Τελικα φανερα ή με p.m. οι βαθμολογιες μας;
Printable View
Τελικα φανερα ή με p.m. οι βαθμολογιες μας;
delete
Καλημέρα, καλό μήνα. Αν μπορούμε να παγιώσουμε τη βαθμολόγηση μέχρι αύριο τα ξημερώματα, γιατί μετά η πρόσβαση στο ίντερνετ για εμένα θα είναι από αδύνατη εώς πολύ δύσκολη. Πως θα το κάνουμε; Θα βάλουμε εικόνες των αυτοκινήτων και θα βαθμολογήσουμε βάσει αυτών; Από μνήμης;
Θα μαζευτούμε όλοι μαζί να ψηφίσουμε και στο τέλος θα αποφασίσει ο Μαριδάκης;
καλημέρα και καλό μήνα .....Attachment 3000
για να μην ξεχνιόμαστε Attachment 3001
αυτή για να σας μπερδέψω λίγο Attachment 3002
550pp
1 βαθμός: Στέλιος
Αυτό το έργο τέχνης αυτοκίνητο, με τις πολύ ωραίες ζάντες, πήγε άκλαφτο.. απ' το βάψιμο...
2 βαθμοί: Νίκος (Τ)
Δεν μ' αρέσει αυτό το πράμα, τέλος!!.. Έβαλες κι αυτή την αεροτομή... κι απόγινε... Παρόλα αυτά, καλή επιλογή ζάντας...
3 βαθμοί: Μανώλης (Τ)
Ασχολίαστος τελείως ο χρωματισμός... Αλλά δεν έπεσε στην τελευταία θέση για έναν λόγο... μου έβγαλε αυτό...:4 βαθμοί: Γιώργος (geo)Spoiler!
Κλασσικό nsx, ωραία χρώματα, του πάει πολύ το ανθρακονημάτινο καπό...
6 βαθμοί: Στράτος
American muscle λέμε, και τα μυαλά στα μπλέντερ... ζάντες, αεροτομές, καπό, όλα δείχνουν Μίτσιγκαν... Α, και είναι και η απάντηση στον Μανώλη (Τ)...:
Spoiler!
8 βαθμοί: Μανώλης (red)
Γνήσιος Ευρωπαίος, και επιλογή αλλά bimota... Μοναδική!!! Χρωματισμός, ζάντες, όλα άψογα... Έχασες το 10άρι καθαρά λόγω αεροτομής...
10 βαθμοί: Ηλίας :first:
Ασφαλής επιλογή, όμορφα βαμένο, απ' τα λίγα αυτοκίνητα που του πάει τόσο πολύ το ανθρακονημάτινο καπό, ούτε φτερά και πούπουλα πίσω ούτε τίποτα... PURE BEAUTY... :d055:
600pp1 βαθμός: Ηλίας
Εντάξει, έχει μια ιστορία δε λέω... αλλά το έφαγε ο ανταγωνισμός...
2 βαθμοί: Μανώλης (Τ)
Κρίμα η θέση αυτή για το ζώο AMG... ο καθρέφτης και η αεροτομή το έριξαν στου χαντάκ'... Οι ζάντες έσωσαν την τελευταία θέση...
3 βαθμοί: Γιώργος (geo)
Καλό το f1, αλλά το χρώμα απρόσωπο και οι ζάντες απαράδεκτες...
4 βαθμοί: Νίκος (Τ)
Τελικά το χρώμα, ενώ στην αρχή το έκραξα, μετά δε με χάλασε καθόλου... Φοβερές ζάντες... Θα ήταν πιο ψηλά χωρίς την αεροτομή και τα πίσω spoiler...
6 βαθμοί: Στράτος
Αυτό το αμάξι, όπως και να είναι τραβάει την προσοχή... Παραδόξως, "κόλλησε" η βαφή με το ανθακονημάτινο καπό, και οι ζάντες το ολοκλήρωσαν όμορφα...
8 βαθμοί: Μανώλης (red)
Φοβερό χρώμα, αγριάδα οι ζάντες, χωρίς φρου φρου κι αρώματα... απλά ένα (πολύ) όμορφο όπλο...
10 βαθμοί: Στέλιος :first:
Εντάξει... απλά respect... :a014:
εδώ η δική μου βαθμολογια :Μανώλη (toump) (550 - 2)&(600 - 10) < Νίκος (toump) (550 - 3)&(600 - 8) < Ηλίας (550 - 8)& (600 - 4) < Νίκος (agap) (550 - 10)&(600 - 6) < Μανώλης (red) (550 - 4)& (600 - 2) < Στέλιος (550 - 1)& (600 - 3) < Γιώργος (550 - 6)&(600 - 1) .........καλή επιτυχια με τις κουκλάρες σας :yes:.
Παλικαρια οριστε και οι δικες μου βαθμολογιες, βλεποντας χτες το replay :
550pp : 10 - Agapoulas, 8 - toumpas__, 6 - AWD_power, 4 - STR_GTR35, 3 - toumpasn , 2 - ReDWeeD-1- , 1 geopan973
600pp : 10 - Agapoulas, 8 - geopan973, 6 - Redweed, 4 - toumpasn, 3 - AWD_power, 2 - STR_GTR35, 1 - toumpas__
Καλο καλοκαιρι σε ολους, συνμπογιατσιδες μου!
