Αφού ούτως ή άλλως θες να την αλλάξεις. Τι σε νοιάζει αν χαλάσει και την αλλάξεις μετά;
Δεν ξέρεις τι θέλεις μου φαίνεται
Printable View
Αφού ούτως ή άλλως θες να την αλλάξεις. Τι σε νοιάζει αν χαλάσει και την αλλάξεις μετά;
Δεν ξέρεις τι θέλεις μου φαίνεται
Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις και να ενεργείς στη ζωή σου όπως θέλεις ειδικά με τα πράγματα που έχεις πληρώσει.
Εγώ ευτυχώς από τη μεριά μου δεν είμαι τόσο ψείρας σε τέτοια θέματα, ούτως ή άλλως όλοι περαστικοί είμαστε από αυτόν τον πλανήτη πόσο μάλλον μια κωλομπαταρία.
Με τη δική σου λογική θα έπρεπε να παίζω στο Vita μόνο όσο διαρκεί η μπαταρία του,
μετά να το έκλεινα και να περίμενα να φορτίσει αντί να συνδέσω το φορτιστή του και να συνεχίσω ανέμελα το gameplay μου,
με τη δική σου λογική θα έπρεπε να έστηνα δυο ώρες τους φίλους μου γιατί θα περίμενα να φορτίσει η μπαταρία του κινητού για το ανοίξω και να τους πάρω τηλέφωνο,
με τη δική σου λογική αν τελείωνε το ασύρματο headset μου στις 2 το πρωι θα έπρεπε να συνεχίζω να παίζω με ήχο από την τηλεόραση ενώ δίπλα μπορεί να κοιμάται κάποιος,
και ούτω καθ'εξής...
Πάντως μ'αυτό το σκεπτικό που έχεις πρέπει να είσαι μικρός σε ηλικία και πραγματικά σε ζηλεύω,
όταν είσαι νέος ζεις, νομίζοντας πως είσαι αθάνατος.
to thema me tin mpataria einai ligo enoxlitiko alla efoson fortizei parallila den vlepw na yparxei sovaros logos! auto me ti diarkeia zeh ktl einai apla na exw na exoume na legame!!
4 wres den einai kai liges..
4 ώρες είναι λίγες, η μπαταρία του DS4 κρατάει πάνω από 7 ώρες.
Ρε παιδια μονο σε εμενα σερνονται τα βιντεο στο whats new section στο menu του ps4? ελεος!
οχι η συνδεση μου ειναι μια χαρα
Ρε παιδια εγω πρωτη φορα ακουω διαρκεια ζωης του ds4 στις 3.5 ωρες.
Να μου πειτε 6 ωρες συνεχους λειτουργειας να το καταλαβω και να συμφωνησω.
Αλλα αν εχετε πραγματικα 3.5 μονο ωρες συνεχους λειτουργειας τοτε υπαρχουν 2 περιπτωσεις.
Ειτε η μπαταρια σας ειναι χαλασμενη ειτε το παιχνιδι που παιζετε ενεργοποιει συνεχως το vibration.
Η δευτερη περιπτωση ειναι πιο κοντα στην αληθεια διοτι ειναι και το χαρακτηριστικο που μειωνει δραματικα τη διαρκεια ζωης οχι μονο των χειριστηριων αλλα και των κινητων.
Επισης κατι ακομα το οποιο ειναι μυθος.
Δεν μειωνεται η διαρκεια ζωης της μπαταριας οταν φορτιζεις και παιζεις ταυτοχρονα. Εκει που μειωνεται η διαρκεια ζωης της μπαταριας ειναι οταν ξεφορτισει πληρως η μπαταρια και μετα τη βαλεις να φορτισει. Αν αυτο γινεται επανειλλημενα τοτε σταδιακα θα χασει τη διαρκεια που ειχε αρχικα.
Επισης οταν το χειριστηριο βρισκεται μονιμα σε κατασταση φορτισης τοτε παλι θα χασει τη διαρκεια που κανονικα επρεπε να εχει.
