Originally Posted by
Valkyre
Εχουμε και λεμε :
To demo κυκλοφορει τον Μαρτιο , αρα ας υποθεσουμε οτι η Ιαπωνικη εκδοση του τιτλου θα εμφανιστει καπου στο καλοκαιρι , και για να ειμαι σουπερ αισιοδοξος , εγω σας λεω οτι βγαινει τον ιουνιο στην ιαπωνια για το PS3. (που δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο , αλλα λεμε τωρα...)
Οπως μας εχει πει η πολυ καλη μας φιλη squarenix , το παιχνιδι "υποτιθεται" κυκλοφορει αποκλειστικα για το PS3 σε Ιαπωνια και """"""υποτιθεται""""" (δωστε εμφαση στα πολλα εισαγωγικα) οτι η εκδοση 360 θα ξεκινησει να γινεται port ,ΑΦΟΥ κυκλοφορησει η ιαπωνικη εκδοση του PS3.
Μαλιστα , με λιγα λογια το παραπανω αρθρο μας λεει λιγο-πολυ , οτι η Squarenix θα καταφερει μεσα σε περιπου 6 μηνες , να κανει port την εκδοση του 360 , και μαζι να κανει και localising χωρις φυσικα να καθυστερησουμε καθολου εμεις λογω της εκδοσης 360 -οπως μας υποσχεθηκαν και καλα-.
Μονο εγω το βρισκω ολιγον τι υπερβολικα παραλογο?Νομιζω οτι ο τυπας που εγραψε το αρθρο στο famitsu ή οποιος του εδωσε την πληροφορια αυτη , πρεπει να ξανατσεκαρει λιγακι το ημερολογιο του...