Με λίγο ψάξιμο θα βρεις.
Εγώ βέβαια η μόνη που ήξερα ήταν η Kate Upton
Printable View
Άκου The Fappening! :a050:
Και την Kim Kardashian δεν μπορεί να μη τη ξέρει εκτός αν δεν βλέπει τσόντες.
Xαχαχαχα τωρα τα εμαθα τα καθεκαστα... ΚΛΑΙΩ!! Μα καλα πρεπει να τα θελει κι εσενα ο κωλος σου να τα ανεβαζεις ολα στο ιντερνετ... συγνωμη κιολας δηλαδη, αλλα δεν τους λυπαμαι ιδιαιτερως... ας κρατανε τις προσωπικες φωτογραφιες προσωπικες, οχι να τις ανεβαζουν στο icloud. Εδω ολοκληρο FBI και NSA χακαρουν, εντυπωση θα μας κανει που χακαραν το icloud? LOL
Εννοειται οτι Jennifer Lawrence ξερω και αγαπω μαλιστα, αλλα την Kardashian Νικο την ξερω επειδη καποια απο αυτες τα εχει με τον Lamar Odom. Τσοντα με τετοια φλοκια δεν βλεπω. Προτιμω ποιοτικο πορνο! :D :D
Eν τω μεταξυ τα σχολια απο το λινκ στο πρωτο θεμα, ολα τα λεφτα...
Σωστά το θέτεις και συμφωνώ μαζί σου απλώς μια διευκρίνηση.... διότι στους αρθρογράφους το μήλο πουλάει (click bait) και το internet goes crazy (όπως λένε και οι Αμερικάνοι) όταν γράφεται κάτι αρνητικό περί Apple. Πρόσφατα ένας χάκερ ανακοίνωσε ότι βρήκε μέθοδο όπου θα μπορεί να βρίσκει τους icloud κωδικούς γνωρίζοντας απλώς το email του χρήστη... η Apple το πάτσαρε όπως κάνει χρόνια τώρα με ότι κενό προκύπτει (και φυσικά κάθε φορά το ανακοινώνει) και ένας δημοσιογράφος συνδύασε αυτό το θέμα με τις photo που διέρρευσαν (αγνώστου πηγής) εκ των οποίων αρκετές είναι τραβηγμένες με iPhone. Δεν υποστηρίζω την Apple αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τις φωτογραφίες με το icloud... προτιμώ να περιμένω την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξάγει το FBI καθώς και της Apple. Μέσα στις φωτογραφίες υπάρχουν λήψεις που φαίνονται άλλα smartphone, υπάρχουν video (το photo stream της Apple δεν επιτρέπει video upload), πολλά από τα ονόματα των αρχείων δεν έχουν σχέση με iOS, αρκετές φωτογραφίες είναι παλιές (τις μάζευαν αρκετό καιρό) και έχουν υποστεί photoshop, τα metadata δεν υπαρχουν και αλλα ειναι πειραγμένα, βρέθηκε το standard αρχείο οδηγιών του dropbox ανάμεσα στις φωτογραφίες, η ποιότητα και το μέγεθος μερικών εξ αυτών δεν έχει σχέση με iOS (το photo stream ανεβάζει μόνο ότι υπάρχει στο camera roll) και χωρίς να θέλω να προκαλέσω δείτε το tweet ενός θύματος στο spoiler. H υπόθεση είναι περισσότερο πολύπλοκη απ΄ότι το παρουσιάζουν. Όπως γράφει και ο Viper καλό είναι να χρησιμοποιούμε το διπλό στάδιο επαλήθευσης που υπάρχει και στο iOS.
Spoiler!
edit: καθώς έγραφα το παραπάνω post ήρθε η απάντηση της Apple.
http://9to5mac.com/2014/09/02/apple-...icloud-breach/
υ.γ. valkyre σε torrent υπάρχουν όλες. :P
Κάνω αυτό που είπες και απ'οτι βλέπω χαζοδουλεύει..
Αλλά κάποια τραγφούδια που τα είχα σε άλλους φακέλους(γιατι δεν τα είχα οργανώσει ακόμα) τα πετάω στο itunes και δεν μου τα βάζει αυτόματα στον φάκελο που είναι και τα υπόλοιπα..
Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω;;;
Θα σουτάρω χωρίς να έχω πολλές πληροφορίες και αν αστοχήσω μου λες.
