τι να πω ρε γμτ...
Εχω ξενερωσει τη ζωη μου.
Εχει ξαναπαει 2-3 φορες στο 0.
Δεν προκειται να κατεβει ποτε.
Printable View
Τι να πω ρε γμτ...
Εχω ξενερωσει τη ζωη μου.
Εχει ξαναπαει 2-3 φορες στο 0.
Δεν προκειται να κατεβει ποτε.
Nα υποθεσω οτι εχεις ελευθερο χωρο στο δισκο, διπλασιο απο το μεγεθος του παιχνιδιου ετσι?
Εχω την εντυπωση πως ναι.Ειμαι σχεδον βεβαιος.
αυριο ερχεται μετραω ωρες......
Και κάποιοι άλλοι μετράνε μέρες για πιο φθηνά...
Pds κανε restart του modem σου.
Eκανα update το official pulse headset για να είμαι έτοιμος όταν έρθει το παιχνίδι
και τώρα όταν επιλέγω το ειδικό καινούριο mode εκφωνεί ''This is grand theft auto five!'' :yes:
http://farm8.staticflickr.com/7433/9...02d29ed009.jpg
αδερφε μου ετυχε και μενα αυτο,σβησε το και ξαναβατλω 8α ειναι οκ,ειχα κατεβασει εγω 8 gb πικρα αστο...τ
Οι κομπλεξικοί PC gamers ρίχνουν συνεχώς τη βαθμολογία στο Metacritic. Η αναλογία των αρνητικών βαθμολογιών είναι δυσανάλογη με αυτή των θετικών, και όλα τα σχόλια κινούνται γύρω απ' το "no PC version"...
Μεγαλη διαφορα με τα προηγούμενα παιχνιδια !έχουν κανει φοβερη δουλεία.
Καλές οι πρώτες εντυώσεις απλά περίμενα να δώ λίγο περισσότερο interaction με το environment... Πολύ καλή δουλειά στα θαλάσσια σπόρ και η οδήγηση έγινε λίγο πιο complex (πχ μεγάλο oversteer - αλλά ίσως να οφείλεται στα αυτ/τα που δοκίμασα)
Πάνω απ' όλα.. BLUE ARK FM!!!!
Sto 75% --->0%.
To σπας ή δεν το σπας?
Θελει και 8ωρο για να φτασει στο 70%...
^^^^
Πιστευω οτι αυτο ψαχνεις :
Attachment 3151
:-P
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πω ρε συ PDS δεν κανεις καμμια άλλη κίνηση?π.χ να στείλεις mail στη Rockstar? Η να παρεις καμμια Sony? ¨η πηγαινε σε εναν φιλο σου να το κατεβάσεις (να δεις αν κατεβαινει βασικά)
H τελευταια λυση σιγουρα ειναι να το παω σε καποιον φιλο.
Πριν απο μερες πηρα την forthnet για να ρωτησω αν γινεται κατι με την τραγικη ταχυτητα που εχω και προσπαθησαν να κανουν κατι και αναρωτιεμαι αν τελικα το χαλασαν.
Γιατι μου ειπε οτι αν εχω καποιο προβλημα με το ιντερνετ ,να τους ξαναπαρω να το κανουν οπως πριν.Στην ταχυτητα βελτιωση δεν ειδα.4mb και αν εχω.(Εσυ που εισαι γειτονας παιζει να εχεις 10αρα).