Αντιηλιακο οντως ειναι απαραιτητο εγω πρωτη μερα επαιζα μια ωρα μεσα στην θαλασσα και δεν ειχα βαλει και ακομα ξεφλουδαω..!
Printable View
Έχω λιώσει κυριολεκτικά στη παραλία... :)
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...835f3cdf31.jpg
Ώρες - ώρες...
Πόσο έχει αρχίσει να με κουράζει ο χώρος του gaming, ξεκινώντας από τις "αγαπητές" εταιρείες (όλες τους) και φτάνοντας στους υπέροχους gamer οπαδούς της (από όλους τους χώρους). Αναρωτιέμαι αν επιστρέφοντας στην προ τόσου διαδεδομένου internet εποχής και κατεβάσω ρολά στην διαδικτυακή πληροφόρηση και συζήτηση, ίσως να απολάμβανα περισσότερο τα παιχνίδια όπως γινόταν παλιά. Σίγουρα θα τα ζω καλύτερα ως πρώτη επαφή την στιγμή που τα παίζω εγώ και δεν θα έχω λουστεί πριν τόνους άσχετης ή πάρα πολύ σχετικής (και σε κάθε περίπτωση από ένα σημείο και μετά ενοχλητικής) πληροφόρησης.
Κυρίως όμως...
Χρειάζομαι επειγόντως διακοπές...
Νεκτάριε κ λοιποί όλα γίνονται. Το οτι έχουμε ίντερνετ ακόμη κ στο.... βρακι μας πια δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς καρφωμενοι σε μια οθόνη σα χάνοι. Εγώ σε ότι αφορά το gaming προσπαθώ να μην χάνω τη μαγεία της "ανακάλυψης" ενός παιχνιδιού. Δηλαδή. Είδα το teaser του silent hills κ τέλος. Μέχρι το 2016 δεν θα δω βίντεο, gameplay, ανακοινώσεις. Τίποτα. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Το ίδιο έκανα στο Last of Us, στα Bioshock, στα uncharted κ σε πολλά άλλα. Αν προσέξεις τα ποστ μου είναι το 95% για παιχνίδια που ήδη κυκλοφορούν κ ασχολήθηκα ή θα ασχοληθώ.
Κ το πιο σημαντικό. Αποφεύγεις ενοχλητικούς, ξερολες, φανατικούς που θα σου σπάσουν τα..... νεύρα.
@Νεκταριο
Ειναι εφικτο σε τιτλους που θες. Τωρα αν εισαι εθισμενος σε social media κλπ ε ναι δεν θα το καταφερεις. Ομως μπορω να πω οτι τα παιχνιδια που δεν ηθελα τιποτα να ξερω ή και ταινιες, εκανα το αναλογο μπλακ αουτ με απολυτη επιτυχια.
Μερικα παραδειγματα:
MGSIV (το πιο δυσκολο απο ολα, καθως ολη η videogame Κοινοτητα μιλαγε γι αυτο το παιχνιδι καθημερινα)
Uncharted 2 (μετα το demo της Ε3 δεν ειδα ουτε φωτογραφια)
Last of Us (το ιδιο με Uncharted 2)
Dark Knight Rises (δυσκολα λογω 9gag αλλα τα καταφερα)
Interstellar (εχω δει μονο το teaser, δεν εχω ιδεα απο οτιδηποτε αλλο)
ME3 (μπλακ αουτ μετα απο Ε3 επισης)
Και αρκετα αλλα.
Απλα χρειαζεται προσοχη με social media, blogs κλπ. Δεν το θεωρω δυσκολο. Σε ταινιες και σειρες θεωρω ειναι πολυ πιο δυσκολο)
@ James9
Συμφωνω απολυτα. Αν το παιχνιδι με εχει πεισει και ξερω οτι θα το παρω, δεν χρειαζεται να δω κατι αλλο. Απορρω με τα ατομα που ψαχνουν διακαως νεες πληροφοριες και εικονες. Οι τυποι πρεπει να ξερουν το 50-60% του τιτλου πριν το πιασουν στα χερια τους να το παιξουν... ποιο το νοημα?
Εγω αν εξαιρέσουμε τα sports games ολα τα υπολόιπα που με ενδιαφέρουν και πορώθηκα με το που τα ειδα δεν παρακολουθώ τιποτα, παρα ενα Demo.
Ομως υπάρχουν παιχνίδια που δεν με ενδιαφερανε και διάβαζα απλά απο περιέργεια για αυτα και τελικά ψήθηκα να τα αγοράσω.
Παντως αν ενα παιχνίδι σε ψήσει πολυ τότε μπορεις να μην μαθαίνεις νεα.
Στις σειρές ειναι πιο δύσκολο (ειδικα σε κάτι μεγάλες δεν ειναι να ανοίξεις ουτε τα mail σου.)
Να είσαι σε απομερη παραλία, να έχεις χαλαρώσει, να πίνεις το καφέ σου και να θες να διαβάσεις το forum αλλά να έχει σήμα gprs...
:p
Τι να διαβάσεις ρε? μόνο εγώ γράφω σήμερα,
ίσως γιατί απόλαυσα τις διακοπούλες μου χωρίς να μπαίνω καθόλου στο net και επέστρεψα ανανεωμένος σήμερα το πρωί. :P
Είχα να διαβάσω καιρό τώρα, οπότε τα διαβάζω μαζεμένα.
Να σου πω την αλήθεια, σε διακοπές βρίσκομαι αλλά ένα last of us θα το ελιωνα τώρα... :p
Παλι καλά το ριπές. Ακόμη να σου βάλω τα 18.
rage rulez
"Φαε" κανα "μυδι" στις διακοπες κι ασε τα μπλεηστεησον. :a050:
Ναι ρε. Θα σου στείλω φωτο να φρικαρεις. Αυτό το παιδι ι superman θα γίνει η Γιουσέιν Μπολτ.
rage rulez
Βερολίνο, Νάξος, Κουφονήσια τέλος.Υπομονή τώρα 3-4 μήνες για Εδιμβούργο...
Ευχαριστω πολυ παιδες. Και σας ευχομαι οτι καλυτερο!!!
Θα γινω Superman στη θεση του Superman!!!
https://farm4.staticflickr.com/3917/...a0cefe43_c.jpgP8200145 by Rage28780, on Flickr
Να σας ζήσει george...Θα τα πούμε σύντομα
Να σας ζήσει ο παιδαρος