Δες στον φάκελο του iTunes, μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένας νέος φάκελος που θα λέγεται "Not Added" (Automatically Add to iTunes > Not Αdded) και να έχει αρχεία που δεν υποστηρίζει το iTunes, άρα τα πετάει εκεί μέσα. Φαντάζομαι ότι είναι κάποια περίεργη επέκταση που θέλει μετατροπη;
http://support.apple.com/kb/HT3832
http://km.support.apple.com/library/...ically_add.png
Εγώ θα έκανα uncheck το 3, θα πάταγα ΟΚ και μετά πάλι check και ΟΚ, μήπως έχει κολλήσει κάτι. Μετά θα δοκίμαζα το 1.
Τα διπλά που λες είναι ακριβώς τα ίδια αρχεία; Είναι μόνο συγκεκριμένα κομμάτια ή ό,τι και να βάλεις τώρα στα μπερδεύει;
Το 1+2 είναι στο "File". Αν δεν σου βγάζει το κλασικό μενού που έχουν τα Windows από πάνω, πατάς Alt και εμφανίζει File, Edit, View κτλ.
File>Library>Organise
Το να παραμένουν στον αρχική τοποθεσία είναι normal. Εσύ έχεις επιλέξει ό,τι πετάς στο iTunes να στο αντιγράφει μέσα στον iTunes folder και να τον κρατάει ενήμερο.. τα αρχικά αρχεία αφού γίνει η αντιγραφή πλέον, σου είναι άχρηστα.
Το πρόβλημα είναι γιατί δεν σου μεταφέρει από τον "Automatically...." στους υπόλοιπους...
Επίσης, επειδή το ξέχασα.. δεν θα ανοίγεις το iTunes χωρίς να έχεις τον σκληρό που είναι πάνω η μουσική συνδεδεμένο. Όταν το κάνεις αυτό χάνει τον φάκελο που είχες στα preferences για iTunes folder και γυρνάει στον default ("C:\Users\User\Music\iTunes")
Δεν με κουράζεις. Αν και θα προτιμούσα να το έχω το PC να τα κάνω μόνος μου! xD Έχω ένα θεματάκι με το "ψηφιακό ξεκαθάρισμα".
Και μην νομίζεις, τα έχω τραβήξει και εγώ κάτι τέτοια παλιότερα που δεν ήξερα όλες τις λειτουργίες του iTunes. Το consolidate πχ να το θυμάσαι, σώζει κόσμο. Φαντάσου να έχεις έναν ακατάστατο χρήστη που έχει μουσική σε 200 σημεία στο PC και να πρέπει κάνεις format! Εφιάλτης χωρίς το consolidate, ενώ τώρα είναι δύο κλικ.
Γενικά βαρύ το iTunes, αργό στα Windows αλλά είναι από τα αγαπημένα μου προγράμματα. Τρομερές επιλογές.
Next step: smart playlists ;)
Λογικό και εγώ προτιμώ να βοηθάω κάποιον από κοντά.
Και για μένα το iTunes είναι από τα αγαπημένα μου προγράμματα και όσο ασχολείσαι μαζί του το μαθαίνεις και σε μαθαίνει.
Οταν λες smart playlists εννοείς κάτι ειδικό;; Γιατί γενικά Playlists έχω(είχα γιατί πρέπει να τις ξαναφτιάξω) και τις έκανα sync με το iphone
Smart playlists είναι αυτές που τους βάζεις κανόνες και διαμορφώνονται μόνες τους βάσει αυτών των κανόνων. Εκτός από την γνωστή χρησιμότητα που έχει μια playlist μπορεί να σε βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα. Να μερικές δικές μου.
Recently Added
Recently Played
Recent Soundtracks
Artwork Fix
★ · · · · Songs
Unheard
Α κατάλαβα, έχω και εγώ τέτοιες. Thanks.
Kαλό το τραγουδάκι, καλή και η πλύση εγκεφάλου από την Nova αλλά φράγκο δεν θα πάρουνε,
το σλόγκαν ''όλα για την ομάδα σου'' αναφέρεται κυριολεκτικά στους μισούς Ελληνες.
https://www.youtube.com/watch?v=oN4S353dNJ0
Όμορφη μέρα
Όταν όλα θολώνουν κι είναι μόνο η αρχή
δε σου αρκεί μια βραδιά για ν΄αντέξεις
Όταν φτάσεις στο τέρμα κι είσαι μόνος σου εκεί
ίσως να΄ναι αργά να διαλέξεις
Όταν χάσεις το δρόμο όταν χάσεις μια ευχή
δε σου αρκεί μια ρεβάνς να γυρέψεις
κι όταν όλα μικραίνουν και ψάχνεις γιατί
δε σου φτάνουν μονάχα οι λέξεις
Φτάνει μόνο ένα κάτι για να φτάσεις εκεί
που η καρδιά θα χτυπάει σαν σφαίρα