24 ωρες.... ΣΕΡΙ????? WTF? Πας για ρεκορ? :P
Thanks για τις εντυπωσεις, σορρυ που σχολιαζω μονο αυτο, αλλα πραγματικα μκου εκανε εντυπωση, εκτος και αν το ελεγες μεταφορικα!
Printable View
24 ωρες.... ΣΕΡΙ????? WTF? Πας για ρεκορ? :P
Thanks για τις εντυπωσεις, σορρυ που σχολιαζω μονο αυτο, αλλα πραγματικα μκου εκανε εντυπωση, εκτος και αν το ελεγες μεταφορικα!
Mονο εγω δουλευω γμτ :D :P
Φιλε θα κοιταξω να μπω αν και ειμαι μικρος σε level ακομη!
καντε με και μενα add μαγκες οσους δεν εχω στο PSN.θα το ξεκινησω και γω λεω το destiny..
Για να σε κάνει add θα πρέπει πρώτα να στείλεις request. :P
Όχι δεν το εννοούσα μεταφορικά. Από 00:01 της Τρίτης το πήρα σερί μέχρι τις 01:00 της Τετάρτης. Φυσικά με τα απαραίτητα διαλείμματα και τις κατάλληλες τροφές. Χεχε και η ολονυχτία θέλει τον τρόπο της. ;)
Αυτό είναι λάθος να το λες. Δεν έχει σημασία τη level είσαι και πάλι μπορούμε να παίζουμε παρέα.
Πάντως στην τελική να σας πω κάτι ρε παιδιά. Πολύ χάρηκα που έκανα αυτό το σερί παίξιμο για έναν και μόνο λόγο. Διότι μπορώ να βλέπω όλα αυτά τα speedruns και τα άκυρα σχόλια περί κακού, μικρού παιχνιδιού και να γελάω. Διότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Αν το είχα πάρει και εγώ χαλαρά θα τα έβλεπα όλα αυτά και θα έλεγα, "όχι ρε γαμώτο είναι φλόμπα το παιχνίδι", ενώ είναι ακριβός το αντίθετο. Για να μην παρεξηγηθώ, έτσι; Δεν είναι το παιχνίδι που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο και άλλες αμπελοφιλοσοφίες. Ούτε κάνει κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί (οκ ίσως ο μηχανισμός με τα όπλα να είναι φρέκο πράγμα). Απλά τα συνδιάζει πολύ καλά. Αν και το σενάριο μπορούσε να είναι καλύτερο, κατά την γνώμη μου, αλλά και πάλι το λέει αυτό κάποιος που θεωρεί και το Avatar και το Prometheus από τις μεγαλύτερες μπούρδες ever. Τα πολλά anime και η προχωρημένη ηλικία (και η ανάλογη εμπειρία) στο κάνουν αυτό. Ξέφυγα. Το παιχνιδάκι είναι ο παράδεισος του looter και του raider.
Επικές μάχες; check
Επική μουσική; check
Εξωτικά όπλα; check
Πανέμορφες πανοπλίες; check
Παίζεις (δεν τρέχεις σαν τον μουρλό) με φιλαράκια; check
Sci Fi; check
Σβέλτο PvP (αν και οι provider μας είναι για τον λούτσο); check
Lag free, χωρις disconnects χωρίς τεράστια bugs; check
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει ένας developer για να εκτιμήσουμε το προιόν του; Αν δεν μας αρέσει και δεν είναι του γούστου μας οκ , αυτό δεν το κάνει κακό παιχνίδι. Το λέω διότι έχουμε θεοποιήσει άλλα παιχνίδια που είναι πολύ πιο μέτρια από το Destiny (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε).
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ GROUP ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ CLAN ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ CLAΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DESTINY. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
^^Holly shit! Τα ματια σου πως την παλεψανε τοσες ωρες? Υπνος 0? Ο_Ο
Δεν κανω πλακα εχω εντυπωσιαστει. Εγω ουτε κατα διανοια πανω απο 8αωρο... ακομα και στα ντουζενια μου επι WOW εποχης 15 αωρο νομιζω ειναι το μαξ μου.
Το παιχνιδι δειχνει ακρως εθιστικο και μαλλον ειναι και ο βασικος λογος που δεν θα το παρω γιατι οι υποχρεωσεις δεν επιτρεπουν τοσο καψιμο.
