αρίστο αν δεν έχεις ακουστικά σκέψου και τα gold!
Printable View
αρίστο αν δεν έχεις ακουστικά σκέψου και τα gold!
δεν τα πολυγουσταρω τα ακουστικα η αληθεια ειναι..δεν εχω παιξει ποτε αλλα δεν μπορω να παιζω και να μην εχω το νου μου τι γινετε γυρο μου!
Aρίστο, αυτο το θέμα θα το ξεπεράσεις στα πρώτα 5 λεπτά με τα gold. ;)
Πήραμε τα 3 και -10% στην επόμενη αγορά, ντάξει κάτι ήταν και αυτο :PQuote:
Αγαπητέ φίλε των Public ,
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας .
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , λόγω απρόβλεπτων τεχνικών δυσλειτουργιών , το προϊόν της παραγγελίας σας 1029431 NBA 2K15 & PS Plus 3 Μηνών & Creative Inferno, κατά τη στιγμή της καταχώρησής της , εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα μας με λάθος περιγραφή . Για το λόγο αυτό έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελία σας. Αν έχετε ήδη πληρώσει για αυτή την παραγγελία , θα γίνουν από πλευράς μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματα.
Εάν επιθυμείτε το προϊόν με την σωστή περιγραφή όπως εμφανίζεται πλέον στο Public.gr , μπορείτε να κάνετε εκ νέου την παραγγελία σας από εδώ NBA 2K15 & PS Plus 3 Μηνών &Creative Inferno - PS4 είτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να την καταχωρήσουμε εκ μέρους σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που άθελά μας σας προκαλέσαμε .
Ως ένδειξη για την ταλαιπωρία σας έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση 10% σε επόμενη αγορά σας σε προϊόντα τεχνολογίας η οποία είναι ήδη ενεργοποιημένη στον προσωπικό σας λογαριασμό με λήξη στις 31/12/2014 .
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
Με εκτίμηση,
Public Customer Passion
www.public.gr • info@public.gr • 46 καταστήματα Public σε Ελλάδα & Κύπρο (Οι διευθύνσεις μας)
Βραβείο GOLD 2013-2014 στην Εμπειρία Πελατών !
Σημείωση: Το παρόν email στάλθηκε από λογαριασμό μόνο για ειδοποίηση και δεν μπορεί να δεχθεί εισερχόμενη αλληλογραφία. Παρακαλώ προωθήστε την απάντησή σας στοinfo@public.gr
Από το πουθενά πήραμε έκπτωση 10% στα public. Δεν είναι κακό, ειδικά για καμιά ακριβή αγορά...
Ελα και σκαει το shirt. Ειχα κανει και εγω παραγγελια το ps4 90ευρω απο public.
Σιγα μην στελνανε τα bundles.
Βεβαια η εκπτωση του -10% ειναι για να χρυσωσει το χαπι και να μην κανουμε φασαρια στα μαγαζια,
που εκει θα ειχαν μεγαλυτερη ζημια οταν οι πελατες ακουγαν τους διαξιφισμους με τον εκαστοτε υπευθυνο.
Προσωπικα θα την εκανα την φασαρια γιατι σιγουρα θα κερδιζα κατι ακομα,
αλλα ο υπευθυνος εδω ειναι γνωστος μου πολλα χρονια, με εχει εξυπηρετησει και παλαιοτερα,
οποτε θα παω πασο σε αυτη την περιπτωση.
Οσοι ομως εχουν διαθεση να διεκδικησουν κατι καλυτερο,
σιγουρα προς συμφερον τους ειναι να πανε στα κατ/τα
και να μιλησουν απο κοντα με τους υπευθυνους.
Προσοχη! Να μιλησουν ομως και οχι να το παιξουν μαγκες.
Υ.Γ. Σημερα δεν θα 'θελα να ειμαι στην θεση του υπαλληλου που εκανε το λαθος.
Παιζει και να εχασε την δουλεια του.
Οπως λεει ομως η παροιμια "οπως στρωσεις θα κοιμηθεις".
EDIT
ΕΥΓΕ στο marketing dpt του Public για το θεικο:
"Βραβείο GOLD 2013-2014 στην Εμπειρία Πελατών !"
Αμα ειναι ετσι τα GOLD βραβεια, καλυτερα να το κλεισουν το μαγαζι.
Λάθη γινονται και ελπίζω να μη συνέβη απολύτως τίποτα στον άνθρωπο.
Το "οπως έστρωσες θα κοιμηθείς" δεν ταιριάζει εδώ. Μιλάμε για ενα λαθος και οχι κατι επιτηδευμένο.
Λαθη εχουν γινει και θα ξαναγινουν.
Το θεμα ειναι τι επιπτωσεις εχουν και εαν μαθαινουμε κατι απο αυτα.
Σε αυτη την περιπτωση το λαθος ηταν αρκετα σοβαρο
και οποιος το εκανε θα αντιμετωπισει τις οποιες συνεπειες.
Σε τοσο σοβαρες αρμοδιοτητες (ανεβασμα τιμων σε site με μεγαλη-πανελλαδικη επισκεψιμοτητα),
διπλο-τριπλοτσεκαρουμε το εργο που μας ανατεθησε πριν παμε σπιτι μας.
Το εαν τυχον μπορει να χασει την δουλεια του ειναι θεμα για αλλη συζητηση,
να πω μονο μια και εχω εργαστει στο παρελθον σε αλυσιδες,
οτι γνωριζω παρομοια περιπτωση οπου ο αρμοδιος υπαλληλος ειχε απωλεια εργασιας.
Aν δεν είχα Vita θα το αγόραζα, είναι το bundle που έχει και καρτούλα 8GB και φρεσκαδούρα λευκό DS3.
Aπό Ελλάδα σκέτη η συσκευή έχει 100 ευρώ,
βέβαια δεν γνωρίζω από μεταφορικά τι παίζει, μόνο digital κωδικούς για japan και hong kong psn account έχω αγοράσει από PlayAsia.
http://www.play-asia.com/playstation...n-70-77lv.html
PlayStation Vita TV (Value Pack)
Price: US$ 89.99 (EUR~71.40)
Limited time offer - Secure yours now before the offer expires!
Our previous price: US$ 199.99
You save: US$ 110.00 (55%)
http://2u.pacn.ws/640/io/playstation...k-336451.6.jpg
Σοβαρά μιλάς?
προφανώς βάζουν μόνο courier στις επιλογές hardware γιατί έχει συμφορουμίτες που παραγγέλνουν παιχνίδια από PlayAsia,
αν και τα 100-105 ευρώ συνολικά πάλι είναι καλή τιμή αφού έχει κάρτα 8GB και DS3 στο πακέτο,
είναι και λευκό αν προτιμάει κάποιος γιατί στην Ευρώπη που κυκλοφορεί την επόμενη βδομάδα θα είναι μόνο σε μαύρο,
Ναι μόνο courier με online tracking υπάρχει ως επιλογή. Όντως είναι καλή τιμή για κάποιον που ενδιαφέρεται.
Θα φας και τελωνειο ομως..αστο...