Εγώ στα λεφτά σου θα' παιρνα την LG 49UB830V 4K. 1179 4k 3d+ ips panel στα 1000hz σε αντίθεση με τις sony που έβαλες(HD). Στη Sony πρέπει να χωσεις παραπάνω για να πας σε τέτοια specs. Βάλε στο Skroutz.
Printable View
Καλη τηλεορασουλα η 830 αλλα εμενα δεν μου αρεσει ετσι οπως παιζει!! θα αγοραζα την 46''Η7000 τωρα που η τιμη της ειναι στα 1048(απο 1399) οταν η 40''Η7000 τα μεγαλα μαγαζια την δινουν στα 1084.δευτερη μου επιλογη η sony w50'' 815
Μου φάνηκε λίγο κουλο μόνο μια HDMI αλλά πάντα παίζουν όλα. Εγώ σε αυτά τα λεφτά θα την τσίμπαγα. Οι Sony κοντά στο χιλιάρικο δεν είναι 4k σαν αυτή που λέει ο φίλος πιο κάτω. Αν διαθέτεις 1500, αλλάζει το πράγμα τότε.
Το 3D έχει πεθάνει (δεν άνθησε και ποτέ) όπως και γενικότερα ο τομέας της τηλεόρασης (τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά και η τεχνολογία των LED έχει χτυπήσει ταβάνι εδώ και καιρό) και μιας και είμαστε Gamers η δική μου πρόταση είναι η Sony W705B. Δεν έχει 3D, φοράει το ίδιο πανελ με την 805B και έχει εντυπωσιακά χαμηλό input lag. Επίσης από την εμπειρία μου με την HX750 η Sony δίνει εκπληκτικό καλιμπράρισμα στο Gaming mode. Πάρε, βάλε... δεν χρειάζεται να πειράξετε τίποτα. Για τα δικά μου γούστα και όπως βλέπω την βιομηχανία της τηλεόρασης θεωρώ ότι είναι κοροϊδία να δώσει κάποιος περισσότερα από 1000 ευρώ για μια τηλεόραση των 50-55 ιντσών. Είναι ένα προϊόν στάσιμο εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς προοπτική ανάπτυξης που απλά φορτώνουν με φρου φρου και αρώματα τα φθηνά μοντέλα για να δικαιολογούν σε κάποιες σειρές την αυξημένη τιμολόγηση. Σαφώς και υπάρχουν ποιοτικά πανελ που μόνο έμπειρα μάτια του χώρου μπορούν να διακρίνουν και να απολαύσουν τις λεπτομέρειες. Αγοράστε πρακτικά στον συγκεκριμένο τομέα... μην τους δίνετε ούτε ευρώ παραπάνω.
Σας το βαζω εδω για να γελασουμε λιγακι!
Απίστευτη ταλαιπωρία με το service της LG...καταγγέλλει αναγνώστης!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/10/service-lg.html
Να σας πω οτι, ο συγκεκριμενος "ανθρωπος" εχει ταλαιπωρησει αρκετα την LG με τηλεφωνα, mail chat κτλ, εχει ενοχλησει μεχρι και LG UK και Γερμανιας, και ο ανθρωπος δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.
Ο ηλίθιος αυτος ανθρωπος, εστειλε φωτογραφιες στα κεντρικα με το "προβλημα" που του παρουσιαζει η συσκευη, και ο ανθρωπος εχει κανει photoshop στη φωτογραφια με το "δηθεν" προβλημα...
Απορω με μερικους ανθρωπους που εχουν τετοιο θρασος να κανουν τετοια πραγματα και πολυ απλα δε θελουν να πουν την αληθεια οτι για παραδειγμα "δε μου αρεσει η τηλεοραση" "δεν ειμαι ικανοποιημενος" κτλ κτλ. Οχι να προσπαθεις να δημιουργησεις προβλημα εκει που ΔΕΝ υπαρχει.
