Ευχαριστώ... Τελικά άλλο να στο λένε άλλο να το ζεις.
rage rulez
Printable View
Ευχαριστώ... Τελικά άλλο να στο λένε άλλο να το ζεις.
rage rulez
Να σου ζήσει Γιώργο!!!
Να σας ζησει!
Να σας ζησει ο παιδαρος!!!
Να τον χαίρεστε! Πάντα ευτυχισμένος!
Τα καλυτερα εύχομαι!!!!!!
Σας ευχαριστω ολους παιδες!!!
Nα σας ζησει! Γερο δυνατο και καλοτυχο!
Τις καλύτερες ευχές και από μένα. Να είναι πάντα με υγεία και αγάπη
Επιστρέψατε ή ακόμα; Γουατέβερ....
Προκαλώ για κουβαδομπουγέλομα με πάγο:
-Slay
-Desmond
-odytsak
:silly:
Εγινε... :a050:
Μόνος στο αεροδρόμιο Κοπεγχάγης. ανταποκριση για την επόμενη πτήση σε 10 ώρες. Όλα κλειστα. Βρίσκεις στην τύχη μια μπυραρία που παιζει απο guns n roses μέχρι nirvana. Jackpot
Άντε ρε !!! Λουξεμβούργο
Ρε με το Wifi έβγαλες άκρη? Είναι ΓΤΠ, η χειρότερη υπηρεσία που έχω δει. Έχει επιλογή για free registration αλλιώς επί πληρωμή. Μου πήρε την πρώτη φορά πριν κανά 2 βδομάδες 10 λέπτα να καταλάβω ότι δεν δέχονται email που περιέχει τελεία. To μήνυμα λάθους κατατοπιστικότατο. Τελικά έκανα πατάτα και δήλωσα λάθος email και μετά πρέπει να μου έκοψαν τη δυνατότητα για registration στο κινητό οπότε τελικά αναγκάστικα να τα σκάσω. Ακόμα και σήμερα 2 βδομάδες μετά δεν με άφηνε να κάνω registration. 60 dkk για μια ώρα πρόσβαση. Φαρμακείο...
Με SAS πετάς?
Η αλήθεια είναι πως εβγαλα άκρη , αλλά όντως το σύστημα τους είναι τραγικό .οι τιμες απλως δεν υπαρχουν , εδωσα στς 20€ για 2 μπύρες !!! Τραγικό !!! Με SAS δυστυχως , ουτε νερό δεν βγαζουν χωρίς να το πληρώσεις.
Tυχερος με το internet! Εμένα έχει κάει πλέον το κινητό μου για το αεροδρόμιο εκεί. Μόνο επί πληρωμή... Τουλάχιστον δοκίμασα Carlsberg αυθεντική. Διαφορετική από το νερό που μας δίνουν εδώ για 2 λίρες...
Ναι κι εγώ μάλλον δεν θα ξαναπετάξω με SAS. Όταν γυρνούσα Λονδίνο ένας άγγλος από πίσω έκανε παράπονα για το νερό και τελικά σέρβιραν σε όλο το αεροπλάνο νερό! Το χειρότερο ήταν όταν πήγαινα Ιαπωνία. Εκεί εντάξει σου δίνουν 2 γεύματα και νερό, χυμό κλπ. Αλλά το σύστημα ψυχαγωγίας είναι για τα πανηγύρια στις φθηνές θέσεις. Δεν έχει controls για play/pause/forward κλπ. Έχει καμιά 20αριά κανάλια που παίζουν non stop διαφορετικές ταινίες και σειρές. Τραγικό όπως καταλαβαίνεις αφού ξεκινάς τις ταινίες από τη μέση. Στο γυρισμό ήμουν τυχερός. Η πτήση ήταν overbooked και μου έκαναν free upgrade σε first class. Είχα άπλετο χώρο για να ξαπλώσω με τεντωμένα πόδια, ταινίες με full control και έσκασα στο φαί και στους χυμούς. Αλλά ήταν καθαρά θέμα τύχης.
σπαω το κεφαλι μου να αποφασισω τι πληκτρολογιο να παρω. θελω να εχει backlight, να ειναι gamιng με μερικα εξτρα πληκτρα για μακρο, και δεν θελω να ξεπαραδιαστω. μου εχουν κινησει το ενδιαφερον τα logitech g105 και corsair raptor k30. εχει κανενας εμπειρια απο αυτα; η εστω καποιο αλλο σε αυτα τα specs;