Η χαρά της Παγώνας (spongebob) . Δεν θα της πω όμως πριν τελειώσω το Horizon. Μα τι πατέρας είμαι τελικα?
Printable View
Μήπως για να λες ότι κατέβαζες παιχνίδια στο πς2 ασχολήθηκες από το 2003-2004 και μετά; (Γιατί τότε προσφέρθηκε η γραμμη 1mbps, εκτός κι αν κατεβαζες πιο πριν με γραμμή 56Κ)
Προσωπικά έχοντας το πς2 1 εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία πίσω στο 2001, το είχα λιώσει έως το 2004. Από τότε και μετά λίγα πράματα με λίγες εξαιρέσεις όπως GT4, GoW 1 (λίγο το 2), Sly Raccoon, Ratchet και SoColossus (άλλωστε στρατετζι και rpg δεν παίζω).
Περί ps plus premium δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση με GPU γιατί παίζω επιλεκτικά. Αν η βιβλιοθήκη με ελκύει θα το τιμήσω ΜΟΝΟ σε προσφορά και μόνο μέσω download. Μέσω streaming σε καμία περίπτωση.
Είμαι περίεργος ποια PS5 παιχνίδια θα προσθέσουν πάντως, θα είναι για συγχαρητήρια ή για γιαούρτια όπως αυτά έως σήμερα του ps plus;
^^ Δεν κατεβαζα εγω... αλλοι κατεβαζανε για εμενα. Και επι ps1 και επι ps2 εποχης. Ναι θυμαμαι οτι με το PS2 αργησε λιγο να γινει, αλλα η διαρκεια ζωης της κονσολας ηταν μεγαλη οποτε μιλαω επι συνολου. Επαιξα πολλα παιχνιδια παρα πολυ λιγο. :/
Bασικα θεωρω οτι απο το PS3 και μετα αρχισα να παιζω και να εκτιμω "σωστα" τα παιχνιδια.
Βασικα μπορω να.. απαριθμησω ολα τα original games που εχω στο ps2..
Ολα τα Metal Gear
Ολα τα Final Fantasy
Το Zone of the Enders 1-2 (εξαιτιας του demo για το mgs2 αλλα και λογω Κοτζιμα γενικοτερα)
Το Gta3 (δωρο)
Αυτα..
Και εχω 1 κουτα γεματη πειρατικα games..
Tragic εντελως κατασταση..
Αδιάφορες οι υπηρεσίες όπως αδιάφορο είναι και το game pass για εμένα.
Θεωρώ σωστή επιλογή να μην βάζει day one τα AAA exclusives games .
Τώρα σαν πακέτο ίσως ενεργοποιούσα το premium καμία φορά αν ήθελα να παίξω κανένα PS2-PS3 game αντί να βγάζω την κονσόλα..
Και πάλι δύσκολο το κόβω. Με το απλό ps plus είμαι υπερκαλυμενος και είμαι από τους λίγους που είναι ευχαριστημένοι με τα παιχνίδια που δίνει.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@jk_blue_tiger
Κοίτα, σε κάποια απο αυτά που έγραψες συμφωνώ και σε κάποια όχι:
Αρχικά για τις τιμές πήρα τις επίσημες χρεώσεις ανα μήνα προφανώς και σε προσφορά θα βγεί χαμηλοτερα πχ το ps plus έχει 9¤ τον μήνα αλλά οι περισσότεροι βάζουν με 35¤ τον χρόνο
και εγώ έχω βάλει gpu με 0,33¤ τον μήνα αλλά έτσι δεν θα βγάλουμε άκρη.
