Θα τσέκαρα το manual για αρχή να δεις τι παίζει με το αυτόματο κλείσιμο.
Printable View
ο τροπος που αναβοσβηνει ισως σου δειχνει καποιο κωδικο βλαβης. συνηθως στις τελευταιες σελιδες του manual θα σου γραφει τους κωδικους. αφου σβησει και το ξαναναψεις περνει παλι 40 λεπτα για να σβησει; γραψε μας και το μοντελο, ισως κατι βρω.
Δυστυχως, δεν εχω το manual... Και ναι... Αφου το ανάψω παλι, παίρνει περίπου 40 λεπτά για να σβήσει παλι.
Το μοντέλο ειναι: Samsung smart inverter AQV09F AN.
Ευχαριστω παρα πολυ!
Θυμασαι ποσες φορες αναβοσβηνει Παυλο; Πανω κατω τα Samsung και LG εχουν παρομοιους κωδικους για τις βλαβες. Αρχικα εχει αποδοση οταν δουλευει;
Δυο προβληματα μπορει να ειναι.
Ειτε καποιος σωληνας εξω δε κανει καλη επαφη και σταματαει η λειτουργια ή για καποιο λογο δεν εχει επικοινωνια σωστη η εσωτερικη μοναδα με την εξωτερικη.
Οταν σταματαει η εξωτερικη μοναδα την ακους να δουλευει; Αν οχι μπορει να ειναι πλακετα εξωτερικης.
http://www.samsung.com/gr/support/model/AQV09FAN
- - - Updated - - -
http://www.samsung.com/gr/support/model/AQV09FAN
Νομίζω σταματά και η εξωτερική μονάδα. Δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο. Θα το τσεκαρω όμως.
Οταν δουλεύει εχει κανονικα απόδοση -μάλιστα πέρυσι του ειχα κανει συντήρηση- και οταν σβήνει, απλα αναβοσβήνει ενα κόκκινο και ενα πράσινο λαμπάκι, με το ενα να ειναι η ένδειξη "Inverter". Δε σταματά να αναβοσβήνει, μεχρι να το ανάψω εγώ παλι.
Λεωνιδα, ευχαριστω!
Το βρήκα κι εγώ εχτες, αλλα δεν αναφέρει κατι τετοιο. :(
Δεν είναι βασικά πρόβλημα.
Καθάρισα προχθές τον υπολογιστή μου και είπα να κάνω καλή δουλειά. Οπότε έβγαλα και κάποια κομμάτια του ώστε να καθαριστεί καλύτερα.
Βγάζω και την ψύκτρα του επεξεργαστή και βλέπω πως εχει φύγει αρκετή από τη πάστα, οπότε πρέπει να του βάλω.
Εσείς ποια θερμαγώγιμη πάστα θα μου προτείνατε;;
Μας έβαλαν στη δουλειά URL Filtering και πλέον δε μπορώ να μπω πουθενά.
Ξέρει κανείς κανένα τρόπο να γίνει αυτό bypass; Φυσικά ούτε access σαν admin έχω στο PC μου. Οπότε λίγο δύσκολο το βλέπω...
το μονο που πιθανα να δουλεψει ειναι να βαλεις proxy στον browser σου. Δεν χρειαζεσαι admin rights για αυτο.
Και αυτά κλειδωμένα με τα έχουν. Οι επιλογές είναι γκρίζες. Τέλος πάντων. Τρελή μαλακία πάντως.
εδω μπορεις να μπεις? https://www.hidemyass.com/proxy
Δυστυχώς όχι. Τεσπα... Μάλλον δεν υπάρχει εναλλακτική. :(
Ατυχησες, έχετε μάλλον Πολύ καλό ΙΤ τμημα
Συνδέω εχθές τον υπολογιστή μετά από πολύ καιρό μιας και έκανα δουλειές στο δωμάτιο και το είχα αδειάσει. Να σημειώσω οτι σε αυτό το διάστημα τον είχα ανοίξει και τον είχα καθαρίσει (μια διαδικασία που κάνω 1-2 φορές το χρόνο)
Πριν το συνδέσω του άλλαξα την πάστα.
