WOW! :c026:
Printable View
..να φοβάσαι να ανοίξεις το γκάζι..!
http://www.youtube.com/watch?v=nfF1Fzx8tmA
εχει χρησιμοποιησει κανεις ποτε τις υπηρεσεις της CHIPSAWAY να μου πει εντυπωσεις? καποιος ή καποια @#&%! σημερα μου εγδαρε τον προφυλακτηρα κ λιγο το φτερο. γαμω την κουλαμαρα τους μεσα.
Τί έγινε τα πειράζει η σκόνη τα παιδιά? :Ρ
Ορίστε ένα ορινζιναλ με χώμα:
http://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug
καλα σιγουρα θα το ψαξω. ισως με τα σημερινα δεδομενα να εχουν ριξει τιμες. το θεμα ειναι οτι με βολευει γιατι ειναι πολυ κοντα στη δουλεια μου.
βασικα πριν που το ειδα παλι, εχει αφησει μαυριλα. το αμαξι μου ειναι ασπρο οποτε ισως ειναι το χρωμα του κ με αλοιφη φυγει κ γλυτωσω το βαψιμο.
Μπορεις να πας σε καποιο φανοποιείο και να σου το βγαλει με αλοιφη αν δεν εχει κανει καποιο βαθουλωμα. Το Chipsway κανουν καλη δουλεια αλλα οπως λεει και ο φιλος παραπανω ειναι ακριβα για αυτο πανε απατο... LOL
Εγω παιδια εχω προβλημα με τον ουρανο του αυτοκινητου. Εχει κανει παρα πολλες θαμπαδες και θελω να παω να το βαψω. Ξερει κανεις ποσο παει το μαλλι πανω κατω;
υποθετω φιλεμου οτι ειναι απο τον ηλιο (το γνωστο προβλημα που εχουμε σχεδον ολοι)
πριν 1,5 χρονο περιπου μονο για τον ουρανο ειχα δωσει 70 ευρο και για τους 2 προφυλακτηρες μπρος-πισω 50 ευρο (25 ο ενας)
τωρα εγω μενω χανια οποτε δεν ξερω τις τιμες τις περιοχης σου αλλα υπολογιζε καπου εκει,βεβαια αν εχουν και αναδουλεια ισως πετυχεις και κατι καλυτερο σε τιμη.
να ξερεις ομως οτι αν αφησεις καιρο τις θαμπαδες με τον ηλιο και τα νερα σε 2-3-4 χρονια (αναλογα και την περιποιηση του αυτοκινητου παντα )θα αρχισει να κανει μικρα μικρα τρυπαλακια και η συνεπεια σκουρια και δεν συμαζευεται..
φιλε Ηλια,υπαρχουν αλοιφες που κανουν θαυματα και στοιχιζουν βεβαια και αν θες καλη δουλεια οχι με το χερι αλλα με αλοιφαδορο
να ξερεις ομως οτι αν η γρατζουνια εχει βαθος οτι αλοιφη και να σου βαλουν δεν θα δεις το αποτελεσμα που περιμενεις.
για να σου τριψουν ολο το αμαξι με αλοιφι σε καποιο φανοποιιο θελουν περιπου 100-120 ευρο
οποτε δες αν αξιζει να τριψεις μονο το σημειο που εχει τη γρατζουνια ή να κανεις ενα γενικο τριψιμο με αλοιφη να ξανανιωσει και το αμαξι
υ.γ αν θες να κανεις κατι τετοιο ασε να πιασουν λιγο τα κρυα γιατι με τις ζεστες ισως γινει και ζημια στο χρωμα του αμαξιου,την εχω πατησει για αυτο και εχω αποψη.
Ηλια, μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό; Αν είναι επιφανειακό, φεύγει ρε συ. Αλοιφές έχω όσες θες, αλοιφαδόρο επίσης έχω, αν δεν έχει περάσει στο χρώμα, θα τη βγάλεις τζάμπα και τα λεφτά που θα γλυτώσεις τα δίνεις να πάρεις κανά game κολλέκτορα :P
Αποστόλη, γενικά για οροφή παίρνουν 60-80 ευρώ. Ίδιο θέμα έχω, αλλά με το γυάλισμα την έχω επαναφέρει.. Έχει θαμπώσει το βερνίκι σου, καλύτερα ένα βάψιμο όπως λες να ξεμπερδεύεις, μην μπλεχτείς με γυαλίσματα κλπ σαν και μένα.
Ωραίος, όλα μαύρα, έτσι πρέπει!
Λιγο την βοηθεια σας παδιια μιας και ασχολειστε λιγο παραπανω...
Εχω ενα 206 και εχει παντου βουλιαγματα, και σε 3-4 σημεια εχει φυγει και η μπογια (θα βαλω photos συντομα να μου πειτε).
Το αμαξι μου αυτη τη στιγμη πωλειται 1200-1300€, και οπου και το πηγα μου ζητανε 800€+ για συνολικο μαζεμα και ολικη βαφη...
