Δεν συμφερει σε καμια περιπτωση να το φτιαξεις. Υπολογιζε κανα 70αρι+εργατικα
Printable View
Δεν συμφερει σε καμια περιπτωση να το φτιαξεις. Υπολογιζε κανα 70αρι+εργατικα
Μπα δεν συμφέρει ότι κινητό πιάνει υγρασία/νερό ειναι τελειωμενα,μπορεί να λειτουργήσει για καμποσο καιρό αλλα πάντα κάποια στιγμή χαλάνε.
Τώρα να φτιάξεις ενα κινητό με άγνωστη ημερομηνία λήξης δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδια βοηθηστε εαν μπορειτε γιατι εχω φαει τρελο σκαλωμα/φρικη επι του παροντος.
Αγορασα μια τηλεοραση για το υπνοδωματιο. Και η τηλεοραση εχει καλωδιο τροφοδοσιας σαν αυτο του PS3 Slim (2.5a 250v το λεγομενο "οχταρακι").
Η τηλεοραση εχει ηδη μπει με βαση ωραιοτατα στον τοιχο σαν καδρο. Το προβλημα μου ειναι οτι επειδη θελω να μαζεψω τα καλωδια μεσα σε καναλι και επειδη η μπριζα ειναι αρκετα μακρια, χρειαζομαι περιπου 3 μετρα απο δαυτο το καλωδιο.
Φανταστηκα οτι να βρεις ενα συνηθισμενο καλωδιο οπως αυτο σε πολλες εκδοχες ειναι κατι απλο... αμ δεν ειναι!!! Τα συνηθισμενα μετρα που βρισκω ειναι 1.5 και 1.8 και βρηκα 1 που δινει 2 μετρα. Ειναι δυνατον ρε παιδια? Εχω ρωτησει σε τοσα καταστηματα εχω ψαξει σε σκρουτζ google κλπ και τιποτα! Εχω φρικαρει λεμε! Τοσο δυσκολο ειναι αυτο το κωλοπραμα? Δεν μπορει... τοσα εκατομυρρια τηλεορασεις και PS3 πουλιωνται, κανενας δεν βρεθηκε αντιμετωπος με την δικη μου περιπτωση? Αποκλειεται! Οποτε τι δεν κανω σωστα?
Θα εκτιμουσα βοηθεια πανω σε αυτο.
^^ γιατι ρε συ βαζω το καναλι για να μην εχω καλωδια και μπαλαντεζες να κρεμονται απο εκει και απο εδω. Θελω να ειναι ολα τακτοποιημενα.
Λιγο μεγαλυτερο καναλι θα βαλεις, εκτος και αν εχω κατι λαθος στο μυαλο μου. Απλο καλωδιο ρευματος φανταζομαι οτι ειναι με την μια ακρη σε usb και την αλλη σε διπολικο φις πριζας...λεω κατι λαθος; Το καναλι θα ξεκιναει απο το υψος της TV και η προεκταση θα ειναι μεσα στο καναλι, ποιο ειναι το προβλημα;;;
Βρηκα μεχρι 2,5 μετρα. Επίσης βρηκα προεκτασεις που μπορεί να είναι χρησιμες, επιπλέον μπορεις να φτιάξεις δικό σου καλώδιο ακριβώς όπως το θέλεις ή να ζητήσεις να σου φτιάξουν ένα, καποιος ηλεκτρολόγος θα είναι κατάλληλος.
http://www.elektronik.gr/eshop/index...m3tugt53tl9gd7
Nομιζω οτι αυτο θα κανω που λες. Θα βαλω ηλεκτρολογο να μου φτιαξει καλωδιο. Καναλι δεν θελω να αλλαξω γιατι εχω βρει ενα τελειο στο χρωμα του τοιχου μου και ειναι λεπτο και κομψο που μου αρεσει. Οποτε ο ηλεκτρολογος ιεναι μονοδορμος. Απορρω παντως πως δεν υπαρχει εστω 3μετρο καλωδιο... μου φαινεται πολυ κουφο γιατι ειναι καλωδιο που χρησιμοποιουν εκατομυρρια συσκευες (και το PS3 slim μονο να βαλεις αρκει). Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο παραξενη η περιπτωση μου... τι να πεις.
Σας ευχαριστω παιδια.
Πρώτο link στο ebay. Απλά είναι αγγλικό, οπότε θες αντάπτορα στο πολύπριζο. Αν δεν βαριέσαι να περιμένεις και δεν θες να τρέχεις σε ηλεκτρολόγο: http://www.ebay.co.uk/itm/Long-3m-Fi...item3f4569c3b0
Μια βοηθεια οποιος μπορει
Κοπανησε χθες ο γιοε μου το λαπτοπ,και τα επεξε ο σκληρος,δεν μπουταρει απο εκει,σα να μην υπαρχει
Τον αντικατεστησα με εναν σκληρο που ειχα απο εναν παλιοτερο λαπτοπ,αυτο μεσα ειχε τα w8
Και με εναν με w7
Στον w7 μπαινω στο recovery menu αλλα δεν μπορω να τον κανω φόρμα
Στο w8 δεν μπαινει καθολου μου βγαζει προβλημα στο selected boot
Επειδη αυτην την στιγμη εχω μονο tablet και δεν μπορω να δημιουργησω recovery cd η usb,υπαρχει καποιος τροπος να τους φορμαρω?
Καλησπέρα.
Έχω ένα Vaio το οποίο μάλλον το χτύπησε η κλιμακτήριος...