όσον αφορά το GPU έχει
α) ολα τα αποκλειστικα day 1 τα οποία είναι πόσα; δύο μέχρι τώρα; forza halo είναι τα μεγάλα που έχουν κυκλοφορήσει στην ζωή του series
β) λιγα 3rd party day 1 συμφωνούμε αλλά και αυτά είναι παιχνίδια χωρίς να έχουν καποιο αναγνωρίσιμο όνομα πχ outriders
γ) αρκετα 3rd party μετα απο μερικους μηνες συμφωνούμε
δ) πολλα indies day 1συμφωνούμε
ε) αρκετα παιχνδια απο παλαιοτερες γενεες κ ολα downloadable χωρις streaming και εδώ συμφωνούμε
όσο για το νέο plus
α) καποια (παλια) αποκλειστικα, εδώ όπως είπα λογικά θα μπουν ολα αυτά τα multi online gaas όπως το παιχνίδι που αναπτύσει η heaven studios
β) κανενα 3rd party day 1, προφανώς και εδω θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια αντίστοιχα με του GPU
γ) αρκετα 3rd party αλλα παλια εδώ διαφωνώ τα ίδια με το gpu βάζουν πάνω κάτω, είχε γίνει χαμός όταν μπήκε το rdr στο gp ε μετά απο μερικούς μήνες μπήκε στο now δεν νομίζω οτι "πάλιωσε" μεσα σε αυτούσ τους μήνες
δ) σχεδον κανενα indie day 1, αυτό πραγματικά δεν το γνωρίζω
ε) πολλα παιχνιδια απο παλαιοτερη γενια (ps3), αλλα ολα μεσω streaming, αυτό με το bc του ps3 είναι μεγάλο αγκάθι....
Εδώ ας μην γελιόμαστε αν η ms μπορούσε να τα πουλήσει 70 θα τα πουλούσε τόσο αν μπορούσε 100 θα τα πουλούσε 100
αλλά όταν όλα τα forza έχουν πουλήσει γύρω στα 16 εκατομμύρια (12 παιχνίδια), ναι τα βάζει day one στο gpu γιατί δεν πουλάει.
To gamepass δεν πρωτο κυκλοφόρησε μαζι με τα Series. Το gamepass σε λίγο καιρό μετράει 5χρόνια στην αγορά.
Και η κύρια διαφορά του gamepass μέχρι σήμερα με το ps plus είναι ότι ξέρεις με το καλημέρα τι πληρώνεις. Πληρώνεις για να έχεις day one ότι παιχνίδι είναι από microsoft μεριά ακόμα και μη exclusives(βλέπε psychonauts 2),όπως και ότι παιχνίδι εχει η ΕΑ με το EA Play(και αν περάσει και η εξαγορά και όλα τα παιχνίδια της Acti/blizzard).
Αυτά είναι τα σίγουρα/ξεκάθαρα και από εκει και πέρα από indies και κυκλοφορίες 3ων είσαι που λέμε στο ότι ανακοινωθεί.
Εχει τεράστια σημασία αυτό γιατι μπορείς να προγραμματίσεις ανάλογα και τις αγορές σου(πχ φίλος μου που είχε αγοράσει τα mass effect 2,3 στο ps3, έπαιξε την τριλογία τώρα στο gamepass).
H Sony παλι πάει με την κλασσική κακη νοοτροπία στα μουλωχτά και σου λέει ''θα δούμε τι παιχνίδια θα σου δώσω και πότε'', τα ίδια χάλια και με τις PC κυκλοφορίες που πάλι δεν είναι ξεκάθαρη, όπως φυσικά και τα γνωστά χάλια με τα timed exclusives που υποτίθεται παλιότερα ο κόσμος γιούχαρε, αλλά τώρα ολα καλά.
Γενικά η ως τώρα γενιά για την Sony σε συνδιασμό με την άνοδο των τιμών στα πάντα, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά.
Αδιαφορο και για μενα προς το παρον. Απλα οπως ειπαν ο Lefteris/Ηakko γινεται μια τακτοποιηση,μια μαζευτικη σε μια συνδρομιτικη με βαθμιδες αντι αυτο που υπαρχει ως τωρα με PS+,PSnow,χωρες που υποστηριζεται κ μη κ γενικα ψιλο μπαχαλο πολλα και διαφορα.
