Kαλημέρεεεεεεεεεεν!
Για όσους ενδιαφέρονται, βγήκε σε αξιοπρεπές Blu-ray rip το τελευταίο hobbit, στα γνωστά μέρη...
Kαλημέρεεεεεεεεεεν!
Για όσους ενδιαφέρονται, βγήκε σε αξιοπρεπές Blu-ray rip το τελευταίο hobbit, στα γνωστά μέρη...
:a023::a023::yes:
Παιδια δεν ξερω αν ειναι μονο δικια μου εκτιμηση, αλλα τα χομπιτ πανω απο μια φορα δεν βλεπονται!
Εδω θα συμφωνησω!!
Ακριβως το αντιθετο με την τριλογια του Αρχοντα, αν και την εχω δει 452448 (μπορει και 452449:a050:), δεν χορταινω.
Με τον Δημητρη (Enstikto) στο Αμστερνταμ πηγαμε να δουμε το The Hobbit 2η προβολη σε ΙΜΑΧ (1η προβολη ηταν αθηνα) και με το ζορι κρατηθηκαμε να μην μας παρει ο υπνος... τραγικη ξεφτυλα τα 3ωρα... καλα ειδικα το τελευταιο μερος της τριλογιας (το λεω και γελαω) με τα απιστευτα καραγκιοζιλικια που βλεπεις να διαδραματιζονται στην οθονη ειναι κατι που ανηκει περισσοτερο σε ταινια Τρελοι Πιλοτοι σε F-16 (ή αλλιως... Hot Shots! α ρε αθανατη ελληνικη μεταφραση... εν τω μεταξυ ουτε καν F-16 δεν εχει η ταινια... χαχαχα ενιγουεη ξεφυγα τελειως, ουαο και γαμω τις παρενθεσεις!) παρα σε LOTR. (και οποιος θυμαται τι ελεγα πριν την παρενθεση...ευγε!)
thanks, δεν το ειδα καν στο σινεμα οποτε ηρθε η ωρα νομιζω
Όχι στο κινηματογράφο με Hfr εχει φάση Ντες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προβλέπεται ταινιάρα το Avengers, έχουμε κανένα νεότερο αν θα συμμετέχουν και οι ηθοποιοί από την σειρά Agents of Shield;
Ακόμα και αν δεν μου άρεσαν οι ταινιες Hobbit (που μου άρεσαν προσωπικα), αυτη η απίστευτη εμπειρία του 3D με 48fps, ηταν απλα ολα τα λεφτα!!!!!!
Ρε παιδιά τι φόλα είναι αυτό το τελευταίο hobbit;
Μετά το φαγητό το μεσημερο-απόγευμα, κάθισα στον καναπέ να το δω.
Ε, περιττό να πω ότι κατά τα 45-50 λεπτά, ούτε καν το κατάλαβα πως έγινε.........σε κάποια φάση άνοιξα τα μάτια μου (και τότε κατάλαβα ότι είχαν κλείσει πιο πριν) και είχα χάσει 5-10 λεπτά έργου. Για τα επόμενα 15 λεπτά περίπου, μαχόμουν να κλείνουν τα μάτια και να τα κρατώ ανοιχτά, χάνοντας 2-3 λεπτά ανάμεσα στις "μάχες", λολ. Δεν την πάλεψα και σταμάτησα την ταινία, να την πέσω κανονικά στον καναπέ. Απομένουν 46 λεπτά ταινίας, που -ίσως- δω πιο αργά το βράδυ.
Πάντως, επειδή έχω πολύ κακή σχέση με τον ύπνο, μπορώ να πω ότι η ταινία ήταν άριστη. Από υπνωτικής μεριάς πάντα...
Μετα το γυναικειο ghost busters τελικως θα ερθει και το ανδρικο. WTF???? μπλεξιμο μπουτιων
http://www.ign.com/articles/2015/03/...stbusters-film
Αληθεια υπαρχει κοσμος που εχει παει να δει στο σινεμα το 50 shades?
Το κατεβασα να δω τελικα τι μλκια ειναι και πραγματικα το Μαρκετινγκ κανει θαυματα.
Σε καποια φαση ο πρωταγωνιστης(ο θεος να τον κανει) λεει την χαρακτηριστικη φραση "50 shades of SHIT". Πραγματικα αυτος επρεπε να ειναι ο τιτλος της ταινιας.
Ναι προφανως και υπαρχει ^^ τα εκατομμυρια του κοσμου που αγορασαν το βιβλιο...
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=9yZEthbVpjY
Δε ξερω για εσας, εμενα μου αρεσε αρκετα το πρωτο..
Τα ιδια λεπτα περιπου εχασα και γω..:P
Disney and Lucasfilm have announced details of the upcoming “Stars Wars” films at its annual shareholders meeting in San Francisco.
Rian Johnson has also been confirmed to write and direct “Star Wars: Episode VIII,” which will hit theaters May 26, 2017.
Gareth Edwards’ upcoming standalone film, starring Felicity Jones, will be called “Rogue One.” The movie starts filming in London this summer and opens Dec. 16, 2016.
“Rogue One,” based on an idea by Oscar-winning vfx supervisor John Knoll, was written by “Cinderella” scribe Chris Weitz.
Kathleen Kennedy will produce the standalone film alongside Knoll, Tony To and John Schwartz.
Plot details of “Rogue One” are unknown.