Eγω παλι στην ελλαδα της κρισης δεν πιστευω οτι θα υπαρξει τοσο μεγαλη ελλειψη, εκτος και εαν δωσουν ελλαχιστα κομματια.
Printable View
Eγω παλι στην ελλαδα της κρισης δεν πιστευω οτι θα υπαρξει τοσο μεγαλη ελλειψη, εκτος και εαν δωσουν ελλαχιστα κομματια.
Πολυ νωρις και ειλικρινα δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ να μην βρισκω καποιο προιον λογω ελειψης... ΠΟΤΕ.
Αντε να μην το βρω σε 1-2-3 καταστηματα, εαν ψαχτω, θα το βρω, δεν παιζει.
Βεβαια για ολα υπαρχει πρωτη φορα, αλλα θα μου κανει τρομερη εντυπωση οπως λεει και ο Παναγιωτης εαν στην Ελλαδα της κρισης δεν μπορω να βρω ενα PS4 για δειγμα...
Ναι, αλλά τώρα μιλάμε για hardware, όχι για δισκάκια που βγαίνουν από μια πρέσσα. Παίζει να υπάρξουν και ελλείψεις. Ίσως να μην στείλουν και πολλά κομμάτια στην Ελλάδα, ποιός ξέρει.
Πάντως την ημέρα κυκλοφορίας του ps3 τα ελάχιστα κομμάτια που διατέθηκαν στην ελλ. αγορά, εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt.
^^ Ισχύει, αλλα και άλλες εποχές τότε. Το μόνο θέμα ειναι να μη στείλουν λίγα κομμάτια Ελλάδα. Πάντως, παιδια, δεν ειναι και τίποτα να προπαραγγειλει κανεις, εφόσον ξέρει ότι, έτσι κι αλλιώς, θα το παρει, αν όχι D1, σίγουρα πολυ γρήγορα. Δίνεις ενα 20ρακι και εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για παν ενδεχόμενο.
Επισης για διαφορους λογους (Logistics, Media Attention) πιστευω οτι η sony δεν θα κυκλοφορησει το ps4 σε ολες τις αγορες την ιδια μερα, προβλεπω κυκλοφορια στην αμερικη 1-2 ημερες πριν το Black Friday (29 Νοεμβριου) και κυκλοφορια σε Ιαπωνια και Ευρωπη μεσα στον Δεκεμβριο.
@Slay
παραδοξως βλεπω την ιαπωνια να μην παιρνει PS4 φετος. Στην παρουσιαση ειπαν μονο για Αμερικη και Ευρωπη σε αυτες τις γιορτες.
Επισης το "Ευρωπη" ειναι μεγαλη κουβεντα... αμφιβαλλω οτι θα ζησω την στιγμη που η Ελλαδιτσα θα παρει PS4 πριν την Ιαπωνια...
Αν μου το ελεγαν αυτο μερικα χρονια πριν θα ελεγα οτι συνομιλω με καποιον τρελο...
Α... Οκ. Καλα εμένα δίπλα μου ειναι, δεν έχω θέμα. Και σιγα τις ουρές που θα εχει...
Ο αντιπρόεδρος της Sony Computer Entertainment Europe, Τζέιμς Άρμστρονγκ επιβεβαίωσε πως το PlayStation 4 θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας παράλληλα με τις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές κατά την εορταστική περίοδο του 2013.
«Η Ελλάδα ήταν και παραμένει για το PlayStation μια από τις βασικές αγορές στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια, πριν από την οικονομική κρίση άλλα και σήμερα, η πορεία του στην ελληνική αγορά είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αποσπώντας μερίδιο άνω του 70%. Έτσι για εμάς η Ελλάδα ήταν και θα παραμείνει δυναμικά στις προτεραιότητές μας» τόνισε ο Άρμστρονγκ στο "Πρώτο Θέμα" ενώ για το ζήτημα των μεταχειρισμένων παιχνιδιών επανέλαβε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Sony να στερήσει από τους χρήστες του PlayStation την υψηλή αξία μεταπώλησης που διατηρούν πολλοί από τους κορυφαίους τίτλους.
«Βασικό αντίπαλος του PlayStation σε αγορές όπως η ελληνική θα είναι το ίδιο το PlayStation», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της SCEE, εννοώντας ότι η μεγάλη επιτυχία και η αντοχή στον χρόνο του PlayStation 3 ίσως κάνει πιο διστακτικούς -δεδομένων και των οικονομικών συνθηκών- κάποιους καταναλωτές. «Κρατήσαμε την τιμή του PlayStation 4 στο πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, πιστεύοντας ότι ο συνδυασμός βελτιωμένων επιδόσεων και νέων υπηρεσιών θα οδηγήσει σε ακόμη μια εμπορική επιτυχία».
Στην Ελλάδα, το PlayStation 3 έχει πουλήσει συνολικά σε διάστημα έξι ετών κοντά στα 350.000 κομμάτια, με την καλύτερη χρονιά του (το 2009) να ξεπερνά τις 70.000 μονάδες. Το 2012 και δεδομένης τη συνολικής καθίζησης της αγοράς των ηλεκτρονικών συσκευών, οι πωλήσεις του έφτασαν περίπου στα 45.000 κομμάτια.
http://www.aek365.com/a-272152/prin-...thn-ellada.htm
^^ I am Happy :D
Ίσως τα preorders να είναι ένας τρόπος να δει η εταιρεία πόσα κομμάτια να στείλει και που τις πρώτες ημέρες που θα γίνεται ο πανικός και μέχρι να στρώσει η αγορά, ειδικά αν λόγω των συνθηκών υπάρχει άυξηση της ζήτησης. Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι καίγονται για day1 αγορά, να το κάνουν preorder γιατί μπορεί να υπάρχουν προβλήματα διάθεσης και αυτό ενδεχομενως να είναι ένας αξιόπιστος και ακίνδυνος τρόπος παραλαβής του την ημερομηνία που επιθυμούν. Εγώ επί της παρούσης δεν καίγομαι, έχω συνηθίσει να έχω υπομονή και να μην ψωνιζω day1.