That's all folks...
den to gnwrizw ayto mias kai den eimai katoxos ps4 akoma! to exoun omws filoi mou(kai o logos pou den to exw akoma egw lol) alla den exoume peksei panw apo 4 wres sunexomena..!!an opw leei o odytsak krataei 7 tote pws eipa kouvnta na ginete!!
κινεγω δεν νομιζω οτι η μπαταρια κραταει μονο 3.5 ωρες. εχω παιξει σιγουρα πολυ περισσοτερο απο τοσο. εχω ριξει με το assassins ανετα πανω απο 5αωρα session στις αρχες και συνεχιζα και στο δευτερο χωρις να χρειαστω φορτιση για καποιες ωρες. νομιζω ειναι κοντα στο 7αωρο-8αωρο.
Όχι ρε παιδια τι 3,5 ώρες. Πλάκα κάνετε ;Τουλαχιστον πέντε ώρες εμένα..
Αν κρατανε 7-8 ωρες τοτε ειναι παραπανω απο μια χαρα αν ομως κρατανε 3μιση ωρες τοτε ναι δεν ειναι καλες.
Οχι μονο μικρος δεν ειμαι σε ηλικια.
Αρχικα ΔΕΝ μου αρεσει ο τονος σου και σε παρακαλω πολυ να μιλας ποιο ευγενικα.
Δεν ειπα ποτε οτι δεν το κανω απλα ειπα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να το κανεις συνεχεια κατι που τελικα αποδυκνιεται λαθος με βαση το παρακατω αρθρο.
Ουτε σε υποχρεωσα το τι θα κανεις με τους δικους σου μοχλους και μπαταριες και εννοειτε πως αυτο ειναι καθαρα δικο σου θεμα και αποφαση.
Εδω μπορειτε να βρειτε και ενα αρθρο για τη σωστη χρηση μπαταριων γενικως.
Ρε παιδιά βλέπετε στο παραπάνω post μου να είμαι ευγενικός?
αν όντως δεν είμαι να αυτομπαναριστώ καμμιά βδομαδούλα να ξεκουραστώ λιγάκι. :a050:
Οπως κανεις την ερωτηση τοτε σου απανταω οτι δεν εισαι ευγενικος
Το υφος του ποστ σου ναι ΔΕΝ ειναι καθολου ευγενικο.
Για ξαναδιαβασε το λιγο ποιο πανω.
Άς τα Οδυσσέα, γενικά τις τελευταίες μέρες όλοι σε παρεξηγούν, οπότε άλλαξε υφάκι να μη σου το αλλάξουμε εμείς. :p
Έλα προς το τέλος με τις ηλικίες τα χάλασες λιγάκι, αν και εμένα θα μου άρεσε να μου κόψουν καμιά εικοσαριά χρόνια. Που είσαι βρε Αϊνστάιν.
Βάζουμε και κανένα smilie για να μην μας παρεξηγούν (για το παρόν μήνυμα μου το λέω).
ρε fits ετσι μια απορια εχω, ηρθες στο φορουμ για να trolαρεις (για να μην πω μας τα πρηξεις) ? οχι σοβαρα μιλαω γιατι απο τοτε που ηρθες ολο του στυλ μην μου μιλας ετσι και το ενα και το αλλο, να σου πω σεβασου λιγο τα ατομα που ειναι εδω μεσα και εχουν γραψει και πανω απο 1000post (για να μην πω 5000) και ασε αυτο το στυλακι γιατι θα φας ενα ignore απο ολους και θα τελειωσει το ζητημα.
Ας φαω ignore απο αυτους που απλα δεν θελουν να βλεπουν τα ποστ μου δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με αυτο.
Το τρολ που λες για πες μου που το κανω?
Επειδη εκανα καποιες ερωτησεις που δεν ηξερα σχετικα με το ps3/4 αυτο σημαινει οτι τρολλαρω?
Μαλλον εδω το φορουμ πρεπει να ειναι για οσους ξερουν τα παντα περι ps3/4 και με το που μπαινουν απαγορευεται να κανουν την οποιαδηποτε ερωτηση αφορα το ps3/4.
Να μου επιτρεψεις να πιστευω/ελπιζω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.
Δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο ποσα ποστ εχει ο οποιοσδηποτε.
Δηλαδη επειδη ο ενας εχει 10000000 ποστ και ο αλλος 1 δεν πρεπει να τον σεβονται?
Οχι να με συγχωρεις που το λεω αλλα πιστευω οτι δεν παει ετσι.
Ο σεβασμος ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ δεν απαιτειτε οπως κανεις εσυ και καποιοι αλλοι.
Απο τη στιγμη λοιπον που ΜΕΡΙΚΟΙ δεν μου μιλατε οσο ευγενικα σας μιλαω πως απαιτειτε ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ να σας σεβομαι?
Ειπαμε ο σεβασμος ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ.
Και σε παρακαλω πολυ για πες μου ποιον ειρωνευτικα, εβρισα, γλευασα με τον οποιοδηποτε τροπο.
Ελατε βρε παιδια σταματηστε και συνεχιστε τη κουβεντα.
Μη βλεπω αυτα που βλεπω αλλου και με πιανουν τα διαολια μου. Δεν εχετε/εχουμε τιποτα να χωρισουμε.
Πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχει σεβασμος και αποψεις που ειναι για πολλα rep.
Παντως και οι 7 ωρες εμενα λιγες μου φαινονται. Αυτο μαζι με το προβλημα που υπαρχει στα sticks που φθειρονται (τουλαχιστον σε καποιους) αποτελουν για εμενα τα βασικα και μοναδικα παραπονα. Αντε και λιγο η ανθεκτικοτητα του χειρηστηριου οπως εγραψα σε αλλο νημα (λολ) αν και αυτο ειναι δικια μου παραξενια και οχι παραπονο ουσιας λολ.
Ειδικα αν εχεις συνηθισει με το PS3 που το χειρηστηριο αντεχε για πολλες πολλεεεεες ωρες χωρις φορτιση, οσο ναναι σου καθεται καπως.
Το βασικο ομως ειναι και το θεμα με τα sticks. Το χειρηστηριο ειναι απειρως βελτιωμενο στην συντριπτικη του πλειοψηφια με τον προκατοχο του, αλλα δυστυχως σε αυτα τα 2 θεματακια πρεπει να βελιτωθει.
Ειμαι σιγουρος οτι θα βγουν χειρηστηρια με καλυτερη διαρκεια ζωης και καλυτερο υλικο στους μοχλους.
Η μπαταρία του DS4 κρατάει 5-7 ώρες ανάλογα το πόσο δουλεύει το vibration.
Καλό είναι φίλε fits79 να το έχεις να κλείνει μόνο του στο 10λέπτο για εξοικονόμηση ενέργειας. Σε σχέση με το DS3 προφανώς είναι απογοητευτικό, αλλά είναι αυτό που είναι.
Νομίζω ότι το σκέφτεσαι υπερβολικά το θέμα. Είτε το έχεις συνεχώς στη φόρτιση είτε το φορτίζεις ανα κύκλους το πιθανότερο είναι να σου χαλάσει πρώτα το χειριστήριο και μετά η μπαταρία του. Από την δική μου εμπειρία με το DS3 στο PS3, μετά από 4 χρόνια λειτουργίας και φόρτισης/ξεφόρτισης των χειριστηρίων μου δεν παρατήρησα μείωση διάρκειας της μπαταρίας τους. Οπότε μην αγχώνεσαι.
Δεν αντιλήφθηκα κανένα υποτιμητικό ύφος στο post του Odytsak. Απλά ήθελε να σου δώσει να καταλάβεις ότι τρελαίνεσαι χωρίς λόγο :)
Οσο αφορα τα στικς τουλαχιστον μπορω να πω οτι η sony τα δεχετε πισω σαν ελλατωματικα και σου δινει καινουργια.
Μπραβο της σε αυτη τη κινηση.
Και απ' οτι διαβαζω επειδη η sony γνωριζει για αυτο το προβλημα τα επομενα χειριστηρια του ps4 ειπαν θα φτιαξουν καλυτερα grips για τους αναλογικους μοχλους.