^^ Ειναι στανταρ bug, πρωτα απο ολα η Ροκσταρ απαντησε σε καποιον για το θεμα. Για το αλλο που λες (αν ξαναεμφανιζεται το προβλημα) φυσικα δεν μπορω να ξερω, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...
Printable View
^^ Ειναι στανταρ bug, πρωτα απο ολα η Ροκσταρ απαντησε σε καποιον για το θεμα. Για το αλλο που λες (αν ξαναεμφανιζεται το προβλημα) φυσικα δεν μπορω να ξερω, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...
Αρίστο δες το μήνυμά μου εδώ.
Εγώ έκανα αυτά που γράφω μετά απο διάφορα που διάβασα απο άλλους που έλυσαν το bug. Και πάλι δεν ήμουν σίγουρος οτι θα λυθεί αλλά μου λύθηκε. Ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί και εγώ.
Edit: Πάντως αφού έχεις παίξει τόσο πολύ και θα χάσεις πολύ progress θα σου πρότεινα να ασχοληθείς μόνο αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς πολύ με το camp και το interaction με τους χαρακτήρες. Αν δεν σε νοιάζει και πολύ το κομμάτι (ένας συνάδελφός μου μου είπε ε στο camp έχω πάει 2 φορές και βαριέμαι να μιλάω και σε όλους) δεν αξίζει να χάσεις τόσο progress.
Σε έναν χρήστη στο resetera το rockstar support απάντησε αυτό:
Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά αν δουλέψει θα γλιτώσει πολυ κόσμος.Quote:
Thank you for contacting Rockstar Support.
We understand that you are missing the Character Sadie from your account. n an attempt to resolve these issues, we would like to try resetting the local user profile settings for the game. You do not have to worry about losing any progress, as this simply clears some temporary files associated with the game.
We have the steps to clear the cache below.
1. Fully shut down your console.
2. After 30 seconds of the console being shut down, restart the console.
3. Launch RDR2.
4. When launching RDR2, wait until a black screen appears after the initial splash art has disappeared, and hold down L1+R1 throughout the opening scenes.
5. If successful, you will be prompted to re-calibrate your language and brightness options.
If the issue still exists, then please contact us back for further assistance.
Best regards,
Sidney P.
Rockstar Support
Για προσέχετε Cowboys στις περιπλανήσεις σας και αρχίστε να περπατάτε τοίχο ... ερ σόρρυ - δέντρο-δέντρο γιατί διαβάζω περίεργα πράγματα.... :b015:
Spoiler!
Παιδιά, πάντως για να μην παιδέυεστε, δοκίμασα να κάνω uninstall + delete τα saves και το profile, install πάλι και κατέβασμα μόνο του τελευταίου save από το cloud και δοκίμασα να το τρέξω πρώτα χωρίς το d1 patch, δοκίμασα μετά με το d1 patch, @@. Δοκίμασα επίσης να κάνω replay κάποιες αποστολές (χωρίς να παίξω από την αρχή), πάλι @@. Υποθέτω οτι η λύση είναι ή περιμένουμε για patch, ή από την αρχή πάλι (εκτός κι αν έχει κάποιος save πριν το mission με uncle)...
Endless possibilities :p
https://www.youtube.com/watch?v=7KgC0S1eKr0
Αυτο που λεει ο enstikto δεν μπορεσα να τι κανω! Το δοκιμασα 3 φορες αλλα δεν μου πετυχε!
Τον john τον βρηκα το βραδυ μονο φυλαει σκοπετο
Spoiler!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όσοι έχετε το bug, τελικά, τι κάνετε;;; Συνεχίζετε, ξεκινήσατε απο την αρχή ή περιμένετε patch? Προσωπικά θα το παγωσω λίγο μεχρι να δω εαν θα το διορθώσουν. Αλλιώς θα δω τι αλλο θα κάνω...
Εγώ κοίταξα τους χαρακτήρες και όλοι είναι στο camp από εδώ και από εκεί. Δεν λείπει κανένας. Παίζω στο Xbox όμως.
Οι επιλογες ειναι 2 εαν σε νοιαζει το θεμα αυτο:
α) Παιζεις απο την αρχη το παιχνιδι, βασικα αν εχεις save στο ξεκινημα ακριβως του Chapter 2 μπορεις να συνεχισεις απο εκει.
β) Περιμενεις να το φτιαξουν.
Εγω... ξεκινησα απο την αρχη... ναι... και μπορω να πω κι εγω οτι αν σε νοιαζει το interaction με τους χαρακτηρες και το characterization εχει καποια σκηνικα που εχουν σημασια.
Η αλλη επιλογη που εχει καποιος που δεν τον νοιαζει και τοσο ειναι να παιζει κανονικα μεχρι και το Chapter 4 οπου το προβλημα απο οτι φαινεται διορθωνεται απο μονο του...
Εγω στο ps4 τους εχω ολους με προχωρημενο chapter 2, κανενα προβλημα. Επισης, το infinite gold glitch μου ελυσε τα χερια χαχα
Μου απαντησαν απο την rockstar στο report που εγχα κανει! Βαζω ss την απαντηση τους
Spoiler!
δεν θυμαμαι βεβαια αν εχασα σε εκεινη την αποστολη.
edit: εβαλα την αποστολη στο youtube και οντω ειχα χασει σε ενα σημειο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kαλο θα ηταν βεβαια να σου ελεγαν και αν προκειται να το φτιαξουν, γιατι στο μηνυμα τους σου ειπαν λιγο-πολυ, κοψε το λαιμο σου και ξαναπαιξε απο την αρχη...
Με την απαντηση που εδωσαν στον αριστο αλλα κ σε καποιον αλλον (νομιζω στην προηγουμενη σελιδα), εγω καταλαβαινω οτι δεν εχουν σκοπο να το φτιαξουν. Σε αντιθετη περιπτωση θα το ελεγαν. Οτι κνκαλα ειναι γνωστο προβλημα κ θα το πατσαρουν
το ιδιο συμπερασμα με τον Ηλια βγαζω και εγω παντως. οτι δεν εχουν σκοπο να το φτιαξουν
Υπάρχει και το πρόβλημα με τον ήχο σε 5.1 που έγραψα και προηγουμένως σε πολλούς. Δεν παίζει το κεντρικό ηχείο.
Που μπορώ να στείλω και εγώ στο support;
Παιδιά εγώ δεν νομίζω οτι δεν θα το φτιάξουν. Είναι major bug. Απλά πιθανότατα να μην γίνει πολύ άμεσα ή και να μην έχουν την κατάλληλη εσωτερική ενημέρωση και για αυτό να απαντούν έτσι.