Νομίζω πως με τόσους κλεμμένους βαθμούς μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, ήταν η πιο δίκαιη ανταμοιβή για τον Hamilton και την ομάδα του αυτό το Πρωτάθλημα.
Printable View
Νομίζω πως με τόσους κλεμμένους βαθμούς μέσα στα 2 τελευταία χρόνια, ήταν η πιο δίκαιη ανταμοιβή για τον Hamilton και την ομάδα του αυτό το Πρωτάθλημα.
με κλεμμενο μονοθεσιο περισυ δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει παραπονο!
τα πρωταθληματα της φουστιας τα πηρε ολα μονος του ο μιχαλακης...δεν χρειαζοταν φια και τπτ....
Ναι μόνος, με λίγο σπρώξιμο.
7 τιτλοι, ποσες νικες? ποσα ρεκορ? ποσες πολλ? δε νομιζω σπρωξιμο....
Σωστά, σκούντημα τρελό έπρεπε να πω.
σκουντημα ξεσκουντημα τα 7 πρωταθληματα τα πηρε ο καλυτερος μακραααααν οδηγος με οτο καλυτερο μονοθεσιο...:wave::frog:
Μακραν η καλύτερη Παράγκα Α.Ε
:p
ψαξτε για παραγκες και γκαγκατσηδες στη φορμουλα και οταν δειτε τι φταιει ελατε να παρετε κανα πρωταθλημα στους κατασκευαστες να δειτε πως γλενταει ο πρωταθλητης...:p
o Ernie Γκαγκατσιstone :p
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και ο δικος σας ποιος ειναι ωρε? ο χαμιλτογιαννης? τοση κλαψα αλλα περισυ σαν βρεγμενες γατες ηταν ολοι?
kanonia o hami eprepe na toxe pari pri 2 agones alla exe xari to idio k persi pu to parkare gia na to pari o raikonen ,a re paraga k milate + to tsiraki to barcelo
Με τα τελευταια μηνυματα (οχι μονο τα δικα σου) και με βαση την παρακληση που εκανα πιο πανω εγω , το μονο που βλεπω εγω εδω ειναι Ολυμπιακος - Παναθηναικος...
Δεν μπορεις να μου λες να αφησω τις ειρωνιες για υποδειγμα φιλαθλου , οταν εσυ ο ιδιος ειρωνευεσαι και χρησιμοποιεις την συμπεριφορα αυτη , την οποια στην συνεχεια του μηνυματος σου εσυ ο ιδιος κατακρινεις.
Άσχετο με τα παραπάνω αλλά εγώ έχω να πω ότι αν δεν βρέξει σοβαρό αγώνα δεν βλέπουμε πια.
Eγώ απορώ γιατί οι οπαδοί της ΜακΛάρεν και του Χάμιλτον, ακόμη ασχολούνται με την Ferrari και το πόσο έχουμε τσαντιστεί οι τιφόζι...
Χαρείτε το πρωτάθλημα ρε παιδιά!