350000 ps3s? Ποτέ δεν είχα αναρωτηθεί πόσα κομμάτια μπορεί να πουλιούνται στην Ελλάδα. Τώρα μου φαίνεται αστείο. Είμαστε υπερβολικά μικρή αγορά.
H ιστορια του πως απο 4GB GDDR5 η Σονυ πηγε στα 8 GB GDDR5... ιστορια την οποια δεν περιμενει κανεις!!
Μαλλον το playstation community πρεπει να πει μερικα ευχαριστω στην Gearbox!! :D :PQuote:
Our very own Anthony Severino was able to be a part of a roundtable with Adam Boyes, VP of Publisher Relations at SCEA today, with a whole bunch of different topics being discussed, and one of them was all about the PS4 and its RAM.
For Adam personally, his “favorite moment was getting to announce to the whole developer community that we had double the RAM to 8GB of GDDR5,” because they did originally have 4GB of GDDR5 on the system.
Recounting the story of how they went from 4GB to 8GB, Adam was actually at Gearbox (Borderlands), with Randy Pitchford, President of Gearbox, telling him, “If you go with 4GB of GDDR5, you are done.” Following that statement, Boyes says that the entire room of about 30 people added in that “you guys, you never listen, you’ve never been good at this stuff.”
After hearing this, Adam says he had a mini-breakdown, and it wasn’t until he reflected on this and asked himself the question, “Are we going to be the best console in every single category?” before things started moving, because “the answer used to be no.”
So, Adam went back to the developers about the possibility of doing 8GB of RAM, getting responses like “that would be incredible.” He then took all the feedback to Tokyo, got the thumbs up, and the rest is history.
Stay tuned to PSLS for more from Adam Boyes and all things E3 2013.
Update:
Randy Pitchford has confirmed the story, tweeting the PSLS link and saying “You know it was only because I love you guys @amboyes. Can we call them “Gearbytes”?”
πω πω τεράστια αγορά ρε φούστη μου όμως ε; (σάρκασμ = τίγκα)
350.000 σε 6 χρόνια ε; έχουμε χεστεί στο gaming δηλαδή.
Στα μπουζούκια όμως; ΠΟΣΟΙ πηγαίνουν; και ΠΟΣΟ συχνά πήγαν σε 6 χρόνια; ΚΑΙ ΠΟΣΑ πλήρωσαν για αυτή την καφρίλα που την λέμε διασκέδαση στο Ελλάντα;
χμμμμμμ..........ναι βεβαίως! Σαφέστατα και είμαστε gamer. ΟΟυυυυυυυυυ ναι πως αμέ!
πλήρης απογοήτευση - στα δικά μου μάτια. θλιβερό να παρατηρώ, πως λίγα έχουν αλλάξει μέσα σε 2 δεκαετίες. Από πλευράς νοοτροπίας και επιλογής τρόπου διασκέδασης.
Προχτές άκουσα από γυναίκα, ετών 26: μα καλά, ακόμα ασχολείσαι με παιχνίδια; Ολόκληρος άντρας; Αυτά είναι για παιδάκια...(και όλα αυτά μόνο με το δικό μου σχόλιο, "ε, που και που, μια φορά στις 10 μέρες, μπορεί και να ασχοληθώ για καμιά ωρίτσα..................που να έλεγα δηλαδή τις ώρες που επένδυσα στο GT5/Red Dead Redemption/GTAIV/Uncharted series/Ratchet'n'Clank κλπ........μάλλον θα θεωρούμουν για το Δαφνί ε; ).
Σουβλάκι στο ένα χέρι - και ένα smartphone των 600 ευρώ στο άλλο (μέχρι πέρυσι έλεγα: και ένα iPhone στο άλλο - αλλά πλέον διευρύναμε τις επιλογές στο ένα χέρι. Για το άλλο χέρι, η αξία παραμένει σταθερή: σουβλάκι. Εννοείται ότι όλα αυτά είναι αλληγορικά έτσι; )
Μάλλον εννοεί ότι έχουν πωληθεί 350k κονσόλες αντιπροσωπείας (αυτοκολλητάκι Sony Hellas). Δεν μετράνε τις (παρα)εισαγωγές, ούτε βάζουν την Κύπρο μέσα.
Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να μας έλεγε πόσες είναι online...
ΥΓ: Λευτέρη με γυναίκες δεν μιλάμε ποτέ για «ξενέρωτα» (για αυτές) θέματα (από gaming, τεχνολογία μέχρι και πολιτική), εκτός αν πέσεις στην περίπτωση! :D Άσ' την να λέει τα δικά της (ζώδια κλπ.)...
Ρε παιδιά τα 350.000 ps3 δεν είναι απογοητευτικά. Μην ξεχνάτε πως πολλοί δεν έχουν τα PS3 τους ατομικά όπως εμείς και παίζουν 2-3 άτομα στα περισσότερα PS3. Επίσης ο μισός μας πληθυσμός είναι άνω των 50 (έχουμε τερράστιο δημογραφικό πρόβλημα), ακόμα και στην Αμερική σπάνια υπάρχουν 50ρηδες gamer (ακόμα τουλάχιστον, αυτό θα αλλάξει ριζικά μετά το 2020 :P)
Περί headsets:
http://blog.us.playstation.com/2013/...comment-864609
Ελπίζω να υποστηριχτεί και το προηγούμενο μοντέλο...