Fan made ... τι λέτε;
https://www.youtube.com/watch?v=tUgebn72eyA
Fan made ... τι λέτε;
https://www.youtube.com/watch?v=tUgebn72eyA
Σίγουρα fan made
Wild Card δεν ξέρω αλλά ο Statham έχει αργήσει και μου θυμίζει Seagal με το ξύλο που ρίχνει και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό γιατί τον συμπαθώ σαν ηθοποιό, τώρα σαν ταινία αν δεν έχεις κάτι άλλο να δεις καλή είναι για να σκοτώσεις την ώρα σου.
Eγω παλι τον απεχθανομαι. Ειναι ασχετος σαν ηθοποιος, εχει απλα αυτο το fan base γιατι ειναι μυωδης εχει british accent και καραφλα και οι ταινιες του ειναι ολες (ή σχεδον ολες) καρμπον το ιδιο. Βρωμοξυλο και σεναρια καρα προβλεψιμα. Οχι οτι αυτο ειναι απαραιτητα κακο, εξηγω παρακατω.
Μοιαζει λες και υποδυεται παντα τον ιδιο χαρακτηρα. Θα μου πεις ταινιες δρασης κανει, οκ αλλα ακομα και σαν ταινιες δρασης οι περισσοτερες ειναι ψιλοχαλια. Νομιζω οτι το χειροτερο που δεν εχει σε σχεση με αλλους ηθοποιους δρασης που ηταν πετυχημενοι, ειναι χιουμορ. Ο τυπος δεν μπορει να παιξει μια κωμικη κατασταση με τον τροπο που ενας Σβαρτζενεγκερ για πχ εκανε. Να μην παιρνει τοσο στα σοβαρα αυτο που κανει. Να ξερει σε τι ταινιες παιζει. Και μονο η εισαγωγη για πχ του Last Action Hero περιγραφει απολυτα αυτο που θελω να πω. Ο Στεηθαμ μοιαζει να θελει να παρουσιασει και να υποκριθει τους ρολους του με μια Α σοβαροτητα, ενω στην ουσια προκειται για ταινιες που συμβαινουν τραγικα κουλα πραγματα. Του λειπει ο χαβαλες.
Μόνο στο The Snatch προ πολλών ετών ήταν καλός, γιατί ο χαρακτήρας του ήταν κρυόκωλος, παπάρας Βρετανός, χλεμπονίδης, και μάλιστα, δεν έριχνε ούτε μια μπουνιά. Στην ίδια ταινία, ο Μπραντ Πιτ, έδωσε ρέστα ερμηνείας, έστω και ολιγόλεπτα.
Όσο για το Last Action Hero, κυριολεκτικά ο Σβαρτς τα έδωσε όλα. Το σενάριο ήταν εκπληκτικό καθώς σατίριζε ΟΛΑ τα 80s cliche στις ταινίες one-man-show δράσης, ενώ ξεκάθαρα καρα-τσάκιζε στην σάτιρα τόσο τον εαυτό του (ως ηθοποιός δράσης ταινιών στο παρελθόν), όσο και τον ανταγωνιστή του στο είδος, τον Σταλλόνε.
^^ Aπο τις αγαπημενες μου action/χαβαλε ταινιες εβερ. Βασικα το δυστυχημα ειναι οτι τετοιες ταινιες δεν κυκλοφορουν πια. Γενικοτερα ολες οι ταινιες δρασης σημερα εχουν μια σοβαροφανεια που δεν συναδει με τα παλαβα που βλεπεις στην οθονη. Πρεπει να υπαρχει φυσικα μια ισορροπια στην ολη φαση , μην γινει καραγκιοζιλικι η φαση, αλλα οχι και η αλλη παντα που νομιζεις οτι βλεπεις ενα κραμα... Νονου με Κομαντο. Wtf δηλαδη.
Ακομα και μεχρι σημερα νομιζω οτι το Last Action Hero εχει την πιο τελεια εισαγωγη action χαρακτηρα εβερ... Badass, μουσικη, ατακες, χαβαλες... δεν παιζεται!
https://www.youtube.com/watch?v=PORptHmRAFo
Σε πολλά από αυτά που λες συμφωνώ, εμένα πάντως δεν με χαλάει που δεν κάνει και κάτι άλλο εκτός από ταινίες δράσης και μοιάζουν οι ρόλοι του γιατί νομίζω είναι γεννημένος γι'αυτό που λένε, με χαλάει το να τον βλέπω (και όχι μόνο αυτόν) να βγάζει νοκ αουτ πχ 5 άτομα με όπλο μια οδοντογλυφίδα (λέμε τώρα) κάτι τέτοια μου χαλάνε όλη την καλή γνώμη που ίσως έχω σχηματίσει.
