Η δημιουργια του ντοκυμαντερ Zeitgeist ειναι μια... συνομωσια απο μονη της... οποιος το ψαξει θα το διαπιστωσει
Printable View
Η δημιουργια του ντοκυμαντερ Zeitgeist ειναι μια... συνομωσια απο μονη της... οποιος το ψαξει θα το διαπιστωσει
Το zeitgheist έγινε κονσέρβα μετά από τόσο καιρό...το είδε τόσος κόσμος που αποφάσισα να μην το δω ποτέ.. συζητώντας όμως διαπίστωσα πως πολλά πράγματα τα είχα σκεφτεί ήδη...
Ρε παιδια δε χρειαζεται να δειτε το Τσαιτγκαιστ και να το ασπαστειτε! Αποψεις ειναι! Τα βλεπετε και κρατατε τα στο πισω μερος του μυαλου σας!
Η αποψεις περι θρησκειας για τον καθενα ειναι υποκειμενικες εγω προσωπικα δεν περιμενα να δω το Zeitgeist για να αναθεωρησω τις αποψεις μου περι θρησκειας.
Για εμενα η θρησκεια ειναι κατι πολυ δυνατο που σιγουρα υπαρχει αλλα ΟΧΙ οπως την παρουσιαζουν αυτοι που θελουν να την παρουσιασουν στον βωμο του χρηματος.
THIS !!
Αυτο ενοουσα και εγω οταν ανοιξα το θεμα περι zetgeist !!
Kαι κακα τα ψεματα μαγκες ..Το zetgeist ειναι ενα καλο ντοκιμαντερ .
Δεν σημαινει οτι οτιδηποτε το δει πολυ κοσμος ειναι κονσερβα , ανοιχτιρη ,χαλβαδοκουτι και ξερω γω οπως μπορει να το χαρακτηρισει ο καθενας .,.Και ας τα λεμε τα πραγματα σωστα , παρα πολλα ατομα εμαθαν πολλα που δεν ηξεραν περι θρησκειας κ.τ.λ.π απο το zetgeist ..Και το ξαναλειω , δεν λεω οτι εγινε καποιος παντογνωστης ,σοφος και διαφορα αλλα απο την στιγμη που ειδε το zetgeist ,απλα εκανε καποια "updates" σε καποια πραγματα που καποιοι δεν ηξεραν .Εγω ειχα την γενικη αποψη μου πριν δω καν το zetgeist και στο κατω κατω δεν χαλαστηκα καθολου που το ειδα ..Αρκετα ενδιαφερον ειναι ..Οπως και αλλα ντοκιμαντερ για την θρησκεια.
Για να τελειωνω, το θεμα θρησκειας ειναι θεμα του καθενος προσωπικα ,και οταν ειπα απατη ενοουσα την απατη ετσι οπως την εχουν καταντησει σε καποια θεματα ,ειδικα σε θρησκειες πολυ "βρωμικες" οπως π.χ o χριστιανισμος .
καλα πιο μαπε θρησκεια απο τον μουσουλμανισμο δεν υπαρχει ,πληρεις χειραγωγηση του λαου
^^ Mαπα για εσενα ιερο για αλλους. Παιδια σταματηστε να γραφετε τετοια πραγματα. Ειναι προσβλητικα για καποιους οι οποιοι μπορει να ασπαζονται την εν λογω θρησκεια. Εσεις μπορει να μην πιστευετε και πολυ καλα κανετε, δεν εχετε ομως το δικαιωμα να προσβαλλετε το δικαιωμα του αλλου να πιστευει. Ειναι και στους κανονισμους του φορουμ. Σεβασμος πανω απο ολα. Ο καθενας μπορει να πιστευει σε αυτο που θελει ή δεν θελει.
Την επομενη φορα θα υπαρχουν ποινες.
H Θρησκειες του κοσμου ειναι πολυ ιερο πραγμα για τους πιστους που τις ακολουθουν παντως αξιζει καποιος αν εχει την διαθεση να κανει μια καλη αναζητηση ωστε να ενημερωθει πληρως για το τι ιστορια υπαρχει πισω απο αυτες τις θρησκειες.
Εγω ειμαι ανθρωπος που σεβομαι τις επισημες θρησκειες για τις αιρεσεις δεν ξερω τι ακριβως παιζει μιας και δεν το εχω ψαξει αλλα και παλι ο καθενας μπορει να πιστευει οπου και οπως θελει.