PS+ εξαρχης εγω εβαλα γιατι σκεφτηκα σιγα, 50ευρω το χρονο , 1-2 παιχνιδια να μου δωσει το χρονο που θελω κ δεν εχω αγορασει εχεις τα λεφτα σου πισω.Θελω αναγκαστικα και τα cloud update,online,discounts κτλ οποτε ok παρτα.Να ανεβω βαθμιδα δεν βλεπω τον λογο.
Συγκριση με gamepass και ορους οπως "Απαντηση της Sony σε gamepass" κτλ το θεωρο το λιγοτερο αστοχο. Δεν ειναι gamepass ουτε προσπαθει να γινει.
Αλλα θελω να ρωτησο κατι γιατι ακουω απο δω κ απο κει οτι το gamepass γαμαει και πρεπει η Σονυ να δωσει απαντηση κτλ... Τι υπαρχει τωρα στο gamepass?
Εχουμε απο τους πιο βαρβατους μηνες με αφθονα νεα παιχνιδια ΑΑΑ. Elden Ring,Dying Light 2,Ghostwire Tokyo ποσα απο αυτα ειναι εκει μεσα? Ουτε το Κena δεν βλεπω εκει μεσα. και δεν υπαρχει περιπτωση να μπουνε και συντομα αυτα.
ο xbox τι παιζει αυτη τι περιοδο? ενα Halo και ενα Forza πηρανε τσαμπα και θα το ακουμε για ποσο καιρο οτι πρεπει να δωσουμε και απαντηση ? lol
Όντως το gp κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια αλλά σε τι κατάσταση τότε;
Οπότε σαν launch μια χαρά είναι το νεο plus
Και για να μην παρεξηγηθώ ψιλοαδιάφορες μου είναι και οι δύο υπηρεσίες, έχω βάλει 2-3 φορές gp να παίξω μαζεμένα games και πιθανότατα θα ξαναβάλω στο μέλλον, αλλά το να υπάρχουν επιλογές μόνο θετικά το βλέπω.
Απλά βλέπω μια αρνητικότητα και δεν μπορώ να καταλάβω απο που πηγάζει; περίμενε κανείς οτι το plus θα κάνει οτι έκανε το gp και η ms με τους άπειρους πόρους;
Θα συμφωνήσω επίσης με το οτι η sony δεν είναι ξεκάθαρη αλλά time exclusives υπήρχαν πάντα και πάντα τα έκραζα και τα θεωρούσα καραγκιοζιλίκι.
Τέλος κάτι δηλώσεις όπως οτι η sony στην τωρινή γενιά δεν έχει ξεκινήσει καλά ή δεν τα πάει καθόλου καλά ή κυνηγάει την ms συγγνώμη αλλά δεν τις παίρνω στα σοβαρά, η sony είναι καβάλα στο άλογο και πάει, μια χαρά πωλήσεις κάνει και εδώ και 1μιση χρόνο έχει βγάλει πόσα παιχνίδια όταν ο "ανταγωνισμός" έχει βγει παγανιά και αγοράζει studios.
Δεν ξερω αν η Sony θελει να ανταγωνιστει το Gamepass, παντως σιγουρα δεν μπορει (γνωμη μου). Το να μπει σε ανταγωνισμο με την Microsoft σε αυτο το επιπεδο θα ηταν αυτοκαταστροφικο.
Προσθετει ή μαλλον κανει καλυτερη, πιο προσβασιμη και διαφημιζει την υπηρεσια της, αλλα μεχρις εκει. Ως πλεονεκτηματα της, συνεχιζει να επικοινωνει τα exclusives, το dualsense και το PSVR-2.
Δεν κοντραρει το Gamepass, αλλα απο την αλλη, αν το Gamepass δεν υπηρχε ουτε η Sony θα εκανε αυτη την κινηση, με εκατονταδες παιχνιδια σε μια υπηρεσια. Δεν νομιζω πως θελουν να παρουν πελατεια απο το Gamepass, αλλα να μην χασουν την ηδη υπαρχουσα, που ειναι τεραστια εδω που τα λεμε. Για μενα, ως υπηρεσιες ειναι αμεσα συγκρισιμες και το Gamepass υπερεχει.