Shelby GT350R ’65 10 Απίστευτο σχήμα για αμερικάνικο θωρηκτό...Φανταστική επιλογή χρώματος, με χαλάει λίγο η επιλογή της ζάντας αλλά το μαύρο χρώμα της αναιρεί το μειονέκτημα. Ford Mustang V8 GT Coupe Premium ’07 8 Μου αρέσει ο συνδυασμός του μπλε ραφ με το κάρμπον. Η αεροτομή είναι :scratch: αλλά δεν χαλάει την γενική εικόνα. Lamborghini Gallardo LP 560-4 ’08 6 Τέλειο σχήμα, τέλεια ζάντα, λάθος χρώμα. Σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα (με εξαίρεση το ροζ, το βιολετί ή κάτι τέτοιο) θα είχε το 10αρι άνετα! Mercedes-Benz SLS AMG ’10 4 Δεν μου αρέσει μεν σαν σχήμα, με ελκύει δε κάπως ... μαζοχιστικά??? Ο συνδυασμός κάρμπον-ζάντας-χρώματος νομίζω είναι ιδανικός. TVR Tuscan Speed 6 ’00 3 Ιδιόμορφο σχήμα που δεν σε αφήνει όμως αδιάφορο. Σωστές οι επιλογές χρωμάτων αλλά και εδώ με χαλάει η αεροτομή. Spyker C8 Laviolette ’01 2 Δεν μου άρεσε, δεν μου αρέσει, και δεν θα μου αρέσει ποτέ! Μου την δίνουν τα καρούμπαλά του και όλες αυτές οι τρύπες που έχει πάνω του. Το έβαψες και ποντικί έβαλες και τη σκεπή από πίσω, ξέφυγες από το 1 γαιτί υπάρχει ... Audi R8 5.2 FSI quattro ’09 1 ...το ασχημότερο αυτοκίνητο που σχεδίασε ποτέ η Audi. Δεν υπάρχει πουθενά ισορροπία στο σχεδιασμό του. Τεράστια μπροστινή μάσκα, ιδανική για σχάρα μπάρμπεκιου, μικρά σχιστομάτικα φανάρια πάνω από τεράστιου αεραγωγούς, "πολιτική" και ήπια καμπύλη καμπίνας που παραπέμπει σε ... πατημένο σκαραβαίο και τέλος αυτό το ηλίθιο πλαϊνό καπάκι με την τάπα τησ βενζίνης να βγάζει μάτι στην κορυφή της. Η βαφή του αυτοκινήτου κάτι κάνει για να τα καλύψει, αλλά αν το έβαφες μπλε και το πέταγες στην θάλασσα θα ήταν καλύτερο.
Το καλό είναι πως δεν θυμάμαι ποιος οδηγούσε τι, οπότε και βαθμολογώ το σχήμα του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την χρωματική επιλογή αμαξώματος και ζαντών.
EDIT:
Και επειδή ζήλεψα τα σχόλια του δημοσιογράφου μας Νίκου Πουλημένου, συγγνώμη Πεταλούδα ήθελα να πω..,
παραθέτω και εγώ τα δικά μου δίπλα από τις βαθμολογίες.
EDIT 2:
Τέλος, ως συνήθως, εγώ παρουσιάστηκα απροετοίμαστος και πήγα και διάλεξα αυτοκίνητα με βάση τους PP και όχι με βάση το γούστο μου.
Για άλλη μια φορά, διαμαρτύρομαι εντόνως για τη μη σαφή διατύπωση των κανονισμών, και καταδικάζω το σύστημα της δαπλοκής που έχει σαν μοναδικό σκοπό να καταπιέζει τον απλό λαό του GT και ....:e080:
Παιδια μην ανεβαζετε αλλες φωτο γιατι εχει βγαλει ο Μανωλης για ολους.Θα τις βαλω το απογευματακι.Ευχαριστω
550pp
10:(toumpasn) διαστημικο σχημα εντυπωσιακο χρωμα εξατμισεις μπουρια.
8:(str) american mascle ΦΟΒΕΡΕΣ ζαντες,εμφαση στην λεπτομερια εξατμισεις και αμαξι ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ!!!!! πολυ ωραιο αμαξι αν δεν ειχε την αεροτομη να του χαλαει τα κλασικα οπισθια θα ηταν πρωτο.
6:(agapoulas)ωραιο ματ ανθρακι χρωμα,ωραιες ζαντες εμφαση στην λεπτομερεια ποτε δεν μου αρεσε το σχημα του.
4:(AWD) Πολυ ωραιο χρωμα,θα μπορουσε να μπουν καλυτερες ζαντες,δεν μου αρεσε καθολου το carbon καπο.