1.valkyre αν ισχυει αυτος ο κανονας θα επρεπε να χες ριξει 100 ban σε thread τυπου αθλητικα (παο,οσφπ)
2.ριξε μου και ban αμα θες ,εγω λεω αλλωστε αυτο που πιστευω και ας ποναει μερικους
3. απλα διαβασε λιγα απο τα πρακατω
Οι άνδρες είναι οι συντηρητές των γυναικών, επειδή ο Αλλάχ έκανε ορισμένους να υπερέχουν των άλλων, και επειδή εκείνοι ξοδεύουν από την περιουσία τους. Οι καλές γυναίκες συνεπώς είναι υπάκουες, φυλάγοντας τα κρυφά πράγματα όπως τα έχει φυλάξει ο Αλλάχ, και όσο για εκείνες εκ μέρους των οποίων φοβόσαστε την εγκατάλειψη, να τις επιπλήττετε, και να τις αφήνετε μόνες μέσα στους χώρους του ύπνου, και να τις δέρνετε. Και τότε, αν σας υπακούνε, μην ζητάτε κάτι εναντίον τους. Είναι βέβαιο πως ο Αλλάχ είναι ύψιστος, είναι μεγάλος
«Η έλλειψη κοινής λογικής (κρίνεται επαρκώς από το γεγονός) ότι η μαρτυρία δύο γυναικών ισούται με την μαρτυρία ενός ανδρός. Αυτό είναι μια απόδειξη της έλλειψης κοινής λογικής
αυτα για τη θεση της γυναικας:hysterical:
αυτο παει να πει φεμινιστικα ιδεωδη!
ειναι θρησκεια υποταξης και χειραγωγησης του λαου,αναπτυχθηκε ετσι ωστε ο φοβος να κανει τους ανθρωπους να πιστευουν ,και αυτοι που θα πιστεψουν ειναι υποχρεωμενοι να μεταπεισουν αλλους "απιστους" γιατι θα πανε στη κολαση:hippy: !!!!
και αμα σκοτωσουν για τη θρησκεια τους δεν το εκαναν αυτοι αλλα ο αλαχ:hippy:
ολα ειναι κανονες, τιποτα απο αγαπη στον αληθινο θεο ετσι γενηθηκαν ετσι εμαθαν
οποιος την υποστιριζει για μενα ειναι ηττοπαθεις κοκ
δε θελω να παω σε τετοιες χωρες να βαλουν τη κοπελα μου να φωρεσει μουσουλμανικη φορεσια ,να με δειρουν επειδη δεν τηρησα τη νυστεια τους κλπ
δεν το βλεπετε οτι ειναι ολα μαλακιες?ποιος εφτιαξε αυτους τους αθλιους κανονες ,πιανου συμφεροντα εξυπηρετουμε???
τους σιχαινομαι και αυτους αλλα και οποιους τηρουν τυφλα τετοιους κανονες.Δε θελω να γραψω περισσοτερα φανταζομαι ουτε εσεις εχετε ορεξη να διαβαζετε κατεβατα,,,
1. Δεν παρακολουθω τα οπαδικα θρεντ, το εχω πει απειρες φορες και κατα τη γνωμη μου ειναι θρεντ σαπια εντελως που θα επρεπε να κλειδωθουν γιατι σιχαινομαι τον φανατικο οπαδισμο της Ελλαδας που καταστρεφει και βιαζει κυριολεκτικα την εννοια του αθλητισμου. Η ειρωνια σε ολο της το μεγαλειο οταν μαλιστα η Ελλαδα ειναι η γενετειρα του αθλητισμου Ομως τα θρεντ υπαρχουν κι εγω δεν συμμετεχω για να μην εχουμε θεματα.
2. Αυτο που πιστευεις καλα κανεις και το πιστευεις. Και αν θες μπορεις να το εκφρασεις. Δεν σου εβαλα φιμωτρο. Υπαρχει ομως ο καλος τροπος εκφρασης με ευγενεια και υπαρχει και η αγενεια. Και εσυ εισαι αγενης και προκλητικος οταν αναφερεις κοσμιτικα επιθετα οπως "ηττοπαθεις" , "μαλακιες" και ενα σωρο αλλα που ευκολως εννοουνται. Οπως επισης και να δειχνεις τοσο προκλητικα την απεχθεια σου προς ενα τοσο μεγαλο μερος του πληθυσμου. Νομιζω οτι δεν ειναι σωστο οταν βρισκεσαι σε μια κοινοτητα. Μπορει να συμφωνω 100% με αυτα που λες, αλλα ο τροπος που τα λες δεν ειναι σωστος.