Μιλαω για αυτη τη στιγμη. Σε 2-3 χρονια πολλα θα εχουν αλλαξει. Μπορει να αυξησει την συνδρομη η Microsoft, ή να βαζει η Sony day-1 τα παιχνιδια της, οποτε εκει αλλαζουν οι ισορροπιες.
Αυτα οσον αφορα το συγκεκριμενο κομματι της συνδρομιτικης τους υπηρεσιας και μονο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανταγωνιστει την MS. Δεν τιθεται καν θεμα αμφιβολλιας. Το εχουμε πει χιλιαδες φορες... δεν ξερω γιατι ακομα το συζηταμε να ειμαι ειλικρινεις... οι αλλοι πανε και κοπανανε 70 δυς εξαγορες...
Διαβάστε και μία συνέντευξη του Jimακου για το θέμα day1 στην ενοικίαση του κοπανιστού αέρα.
https://www.gamesindustry.biz/articl...t-into-ps-plus
Περιέργως είναι κάτι για το οποίο κρατάει την άποψή του και την υποστηρίζει σθεναρά χωρίς κωλοτούμπες και τριπλά τόλουπ.
Βέβαια λέει σε ένα σημείο μέσα, ότι μιλάει για βραχυπρόθεσμη πολιτική και ότι όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν γρήγορα κτλ.
Σε κάθε περίπτωση από μένα τρανταχτό μποικοτάζ και κράξιμο για τους ίδιους λόγους που κράζεται το gameflix της ms.
Αυτο που λεει ο Ryan Our games could suffer if they went straight into PS Plus ειναι αυτονοητο και ενω καταλαβαινω απο ατομα που δεν ειναι εμπειρα να το βλεπουν ως αρνητικο που δεν βαζει day one exclusives μεσα, το χανω λιγο οταν gamers που ειναι ολη μερα στα φορουμς αντι να χαρουν που δεν μπαινουν αυτα τα παιχνιδια μεσα day one το βλεπουν ως αρνητικο.
αν ημουν xbox fan προσωπικα θα ειχα ξενερωσει με τα οποια day one games του pass.
Ερώτηση…δεν μπορούμε να βάλουμε ps now…από αμερικανικό λογαριασμό…κ να περάσουνε τον λογαριασμό σε PlayStation που είναι στην Ελλάδα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το bold ειναι το πιο σημαντικο σε ολους μας,
υπαρχει παντα το υποκειμενικο κριτηριο, δεν γινεται σε ολους μας να μας αρεσουν τα ιδια.
Προσωπικα με καλυπτει αρκετα το GPU μια κ αγοραζω πολλα indies,
οποτε γλιτωνω πολλα χρηματα.
Τα free ΑΑΑ αποκλειστικα της MS δεν τα εχω ακουμπησει καν (ακομα).
Για να απαντησω κ πιο συγκεκριμμενα:
Στο 1ο δεν συμφωνουμε, υπαρχουν ταινιες με τρελο research, production values, σεναριο, ερμηνειες.
Οπως κ να το κανουμε οι ταινιες γινονται παιχνιδια κ οχι το αντιστροφο.
Στο 2ο παλι δεν συμφωνουμε μου αρεσουν οι συλλογες ειτε σε παιχνιδια, ειτε σε ταινιες,
θελω παντα να τα εχω μαζεμενα κ να επιλεγω ανα πασα στιγμη τι θελω να δω/παιξω.
Ειδικα για τις ταινιες που μερικες θα τις δω πανω απο μια φορα, ενω αντιστροφα στα παιχνιδια σπανια θα ξαναπιασω καποιο,
οποτε αν καποια απο αυτα μπορω να τα παιξω τζαμπα εστω με ενοικιαση χωρις να μου ανηκουν δεν με πειραζει.
Τελος οσα μου αρεσουν κ δεν υπαρχουν στο GPU, θα τα αγορασω.
Για το 3ο ισχυει οτι για το 1ο κ το 2ο, τo netflix δεν με καλυπτει,
οποτε δεν ειναι για ολη την οικογενοια μου, εχει μπει αποκλειστικα για την γυναικα.