3:(RED)το μονο αμαξι που του πηγαινε η αεροτομη,εαν ειχε αλλο χρωμα μαυρο κατα προτιμηση ωστε να κανουν αντιθεση οι εισαγωγες αερα θα ηταν πολυ ψηλα.
2:(GEOPAN) Δεν εχει γινει δουλεια πανω στο αμαξι φτηνιαρικο χρωμα στοκ ζαντες,μαλλον μπερδευτικες οπως και αλλα παιδια ηταν διαγονισμος ομορφιας και οχι ταχυτητας.
1:(F1) Στελιο σε αλλους αρεσει σε αυτο το αμαξι αυτο το χρωμα εμενα και του Κλιντ Ισγουντ οχι.
600pp
10:(AWD) Κλασικο κοματι και γαμω τις ζαντες εχει πεσει δουλεια στο αμαξι μπραβο συντεκνε.
8:(toumpasn) Το χρωμα ειναι ολα τα λεφτα.
6:(agapoulas) φοβερο εργαλειο ωραιο χρωμα αν και ηταν σκουρο και του εκρυβε πολλες ομορφες γωνιες που εχει το αμαξι.
4:(f1) Κλασικα αμαξαρα ωραιο βαθυ κοκκινο δεν μου αρεσαν οι ζαντες.
3:(red) ποτε δεν μου αρεσε αυτο το αμαξι προτιμω το πιο παλιο μοντελο οπως του geo.
2:(geo) θα μπορουσε να ηταν το ιδιο χρωμα αλλου τυπου,χαλια ζαντες δεν εχει πεσει δουλεια.
1:(str) λαθος χρωμα,λαθος το carbon καπο.
- - - Updated - - -
Παιδες κατα λαθος μπηκαν οι φατσουλες μην δινετε σημασια.
550PP
1/ TVR Tuscan Speed 6 ’00
2/ Audi R8 5.2 FSI quattro ’09
3/ Honda NSX
4/ Shelby GT350R ’65
5/ Lamborghini Gallardo LP 560-4 ’08
6/ Ford Mustang V8 GT Coupe Premium ’07
7/ Spyker C8 Laviolette ’01
600PP
1/ Lamborghini Avendator
2/ Ferrari F40
3/ Mercedes Benz SLR
4/ GTR-R35 spec V
5/ McLaren MP4-12C
6/ McLaren f1
7/ Mercendes Benz C63 AMG
Καλησπερα.Καταφερα και σηκωθηκα απο το κρεβατι μετα απο εναν αναπαντεχο πυρετο που ουτε που το καταλαβα απο που μου ηρθε.Συγνωμη για την καθυστερηση.Εχουμε και λεμε:Ανανεωθηκαν οι ειδησεις με τις τελειωτικες συνεντευξεις ολων των συμμετεχοντων.Τα αρθρα και οι συνεντευξεις του πρωταθληματος τα εχω σβησει αλλα τα κρατησα σαν αρχειο για οποιον ενδιαφερθει,οπως επισης και ολες οι φωτο απο τις ''Στιγμες Αγωνα''.Αυριο μαλλον στα πρωτα 2 ποστ θα μπουν 50 φωτο(25 χωραει το καθενα) και απο αυτες που ειχατε δει αλλα και νεες απο το πρωταθλημα.Παμε στα φρεσκα τωρα....χεχεχεχε...στα καλλιστεια.Στο τριτο ποστ εχει ανοιχτει θεμα για αυτο.Εχουν μπει φωτο απο ολα τα αμαξια σε καθε κατηγορια καθως και απο μια ολοι μαζι.Εχουν μεινει να βαθμολογησουν:Εγω-ο red και ο (geopan στη κατηγορια 600PP).Σε λιγο ερχετε και η δικια μου βαθμολογια αφου μελετησω λιγο τις φωτο...stay tuned.........:ranger:
Λοιπον:
550PP
600PP
Shelby GT350R ’65 Lamborghini Avendator Ford Mustang V8 GT Coupe Premium ’07 Chevrolet corvette convertible(αν δεν κανω λαθος ετσι το λενε του Ηλια) Mercedes-Benz SLS AMG ’10 Mercendes Benz C63 AMG Spyker C8 Laviolette ’01 Ferrari F40 Audi R8 5.2 FSI quattro ’09 GTR-R35 spec V Honda NSX McLaren MP4-12C Lamborghini Gallardo LP 560-4 ’08 McLaren f1
gamoto kai egw to idio epatha me ton giorgo.. nomiza pos tha itane kanonikos agona.. oti nane :d050:
550PP
600PP
Audi R8 5.2 FSI quattro ’09 Mercendes Benz C63 AMG Mercedes-Benz SLS AMG ’10 Lamborghini Avendator TVR Tuscan Speed 6 ’00 Mercedes Benz SLR Lamborghini Gallardo LP 560-4 ’08 GTR-R35 spec V Shelby GT350R ’65 Ferrari F40 Ford Mustang V8 GT Coupe Premium ’07 McLaren f1 Honda NSX Chevrolet corvette
Ας βγάλει κάποιος την σούμα γιατί εγώ δεν θυμάμαι ποιος είχε τι.