Τελος να πω οτι μουσουλμανισμος δεν ειναι αυτα που εχεις γραψει. Εξτρεμιστικες αποψεις και υπερβολες υπαρχουν σε ολες τις θρησκειες ειτε λεγεται μουσουλμανισμος ειτε χριστιανισμος (Aγιο Ορος??) ειτε οτιδηποτε. Και οι τρομοκρατες πανε και σκοτωνουν ανθρωπους γιατι πιστευουν οτι αυτο λεει η θρησκεια τους. Το κορανι ομως τους θεωρει απιστους και διαστρεβλωτες της ουσιας της θρησκειας.
Σεβασμος στους κανονες και σεβασμος στα μελη. Λεμε την αποψη μας οποια κι αν ειναι αυτη αλλα ας προσπαθησουμε να μην χρησιμοποιουμε προκλητικους και αγενεις χαρακτηρισμους. Ελπιζω να καταλαβαινεις.
master mia xara ta les gia to islam k tis gynaikes.....alla ksexnas .....
xersonhsos athona....to monadiko meros toy planhth poy apagoreyontai oi gynaikes logo thriskeias,,,,
ok παραφερθηκα λιγο τεσπα
εχει και ο χριστιανισμος τετοια
για αυτο και γω πιστευω ο,τι πιστευω, οτι ειναι πιστευτω να πιστεψω(φιλοσοφισα παλι ο ατιμος!)
den barethikate na malonete re paidia?
xaxaxaxa pantos emena otan mou anoigei i oreksi troo..dokimase to einai pio apolaustiko! ;)
Βασικα αποψεις λεμε μαγκες ,αλλα οκ οχι παρεκτροπες . ;)
Παντως ενα ακομα που θελω πω ειναι οτι ο καθενας ας πιστευει οτι θελει ,δηκαιωμα του ειναι ..απλα να μην πιστευει καποιος καπου μονο επειδη "πρεπει", ειναι "υποχρεωτικο" , ή απο "αναγκασμο" , και ξερω γω επειδη πιστευουν πολλα ατομα κατι πρεπει να το πιστεψω και εγω ..
No slavery guys ! ;)
Και μια φιλοσοφια απο τον Θεο Lemmy (Motorhead)
" H μονη θρησκεια που βρηκα που δεν σε απογοητευει ποτε ειναι το
Rock n Roll " !!!!
:respect7:
Η Συζητησεις περι θρησκειας ειναι μεγαλο θεμα και πιστυεω ειμαστε πολλοι "λιγοι"στο να καταλαβουμε πραγματικα τι μπορει να ειναι η θρησκεια και ποια αληθεια κρυβεται πισω απο αυτην..Ισως επειδη ζουμε σε αλλες εποχες.
Παντως η Θρησκειες εχουν την ταση πλεον του Οπαδισμου και οχι τις πιστης.
Συνφωνω περι οπαδισμου που λες ,δεν συνφωνω ομως στα παραπανω φιλος.
Δεν υπαρχει αληθεια που κρυβετε απο πισω ,ουτε μυστηριο ειναι ουτε κατι το πολυπλοκο και επιστημονικο ειναι ..Η "αληθεια" και το ποσο "βαθια" και "ξεχωρηστη" ειναι το γνωριζει ο καθενας ξεχωριστα ..
(εκτος αν ενοουσες κατι αλλο)
Εννοω οτι η Θρησκειες δεν λενε την αληθεια για ποιες ειναι πραγματικα,βασικα αναφερουν μονο τα συμφεροντα τους καταλαβαινεις τι εννοω..?Με αυτον τον τροπο δεν μπορει να δει καποιος ποια ειναι η αληθεια.
Για παραδειγμα τα γραφωμενα στο ευαγγελιο του Ιουδα ειναι εντελως διαφορετικα και δινουν αλλη τροπη στην Θρησκεια μας πραγμα που η εκλησια μας ορισμενα δεν τα δεχεται οπως επιση και πολλα αλλα ευγγελια που τα εχουν βρει αλλα δεν τα λενε διοτι θα υπαρχουν ανατροπες και δυσπιστια απο τον κοσμο.
Αστα ειναι μεγαλο μπερδεμα η θρησκειες..Για αυτο πιστευε εκει που πιστευεις η οχι και μην το ψαξχνεις..
Οντως ..
Αυτο ισχυει παντου και παντα βασικα ..Παντα σε ολα τα θεματα και οχι μονο στις θρησκειες κτλπ δειχνουν και αναφερουν οτι τους συμφερει και οχι τα πραγματα οπως ειναι .. Πολυ ψεμα , συμφερον και εκμεταλευση παιζει γενικως. ...