Αγοραζω ταινιες εδω κ πολλα χρονια κ αυτες που θελω να δω σχεδον παντα δεν υπαρχουν στο nf,
ενω πολλες φορες καποιες θα μπουν κ θα βγουν (π.χ. οπως εγινε με τις σειρες της Marvel).
Στο σκουπιδαριο του nf συμφωνουμε (επιτελους :) ! ),
η γυναικα βλεπει ταινιες/σειρες που εγω δεν θ' ασχοληθω ποτε.
Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι εχουν συνδρομη εκει κ την πληρωνουν, αλλα για το GPU γραφουν τα χειροτερα.
Η δικαιολογια οτι το nf ειναι για ολη την οικογενοια δεν με καλυπτει, θα μπορουσε η οικογενοια να νοικαζει/αγοραζει τις (επιλεγμενες) ταινιες που θελει να δει
και οχι να εχει μια συνδρομη στην οποια δεν βρισκει αυτα που θελει κ τα μισα απο αυτα που περιεχονται να ειναι σκουπιδια.
Επειδή δεν εμφανίζεται τι γράφεις…μήπως θα μπορούσες να το ξανά στείλεις;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...409719e2c5.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αποκλειστικα στο series S/X δεν εχουν βγει πολλα αυτη την στιγμη, αλλα με τις εξαγορες που εκανε η ms θα ερθουν πολλα,
ενω ηδη ετοιμαζoνται καποια αποκλειστικα πριν τις εξαγορες (π.χ. Stalker 2).
Στην προηγουμενη γενια (One), σχεδον ολα τα αποκλειστικα ειναι μεσα στο GPU:
(Forza Horizon 3+4/Motorsport 6+7, Gears 4+5, Halo 4, Recore, Killer Instict, Ori 1+2, Sea Of Thieves, State Of Decay 1+2, Quantum Break, Ryse,
Sunset Overdrive, Tell Me Why), νομιζω μονο το Dead Rising 3 λειπει.
3rd party δεν μπαινουν πρωτοκλασσατα ονοματα day 1, αλλα θα μπουν καποια αξιολογα που δεν πουλησαν καλα (π.χ. Guardians of the Galaxy),
αλλα κ καποια αλλα (π.χ. Aliens: Fireteam Elite, Back 4 Blood) που πιθανον καποιοι να αγοραζαν, αλλα τωρα θα παρουν τζαμπα.
Απο το τιποτα του now, τα λιγα ειναι σιγουρα καλυτερα.
Για το now δεν θα γραψω αλλα, οταν με το καλο βγει το νεο lineup, εδω ειμαστε να το αξιολογησουμε,
τιμολογιακα παντως ειναι χαλια, εαν δεν παιξουν συχνες/γενναιες εκπτωσεις στις συνδρομες, δεν θα τσουλησει.
Το ghostwire Tokyo θα μπει του χρόνου όταν τελειώσει ο 1χρόνος exclusivity που έχει η Sony. Μια από τα ίδια και για το Deathloop που και αυτό η Sony το έχει αγοράσει για 1χρόνο σαν timed exclusive.
Και του χρόνου αν περάσει η εξαγορά, θα μπούν μαζεμένα όλα τα παιχνίδια της Activision/Blizzard.
το μονο που εμποδιζει τη σονι να κυριαρχισει αυτη τη γενια , ειναι η ελλειψη κονσολων απο την αγορα. Οσο τα στουντιο της συνεχιζουν το σερι που τρεχουν αυτη τη στιγμη παιζει μπαλα μονη της.
Καμια αναγκη δεν εχει να ανταγωνιστει την οποιοδηποτε υπηρεσια. Θα μπορουσε να κανει το γρηγοροτερο transition μεταξυ γενιων ever και το στερειται αποκλειστικα λογω της ελλειψης.
Δε βλεπω κανα τρελο growth στο gamepass που να την αναγκαζε σε οποιαδηποτε αλλαγη πολιτικης. Το μονο που χρειαζεται ειναι κονσολες.