Βρες έναν πιο "ανθρώπινο" τρόπο ρε φίλε μη κάνεις κάτι τέτοια επειδή είσαι πρώην πεζοναύτης και έχεις μάθει να τα κάνεις γιατί και έτσι να είναι πάλι γελοίο φαίνεται.
Δεν έχω δει την ταινία, αλλά το βίντεο που έβαλες είναι όλα τα λεφτά. Badass βλέμμα συνοδευόμενο από badass μουσική, εσύ ή το σήμα σου και του δίνει το σήμα... Φοβερό.
edit: Τώρα που το σκέφτομαι, καλό θα ήταν να έβγαζαν ένα παιχνίδι σε τέτοιο στυλ. Ξύλο και τέτοιες badass στιγμές.
Ο Σβαρτς πάντα είχε ατάκες, ακόμα και σε ταινίες που δεν το περιμένεις, πχ στο Μπάτσο του Νηπιαγωγείου, βγαίνει από το αμάξι του, βλέπει έναν τυπά που λιγουρεύεται να το κλέψει μόλις απομακρυνθεί, γυρνά και του λέει (στο περίπου γιατί πάνε και 25+ χρόνια) "Ξέχασα να συστηθώ: με λένε Ρίτσαρτν Κιμπλ (οπλίζει με badass τρόπο την κοντόκανη καραμπίνα του) και αγαπώ το αμάξι μου".
Άλλη ατάκα, από το The Running Man, όταν στην μάχη με τον Buzzsaw, χρησιμοποιεί το δικό του πριόνι, περνώντας ανάμεσα από τα πόδια και εν τέλει (χωρίς να το δείχνει η σκηνή) τον κόβει στα δύο.............τον ρωτά ένας συμπρωταγωνιστής "Τι έγινε με τον Buzzsaw;"...........απάντηση: "He had to split".
^^ Γιατι ειναι εξυπνος και ξερει σε τι παιζει. Και ξερει οτι οι cheesy ατακες ειναι που θα γινουν mainstream (στην τοτε εποχη) και θα καταληξουν να ειναι διαχρονικο στοιχειο. Γι αυτο και ηταν τοσο πετυχημενος. Οχι για τις υποκριτικες του ικανοτητες, αλλα γιατι σου εβγαζε ενα κραμα badass,χαβαλε τυπου που γουσταρει αυτο που κανει. Και στο περναει και εσενα.
The Beautiful Hand-Writing And Maps Of The Lord Of The Rings Movies
A map of Middle Earth, drawn for the original LotR trilogy.Quote:
One of the few things that wasn't computer-generated in the recent Hobbit movies was all the sweet Middle Earth calligraphy, which was done by the same artist responsible for the most of the books (and maps) of the Lord of the Rings film trilogy.
That man is artist Daniel Reeve (via Laughing Squid), who did all kinds of work for Peter Jackson's six Tolkien films, from Bilbo's famous book to his enormous burglar's contract to fonts.
http://i.kinja-img.com/gawker-media/...isqj6q8ea8.jpg
Bilbo's contract. Yes, he had to write the whole thing
http://i.kinja-img.com/gawker-media/...6ledklcyve.jpg
Τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος!!:respect7:
Ε, καλά υπάρχουν πολλές, από "Get to the chopaaaa" μέχρι (καρφώνοντας μαχαίρα σε έναν όρθιο στο δέντρο = παραμένει όρθιος) "stick around".
Επικός σε όλες τις ατάκες. Defined the 80s, απλά. Κρίμα σε όσους δεν τα έζησαν/πρόλαβαν.
Whiplash. Δείτε το.
Ακομα ενα επεισοδιο Walkind Dead...
Σε αυτο το επεισοδιο γινονται τρελα πραματα.
Spoiler!
ουπς, λάθος θρεντ;
ναι το διάβασα (loop) ναι το διάβασα (loop) ναι το διάβασα (loop) ναι το διάβασα (broken) με πήρε ο ύπνος...:P