Νομιζω πως δεν αξιζει να δωσω σχεδον οσο κανει το αμαξι για να το "σενιαρω".
Εσεις τι λετε? Υπαρχει κανα μερος που να κανει σωστη και οικονομικη δουλεια?
Θα βαλω photos συντομα να μου πειτε..
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις απαντήσεις σας! :)
Εδω ειμαστε..
Attachment 3082Attachment 3083Attachment 3084Attachment 3085Attachment 3086Attachment 3087
Για πειτε ρε παιδια τη γνωμη σας..
Ξερω ειναι λες και βγηκε απο το Need For Speed... μετα απο πολλες προσπαθειες να περασω την πιστα :P
Καινούριο το'χεις :P
Οι πιο πολλοί θα το βλέπουν και ή θα φεύγουν ή θα σου λένε να κατέβει η τιμή και άλλο. Αν δεν επείγει να δώσεις το αυτοκίνητο, φτιάξ'το και πούλα το σε κανά χρόνο. Και θα το πουλήσεις πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή, αλλά και θα το χαρείς και λίγο εμφανισιακώς :D
Αν από την άλλη, το παίρνει κάποιος στην τιμή που λες, πούλα το..!
Οριστε κάποιες φωτο και από το δικό μου οποίος θέλει να δει :D
Ομολογώ να πω ότι το έχω τώρα 5 χρόνια και έχω κάνει 33.000χλμ
Δε το οδηγώ καθόλου γιατί έχω μηχανάκι και αυτή τη στιγμή το έχω και κάθεται εδώ και κανένα μήνα +
Σκέφτομαι να το δώσω γιατι μου είναι άχρηστο!
http://flic.kr/s/aHsjHPH75p
Μα δεν θελω να το πουλησω. Το αμαξι μηχανικα ειναι τελειο. Δεν μου εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα.
Με τρακαραν το 2008 (περασε με κοκκινο και εσκασε πανω στην αριστερη πλευρα) και η ασφαλιστικη δεν μου το εβγαζε ολικη γιατι ειχε περασει πενταετια.
Μεχρι να με αποζημιωσει η ασφαλιστικη πηγα και πηρα δανεια και εφτιαξα τα μηχανικα/λειτουργικα μερη και αφησα τις λαμαρινες απ' εξω (ολη η αριστερη πλευρα. μπρος+πισω φτερο+ οι δυο πορτες)
Με το περασμα του καιρου και λογω δουλειας (τρεξιμο σε ολη την Αττικη) καθε τοσο και λιγακι πηγαινα να το παρω απο εκει που παρκαρα και ολο και καποιο βουλιαγμα κλπ εβρισκα... αλλα βεβαια ΠΟΤΕ σημειωμα απο αυτο που με ειχε χτυπησει..
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: αξιζει να δωσω 800€ για ολικο σενιαρισμα και ολικο βαψιμο?
Δεν ασχολουμαι με αμαξια (το εχω απλα για τη δουλεια μου) και δεν ξερω... δεν ειναι λιγο απατη να δωσω σχεδον το κοστος του αμαξιου απλα για τις λαμαρινες?
Π.χ. εσεις αν ειχατε ενα laptop που κοστιζε 1000€ θα δινατε 600€ για να το φτιαξετε?
Όχι, δεν είναι απάτη για ολικό βάψιμο και με πολύ επιπλέον δουλειά (λαμαρινοδουλειά και ισιώματα). Ακόμα και ένα αυτοκίνητο που έχει 500 ευρώ μεταχειρισμένο, η επιδιόρθωση αμαξώματος σε πολλαπλά σημεία συν το βάψιμο θα ξεπερνούσε τα 500 ευρώ προφανώς! Οπότε μην το βλέπεις αναλογικά με την αξία του αυτοκινήτου ;)
Από κει και πέρα, είναι το αν θες να είναι εμφανίσημο το αυτοκίνητό σου ή όχι. Μπορεί ρε παιδί μου να μην σε ενδιαφέρει καν. Λέμε τώρα. Έχε όμως ως δεδομένο ότι τα 800 ευρώ για να το έχεις σαν καινούριο, είναι πολύ καλή τιμή.
Μιας και λέγαμε για γυαλίσματα πιο πριν, αν δεν βαριέστε ρίξτε μία ματία στην τελευταία μου δουλειά. Γενικώς το έχω αφήσει τώρα το θέμα γυάλισμα-κέρωμα, για βάψιμο είμαι και εγώ :D
http://www.detailingworld.co.uk/foru...d.php?t=262753
@Gazof
Μπράβο! Τρομερή δουλειά! Βλέπω το κατέχεις πολυ!
Θέλω τη βοήθεια σου :D
Θέλω να μου γράψεις ενα καλο και οικονομικό πακετακι να πάω να αγοράσω για πλύσιμο γυάλισμα και κέρομα αν γίνεται! :D