Originally Posted by
Lefteris_X
Καλημέρα!
Λοιπόν με το τελευταίο update (2.50) το μαλάκισε λίγο η Sony γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχουν προβλήματα στην αναπαραγωγή των video (ασπρόμαυρα) σε απλή SDTV. Ότι ρυθμίσεις και να πειράξεις, πάλι ασπρόμαυρα θα τα βλέπεις (αρκετά κουφό που έστω και ένα wmv, σου έπαιξε έγχρωμα).
Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις όμως. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι το RGB Scart (παλιά στην πιάτσα το λέγαμε "αμερικάνικο" καλώδιο - μπακάληδες το ξέρω αλλά στο Ελλάντα είμαστε) θα φτιάξει το πρόβλημα. Έχω υποψιαστεί ότι το ΠΣ3 αλλάζει την απεικόνιση σε mode NTSC (Never The Same Color - παλιό λογοπαίγνιο / χλευασμός)....αλλά δεν έχω αποδείξεις τεχνολογικές για αυτό.....εκτός κ αν μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας το μάτι μου θεωρείται ότι είναι bio-tech-scanner :D:D. Ακόμα και στα Settings ---> Video ---> Force 50Hz το ασπρόμαυρο παραμένει (το λέω γιατί ένα χαρακτηριστικό του NTSC είναι τα 60Hz και ίσως η αλλαγή στυα 50Hz να έδινε χρώμα) αλλά τζίφος.
Υποθέτω ότι όντως το RGB Scart θα λύσει το θέμα....ΑΛΛΗ είναι η απορία μου εμένα....
Καλά εν έτει 2008 και το ΠΣ3 συνδέεται με SDTV; μα καλά SDTV; Και εντάξει πες, λόγω οικονομικών δεν υπάρχει HDTV..........ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ και πάλι το 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ RGB SCART;;;;; ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ....RGB SCART φοράμε ΟΛΟΙ στα μηχανήματά μας απο το 1987 με την Amiga, μετά το 1989 στο Megadrive, κατόπιν στο NeoGeo, PSX, PS2....εσύ ΠΟΥ είσαι;;; :D
Εν κατακλείδι να πώ ότι το 2.50 έχει άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ bug στην απεικόνιση, με έναν απο τους καλύτερους A/V Receivers της Sony, ξέρετε απο αυτούς που οδηγούν το ΤΕΡΑΣ τον Quallia W100 (αν θυμάμαι καλά το νούμερο, όποιος δεν ξέρει τι είναι αυτό --->) που είναι ο κορυφαίος projector της Σόνυ αυτή τη στιγμή, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ....Ποιό είναι το bug; αχχααχχαχαχαχα εδώ είναι τα γέλια..........Πολύ απλά το ΠΣ3 με αυτό το AV σύστημα (receiver, projector) των δεκαδων χιλιάδων ευρώ, δεν βγάζει ΚΑΘΟΛΟΥ εικόνα!!!!! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ;
Περιμένω την ανακοίνωση του 2.51....