Τωρα που θα παει δικαστικος για δυσφήμηση και και και, θα τρεχει και δε θα φτανει.
Το διαβασα το θεμα στο γειτονικο forum. Δεν ξερω τι και πως αλλα καπου μπαζει η ιστορια. Απο τον Ιουλιο του 2011 εχει προβλημα, του αλλαξαν την τηλεοραση (ποτε την αλλαξαν?) και εχει παλι προβλημα και 3 χρονια τωρα ακομα ψαχνεται?
Μη το ψαχνεις... Ο ανθρωπος απλα εχει προβλημα. Δεν εξηγειται αλλιως. Μαλλον σκεφτεται οτι αν πει οτι εχει προβλημα η τηλεοραση του θα μπορει να του κανουν δωρο αλλη τηλεοραση. Τοσο τσιπης ειναι.
θελω να μεταφερω το ps3 στο δωματιο που εχω κ το pc μου. δυστηχως ομως η οθονη που εχω δεν εχει hdmi εξοδο οποτε σκεφτομαι να την αντικαταστησω. κοιταζω λοιπον καποιο tv-monitor. οι 24 ιντσες θα με βολεψουν? δεν θελω να δωσω τρελα λεφτα κ απο οτι ειδα οι καλες 27αρες πανε πανω απο 200-250 ευρω.
εχω δει αυτες τις 2 κ θελω τις γνωμες σας
http://www.plaisio.gr/ypologistes-an...-T24D390EW.htm
http://www.plaisio.gr/ypologistes-an...-T24D590EW.htm
λεω για την πρωτη μονο κ μονο λογο κοστους συν οτι στα τεχνικα δεν βρηκα να εχουν διαγορες. ξερει κανεις απο lag τι παιζει με αυτες?
ουσιαστικα η διαφορα ειναι οτι εχει το PLS(590) οπου και θα εχεις σωστη χρωματικη αποδοση απολες τις γωνιες..δες και την ωραια LG 24''MT55.Kαι αυτη ειναι μεσα στα πραγματα οπου και ψαχνεις
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv...24-24MT55D.htm
στο site της Samsung γραφει οτι κ οι δυο εχουν pls panel.
τις Lg τις φοβαμαι απο θεμα εικονας. αλλα βλεπω πως αυτη εχει ips Panel>
καλησπέρα καιρός να αγοράσω και εγώ νέα TV θέλω να πάρω αυτή sony http://www.kotsovolos.gr/site/sound-...y-kdl50w829από κωτσόβολο(με δόσεις) για πείτε απόψεις, αξίζει τα λεφτά της.
το vesa δεν με νοιαζει. θα την τσεκαρω παντως. Thanks
χαρη απο lag τι λεει η 7000? σε σχεση με την 6500?
καλημερα κοιτα σαν νουμερο ειναι μεγαλο σε σχεση με τη sony αλλα αυτο στο ματι μας περνα απαρατηρητο.ενα παιδι απο εδω εχει παρει την 55 es8000 προσφατα και λεει οτι ειναι σουπερ με 31nput lag.οπως λεει και το hdtvtest.uk “Game Mode” drops the lag to a very good 31ms, which isn’t the fastest around, but was enough to provide a good experience. (αυτο ειναι για την ES8000)
δες και αυτο:Gaming Performance
The H7000 delivered a sizeable input lag of 80ms when in the calibrated Movie mode but thankfully things improved when the Game mode was selected. This brought the input lag down to a more reasonable 40ms and renaming the input didn't make any difference, so this was as low as we could get it. However 40ms is about average for a TV released in 2014 and should be low enough for all but the most demanding of gamers. We certainly didn't notice any appreciable delay when gaming with our new PS4 and overall found the H7000 to be quite a responsive and fun companion for our next gen console.
για μενα καλα ειναι τα 40. αυτη που εχω τωρα εχει λιγο παρπανω (45ms).