Αφού μπορεί ο χρήστης να ποστάρει τα στατιστικά του στο διαδύκτιο θα φύγει σαν ζεστό ψωμί
Καλές διακοπές σε όλους :surfing:
Printable View
1 + σήμερα δουλειά και φεύγω για Ναξοοοοο επιτέλους διακοπες!!!
ναι αύριο πάμε jumbo με τη κοπέλα να γεμίσουμε το αμάξι με καρεκλάκια ομπρέλες κλπ κλπ! i cant wait! θα λιώνω σε παραλία!
Ωραίος, αφού και πας με την κοπέλα σου θα το καταευχαριστηθείς το νησί μιας και προσφέρεται για ζευγαροκατάσταση!!
Καλά μπάνια εύχομαι!!
Ναι αυτό έμαθα, να σαι καλα !!!
Σας χαιρετώ απο Ζάκυνθο! Σήμερα αράζουμε, χθες κάναμε τον γύρο του νησιού, πήγαμε Γαλάζιες Σπηλιές, Ναυάγιο κ.λπ. Πολύ ωραία ήταν!
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...af4fb82569.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...fe3b407199.jpg
Πολύ ωραία ήμουν και εγώ εκεί την περασμένη εβδομάδα!!αν δεν έχεις παει πήγαινε Λιμνιωνα!
Aυριο φευγω για Σαμοθρακη dudes ! ;)
Attachment 5436
Attachment 5437
Ναι, λογικά θα πάω αύριο για φαγητό μετα την βόλτα στο Μαραθωνήσι! Ο δρόμος είναι κομπλέ;
Σήμερα είχε Μπόχαλη για γλυκάκι, άξιζε για τη θέα
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...7dac064b6c.jpg
Όταν λες κομπλέ ;προσπελασιμος ;απότομος ;εγώ μια χαρά πήγα ..Μπόχαλη πήγα βράδυ για ποτάκι και είχε απίθανη θέα !!!η φωτό ειναι Λιμνιωνας απο ψηλά!
Για δάφνες να το σκεφτείτε δυο φορές πριν επιχειρήσετε να πάτε, αν έχετε πάει παλιότερα υπολογίστε ένα x3 στις γούβες! Εγώ με το vitara και το λυπήθηκα κάποια στιγμή..!
Εννοείτε πως από λαγανά/τσιλιβί (+ το water park)/κερί/γερακα/αγαλά (και περιξ αυτών) θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα.
Πάλι καλά που δεν πήγα Δάφνη με το Focus δηλαδή που βρίσκει στην ευθεία!
Δυστυχώς δεν πήγα Λιμνιώνα τελικά :(
Την τελευταία μέρα, μετά το Μαραθωνήσι που τελειώσαμε αργά το μεσημέρι (δεν πήγαμε πρωί πρωί) ήμασταν ανάμεσα στον Λιμνιώνα για φαγητό και στο Βότσαλο στον Μαραθιά, τελικά πήγαμε στο δεύτερο.
Έχει τόσα πολλά η Ζάκυνθος, τι να πρωτοκάνεις σε 3-4 μέρες! Πόσο μάλλον όταν εγώ κατά βάση είμαι του στυλ άραγμα στις διακοπές, χαλαρά και να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα :D
Οτι και να πω Πανο ειναι λιγο. παω 4 σερι χρονια και δεν εχω βαρεθει..καθε χρονο φευγω με στεναχωρια απο κει.. εκπληκτικες παραλιες απιστευτη θαλασσα. ειναι καθαρα νησι να πας να ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ, να χαλαρωσεις και να γεμισεις τις μπαταριες σου για τον χειμωνα.. 9 μερες καθησα περασαν σαν νερο..!
Οντως οταν πρωτοπηγα δεν υπηρχε αλλα μετα απο 4 μερες ανοιξε σε αλλοσημειο απο εκει που ηταν αυτο που εκλεισε..
Wise που ειναι αυτο??
Γυρισα κι εγω απο Ζακυνθο. Εχω ξαναπαει φυσικα, αλλα γενικα πλεον ειμαι βεβαιος:
Τα νερα του Ιονιου δεν παιζονται. Τελος. Δεν λεω οτι αλλα νησια κυκλαδιτικα η Δωδεκανησα δεν εχουν καλα νερα, αλλα στο ιονιο νομιζω δυσκολα θα βρεις παραλια με ασχημα νερα. Εγω τουλαχιστον Λευκαδα, Ζακυνθο δεν εχω δει ασχημη παραλια ή που να μην εχει πεντακαθαρα κρυσταλλινα νερα. Κεφαλονια επισης το ιδιο, αντε 1 παραλια να εχω παει που δεν μου αρεσε.
Οσο για τις φετινες διακοπες στην Ζακυνθο, λιγες, μολις 1 βδομαδα δυστυχως, αλλα σουπερ.
Highlight των διακοπων, φυσικα η ημερα που νοικιασα σκαφος και πηγα απλα σε απιστευτα μερη που ουτε ηξερα οτι υπηρχαν. Εγω μονος μου με τον ανθρωπο μου. Τι μεσα σε σπηλιες αγκυροβολησα, τι εκανα μπανιο διπλα διπλα με καρετα καρετα στα ανοιχτα, τι ερημικες παραλιες στο Μαραθωνησι. Απλα επος. Ηθελα να το κανω και δευτερη μερα αλλα το ετερον ημισυ μου ειπε να κανω λιγο κραττει διοτι το κοστος δεν ειναι και μικρο για τετοιου ειδους ενοικιαση.
και τωρα... τα κεφαλια μεσα.
Κάποια στιγμή τσέκαρε την πανέμορφη κ "underground" Ιθάκη. ;)
^^ Εχω παει παλια Ιθακη. Ειναι πολυ ωραιο νησι, αλλα εχω προβλημα με τα μικρα νησια. Δικο μου κολλημα καθαρα. Δεν μπορω πανω απο 3 μερες σε μικρο νησι. Κατα τα αλλα ισχυει οτι και στο υπολοιπο Ιονιο σχετικα με παραλιες. Καποια στιγμη θα ξαναπαω σε συνδυασμο με Κεφαλονια λογικα.
Ελαφόνησο έχω πάει αρκετές φορές μιας και ήμουν φοιτητής Σπάρτη και ήταν στην ουσία δίπλα μου.
το μέρος απλά δεν υπάρχει!!Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μαγιώ,ρακέτες μπάλα για beach volley, αντηλιακό(πολύ όμως!!) και καλή παρέα!!
Εχω να πάω 3 χρόνια και η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει αρκετά..Προσπαθώ φετός μπας και βρω άτομα τελος Αυγούστου που έχω αδεια αλλα προς το παρόν τιποτα..Οι μισοί δουλευουν και οι αλλοι μισοί ξεμείνανε(μεσα σε αυτούς είμαι και εγώ αλλά θα την κάνω τη ¨θυσία¨για Ελαφονησάρα)