Θέλει τρόπο, μην νομίζει ότι και εγώ έχω πλέον τις αντοχές για κάτι τέτοιο.
Κάθε μια ώρα και κάτι διάλειμμα 5-6 λεπτά. Σηκώνεσαι περπατάς, είναι συνήθως η ώρα που πας για νερό, τουαλέτα ή ετοιμάζεις κάτι να φας.
Έχεις ανοιχτά παράθυρα.
Δεν κάθεσαι σε χύμα στάση, αλλά σε κανονική όρθια θέση, αλλιώς θα νυστάξεις για πλάκα.
Δεν τρως βαριά φαγητά και δεν τρως ή πίνεις καφέ. Τρως μήλο κατά προτίμηση ή φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη. Γιαούρτια και τέτοια.
Αν πιεις καφέ, τον πίνεις παγωμένο και σε αραιές γουλιές για να μην φύγει η καφεΐνη απότομα και κρασάρεις.
Επίσης πίνεις παγωμένο νερό. Σε κρατάει ξύπνιο και πας πολύ συχνά τουαλέτα. Άντε κοιμήσου έτσι χαχαχαχαχα.
Βοηθάει επίσης να κάνεις και chat με κάποιον.
Αν παρόλα αυτά αισθανθείς πως πρέπει να κοιμηθείς, το κάνεις για 20 λεπτά μαξ και πάλι λαγοκοιμάσαι. Γεμίζεις απίστευτα τις μπαταρίες σου έτσι.
Αλλά βοηθάει και το παιχνίδι να είναι καλό. ;)
χαχαχα τωρα παιζω το 2!!!απλα στα κενα που θα εχω απτην συλλογη του MG-γιατι θα την παω μεχρι τελους- θα παιζω και ντεστινι γιατι αμαρτια ειναι να μην ασχολουμαι με το ps4!
εννοεις οτι πρεπει ενας απτους δυο(λολ)????με τον ιδιοο τροπο οπως με το 3 δεν κανουμε friends?εκτος οτι μπορουμε και με τα πραγματικα ονοματα πια
Ξεκόλλα ρε σας πειράζω. :P
To Real name το κάνεις μετά με όποιον θέλεις εφ'όσον είναι στην friendlist σου (και θέλει και ο άλλος εννοείται).
XAXA!! Εισαι θεος Sutorcen. Δε με αφεινει για ρεπ!
κανα group για ps3 υπαρχει στο forum?
Sutocren , wow genjuros να υποθεσω :P
Τα review αρχισαν , αν και απο μικρα sites προς το παρον.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=892697
Ευχαριστώ χαχααχαχα
Λοιπόν ανακαλύψεων συνέχεια.
Τα grimoire που παίρνουμε δεν είναι απλά achievements. Πέρα από τις ωραίες εικόνες που μας παρέχουν, οι κάρτες αυτές δίνουν και διάφορα bonus στον παίχτη. Για δείτε...
Τα grimoire των όπλων αν τα φτάσεις σε κάποιο επίπεδο σου παρέχουν "All characters will earn weapon experience faster for weapons of this type"
Τα grimoire των τοποθεσιών σου δίνουν "Extra material drops from material nodes in this destination"
Τα grimoire των εχθρώ σου δίνουν "All characters earn more Glimmer when this combatant is killed with a Glimmer-drop consumable active"
Κάπως πηγαίνουμε στον Mercury...
Στα ships και στα Sparrow έχει στατιστικό... Built... θα φτιάχνουμε custom οχήματα;;;;;;
Οπότε όπως καταλαβαίνεται έχει και άλλο βάθος...
Και πάλι να παρακαλέσω τα μέλη του group να πάνε στο site της bungie και να επιλέξουν το Group μας και σαν Clan για να φαινόμαστε στο παιχνίδι. Ευχαριστώ.
Κανενα stream θα κανεις?
Δεν αντέχει η γραμμή...
Eτσι είναι όταν ζεις σε τριτοκοσμική χώρα όπως αναγράφεις στο Location. :P
Γράψε πως λέγεται το group γιατί το λινκ μου βγάζει error. Ήδη βρήκα αρκετά παιδιά από το σαιτ, χτες κάναμε ένα ωραίο session με τον kotso κ σήμερα έφτασα λεβελ 9.