Πριν κάνα δυο μέρες στο εντελώς ξαφνικό πάγωσε εντελώς η οθόνη, και ξεκόλλησε μόνο του μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Αυτό ξανά έγινε χθες, αλλά δεν ξεκόλλησε ποτέ και αναγκαστικά το έκλεισα βιαίως από το κουμπί του. Από τότε, έχει πεθάνει.
Συγκεκριμένα ανοίγει κανονικά, δουλεύει δηλαδή δεν είναι νεκρό, αλλά κολλάει εντελώς με το που ανοίξει. Ξεκινάει, δείχνει το λογότυπο (αυτό το "Vaio"), βγαίνει το βελάκι μαζί με την οθόνη για να βάλω τον κωδικό του χρήστη, και εκεί παγώνουν τα πάντα!! Και αναγκαστικά μόνο κλείσιμο από το κουμπί...
Το (άσχετο) μυαλό μου πάει σε κάρτα γραφικών... καμιά ιδέα ρε παίδες;; τι είναι; τι μπορεί να είναι; φτιάχνεται; συμφέρει να φτιαχτεί;; ποιος το φτιάχνει;;
Θέλω απεγνωσμένα να αποφύγω την αγορά καινούριου, παρά μόνο αν δε γίνεται αλλιώς...
Άκυρο άκυρο... ουυυυφφφ....
Μια χαρά είναι το laptop και η κάρτα γραφικών και όλα, βρέθηκε ο υπαίτιος...
Χθες έβγαλε το windows update μια αναβάθμιση για το touchpad... αυτή λοιπόν, για κάποιο λόγο, κόλλαγε τον υπολογιστή ολόκληρο... :frusty:
Κατάργηση και επαναφορά στον προηγούμενο driver του synaptics, και όλα καλά τώρα!! :what:
Slay το κανω αυτο στα w7 και οι επιλογες ειναι μονο επαναφορά , η οποία αποτυγχάνει
Αν δεν αλλαξω το sevure boot μου βγαζει "selected boot image did not Authenticate. Press enter to continue"και κανει επανεκκίνηση και ξανα στα ιδιΑ
Μπαινω bios κανω disable το secure boot
Και το μήνυμα ειναι "no bootabledevise,insert boot disk and press any key"
Τοτε μαλλον θα χρειαστεις δισκακι και στησιμο με το χερι απο την αρχη.
Ευχαριστω πολυ slay για την προσπάθεια,
Εκανα χαζομαρα ο ενας ο σκληρός που εβαλα ηταν παλιος απο εξωτερικο γιαυτο δεν τον αναγνωριζε
Εβαλα εναν με w8 απο εναν Toshiba κ ολα οκ,μονο που ολα μεσα ειναι της toshiba και της amd,απλοι drivers ειναι.Συν 161 ενημερωσεις των Windows που πρεπεινα τις κανω μια μια για ολες μαζι κολλαει στο 0%
Κ μια παρατηρηση εχω αλλαξει πολλούς σκληρους σε λαπτοπς, στα περισσότερα ηταν απλα ενα δυο βιδες απο το πισω μερος, ενα κομματακι πλαστικό κ αλλαξε ο σκληρος
Σε αυτον τον HP που εχω τωρα για να τον αλλαξεις πρεπει να βγαλεις πληκτρολόγιο να ξεκουμποσεις το μπροστα πλαστικο,ολοκληρος μπελας για να αλλαξεις ενα σκληρο δισκο,απλα απαράδεκτοι
Εχω βγάλει motherboard και οθόνη απο dell για να βγαλω σκληρό, εντάξει τα περισσότερα dell δεν είναι έτσι ,αλλά υπάρχουν και τέτοια.
Λοιπόν, σήμερα το πρωί τα έφτυσε η κάρτα γραφικών (ναι, βρήκε μέρα).
Σκέφτομαι να πάρω την Radeon R7 260X. Έχετε καμία συμβουλή, κάτι να προσέξω κτλ;
Την βρήκα στα ~120¤ από Αμερική.
Δεν καταλαβαινω τον λογο που θελεις να αγορασεις την καρτα απο αμερικη, απο την στιγμη οπου και διαθεσιμη ειναι στην ελλαδα, και σε ιδια σχεδον τιμη. (μαλλον φτηνοτερη αν υπολογισουμε και τα μεταφορικα) και δεν εχεις τον παραμικρο κινδυνο να περασει τελωνειο.
Απλά είχα σταμπάρει τη συγκεκριμένη δεν την έβρισκα εδώ σε καλή τιμή. Τελικά ίσως πάρω την Asus
Ρε παιδια, λιγο long shot αυτο, αλλα ας το ρωτήσω μήπως και...
Τον τελευταιο καιρο, το AC μου, αφου το ανοίξω, μετα απο 40 λεπτά περίπου σβήνει. Οχι, όμως, εντελώς. Σα να εχει προγραμματιστεί να σβήνει μετα απο τόση ωρα. Γι'αυτο το φωτακι στο σωμα, αναβοσβήνει με εναν περίεργο τροπο και οχι οπως οταν ειναι εντελώς σβηστό. Δεν εχω βάλει καποιο προγραμμα να απενεργοποιείται μετα απο τόση ωρα, εκτος αν το έκανα άθελά μου. Ωστόσο δε βλεπω απο το remote κατι τετοιο.
Εχει κανεις την παραμικρή ιδεα του τι μπορω να κάνω;;;;