Τα συνδέω όλα και ακούω ένα συνεχόμενο μπιπ. Το κάνει για κάποια δευτερόλεπτα μετά πάλι τα ίδια. Λέω μπράβο Μιχάλη, έκανες μαλακία με την πάστα.
Ψάχνω στο ίντερνετ να βρω τι είναι το συνεχόμενο μπιπ και διαβάζω πρόβλημα στη Ram.
Η λύση που προτείνανε σε παιδιά που είχαν παρόμοιο πρόβλημα ήταν να βγάλω και να ξανακουμπώσω τις Ram. Τίποτα.. Το μπιπ εκεί να μου σπάει τα νεύρα.
Τις αλλάζω κανάλια παλι τα ίδια....
Βρίσκω σε ένα αλλο φόρουμ οπου προτείνανε να βγάλω τη μία από τις 2. Το δοκιμάζω και έγινε το θαύμα!! Επιτέλους άνοιξε.
Δοκιμάζω πάλι τις 2 μαζί τίποτα εκεί το μπιπ...
Και λεω ε λογικά χάλασε η μία από τις 2. Δοκιμάζω αυτή που νομίζω πως είναι χαλασμένη και άνοιξε κανονικά ο υπολογιστής. Δοκιμάζω τις 2 ξανά, μπιπ πάλι..
Και είπα να δοκιμάσω να βάλω και τις 2 μαζί, αλλά όχι σε dual channel. Οπότε αντί για τις θέσει 1-3 ή 2-4 που δοκίμαζα τόση ώρα είπα να τις βάλω δίπλα δίπλα (1-2).
Και ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά. Τσεκάρω και στις πληροφορίες του συστήματος και βλέπω κανονικά πως αναγνωρίζει και τις 2.
Η ερώτηση μου μετά από αυτό το μακρινάρι είναι:
Θα έχω κάποιο πρόβλημα μελλοντικά επειδή έχω βάλει με αυτό τον τρόπο τις μνήμες Ram;;
Επίσης μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση που δεν βρήκα εχθές;;
λοιπον υπαρχουν τα κακα νεα, και τα πολυ κακα νεα.
Τα κακα νεα ειναι οτι απο την στιγμη που τις βαζεις μονες τους σε ξεχωριστα καναλια, θα εχεις μειωση στις επιδοσεις του υπολογιστη σου.
Τα πολυ κακα νεα ειναι οτι τετοια προβληματα δειχνουν την αρχη του τελους ενος ΜΒ.
Υπαρχει βεβαια και μια τριτη περιπτωση, να εχουν προβλημα οι μνημες αλλα αυτο να εμφανιζεται μονο σε dual channel mode. Αν εχεις την δυνατοτητα δοκιμασε τες σε αλλη μητρικη.
Μη μου λες τέτοια... Θα πάθει τίποτα η καρδιά μου...
3 χρόνια έχω τον υπολογιστή μόνο πως γίνεται να πάθει τέτοιο πράγμα η μητρική;;
1 μήνα επίσης δεν το λειτουργούσα λόγω εργασιών στο δωμάτιο.. Σε ξένα φόρουμ πάντως οι περισσότεροι είχανε αυτό το πρόβλημα μετά από καθάρισμα (όπως και εγώ δηλαδή)
Τώρα δεν υπάρχει και σάλιο..
κατεβασα τη νεα εκδοση του melwarbyte. το προβλημα μου ειναι πως οταν παταω δεξι κλικ σε ενα αρχειο, δεν μου το βγαζει στο μενου για να το τσεκαρω απευθειας αν ειναι καθαρο.
υπαρχει τροπος να το βαλω στο μενου αυτο?