Παρατηρησα οτι οι server που ξεκιναν απο 11 π.χ 1197 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω εχουν λιγοτερο λαγκ ,αυτο με επιφυλαξη.Αυτοι οι σερβερ ομως ειναι μονο για rush μενει να βρουμε και για conquest.Μπορει βεβαια να ετυχε και να λεω βλακειες
Printable View
Παρατηρησα οτι οι server που ξεκιναν απο 11 π.χ 1197 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω εχουν λιγοτερο λαγκ ,αυτο με επιφυλαξη.Αυτοι οι σερβερ ομως ειναι μονο για rush μενει να βρουμε και για conquest.Μπορει βεβαια να ετυχε και να λεω βλακειες
Ο server που θα χρησιμοποιουμε οι ελληνες(τουλαχιστον οσοι θελουν) θα ειναι ο hardcore server 1197 (που οποτε παιζω δεν συναντω lag).αν παλι ειναι γεματος καλυτερα να περιμενετε για να παιζουμε οι ελληνες παρεα..δεν ειναι πολυ ωρα η αναμονη..max 5'..
Οκ τοτε στον hardcore 1197.Ας βρουμε και αλλον εναν εναλλακτικο και το ανακοινωνουμε και στο Battlelog
Bρήκα, τα έβγαλα όλα στο hard αλλά δεν έχω πρόβλημα να τα ξαναπαίξω,
εξάλλου μου λείπουν τα 2 επιμέρους trophies όπου πρέπει να βγει η αποστολή χωρίς να σε πάρει χαμπάρι κανένας
και ένα trophy που πρέπει να φτάσεις 400.000 για να ξεκλειδώσεις το κορυφαίο G3A3 στο multiplayer,
σου στέλνω request...
σημερα ενας απο την friendlist μου επαιζε σε UK server...ναι καλα διαβασατε..στο region δεν εγραφε europe αλλα UK..η ονομασια της πιστας ειχε διαφορετικο ονομα...δεν το θυμαμαι....
δεν θα το παρω καν.βαρεθηκα με τις ηληθιοτητες της ea πχ medal of honor παιζεις το τελειο παιχνιδι πρωτες θεσεις και σου δινει μειον στο skill συνεχεια ασε που ειναι γεματο cheaters απο σημερα θα το παρατησω.φτιαχνουν ενα καλο παιχνιδι και παιζεις online ειναι γεματο προβληματα ελεος τοσα λεφτα περνουν
αμα οι μισες σφαιρες που πυροβολουσες εφευγαν στον γαμο του καραγκιοζη λογικο..και ας ησουν πρωτες θεσεις...
Αυτό με το skill δεν το κατάλαβα, π.χ. τώρα βλέπω στο battlelog έχω 291,
το άριστο είναι η μονάδα?
κι αν ναι ο πάτος πόσο πιάνει? 500? 1000?
εγω εχω -27..θα ζησω γιατρε..?
Ρε Πόλυ τώρα μας μπέρδεψες.:makefun::c055gfe:
Αν έχει και αρνητικό πρόσημο σημαίνει πως όσο μεγαλύτερο νούμερο
τόσο καλύτερο skill.
για δείτε τι βρήκα στο forum της ΕΑ..
So these are the criterias that determine your skill level:
• You gain/loose SL based on every confrontation with another player
• Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled
• Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20)
• The SL is used for matchmaking
bf3 rocks HARD!!!!!τι skills κ πρασινα αλογα βρεεεε παιξτε κ ευχαριστηθειτε την παιχνιδαρα...
Πόλυ να με συγχωρέσεις που βγήκα.
Δεν βρίσκω καμμία διασκέδαση στο hardcore,
είχα 8 deaths από τα οποία τα 4 ήταν teamkill!!!
Bέβαια βοήθησε σ'αυτό ότι παίξαμε στην Operation Metro όπου το δεύτερο σκέλος του Rush είναι λιγάκι στενάχωρο.
Από την άλλη φαντάζομαι τι θα γίνεται σε άλλες πίστες,
θα τρέχω να μπω μέσα σε τανκ και θα με σκοτώνει ο δικός μου για να το πάρει αυτός.:a122:
Για αεροπλάνο δεν το συζητάω, με RPG θα μου ρίξουνε για σίγουρα.:a050:
Αστεία πράγματα, διασκέδαση μηδέν.
Πάνω απ'όλα είναι παιχνίδι, εξού και το video game.
οι σφαιρες πηγαιναν μια χαρα 3-4 μαζεμενους σκοτωνα μερικες φορες μην δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα ολη την ωρα ειναι μαπα οι σερβερς και το cheat παει συνεφο σιγα μην εχει ο αλλος απο την τοσο καλη αποδοση 80000 σκιλ ελεος.να λεμε και τα μειον των παιχνιδιων.ασε τα στρικε που σου δινει εκει καταντα γελειο
κοιταξε στο youtube βαλε medal of honor cheat και να δεις τι θα σου δειξει.μην ξαναπαιξω λες αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι παντα πρεπει να παραταμε κατι επειδη υπαρχουν μερικοι ηλιθιοι και κανουν μ.....ς.η εταιρια φταιει πρωτη που δεν τους μπαναρει.