Καλό αυτό γιατί σήμερα άλλαξα router και νόμιζα ότι αυτό έφταιγε...
Με speedport και VDSL 50 στον OTE. Καλό είναι το δικό σου router;
Printable View
Καλό αυτό γιατί σήμερα άλλαξα router και νόμιζα ότι αυτό έφταιγε...
Με speedport και VDSL 50 στον OTE. Καλό είναι το δικό σου router;
Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό γιατί και εσύ το πρόβλημα το έχεις με ΟΤΕ, μήπως άλλαξε τίποτα και παρουσιάστηκε το πρόβλημα, έχει κάποιος άλλος από άλλο πάροχο IP fragments ?
ειναι θεμα μοντεμ οχι παροχου και για την ακριβεια μου το εχει βγαλει σε ολα τα zte που εχω παρει ειτε απο οτε ειτε απο forthnet και μου το βγαζει και τωρα στο tp link...δεν ξερω τι θελει το Ps4 ακριβως αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα με το fragments
Το βγάζει και εμένα που σε προηγούμενα tests connection δεν το έβγαζε. Καινούργιο φρούτο είναι και έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Είχα για λίγο χθες το μεσημέρι πρόβλημα σύνδεσης αρχικά με το να δείχνει φίλους/πάρτι, μετά με το να συνδεθώ για online gaming με συγκεκριμένα παιχνίδια. Λύθηκε μόνο του μετά από λίγο χωρίς να καλνω κάτι από πλευράς μου. Τον τελευταίο καιρό έχει θεματάκια το PSN και επειδή βαρένει η πελατεία όσο πλησιάζουμε τις γιορτές και ίσως έχουμε πάλι θέματα μεγαλύτερα, θα πρότεινα να προγραμματίσετε online αγορές κλπ πριν τις μέρες των Χριστουγέννων γιατί προβλέπω τα ίδια τα περσινά.
Το έχω και εγώ. Είχα καιρό να μπω αλλά μπήκα να δω με τη νέα σύνδεση από ΟΤΕ πως ειναι.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εμενα μου το βγαζει απο Τεταρτη ή Πεμπτη δεν θυμαμαι,
αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα γενικοτερα στο psn,
ολα δουλευουν οπως δουλευαν και πριν.
Η ειδοποιηση θα φυγει απο μονη της σε μερικες μερες, εχει ξανασυμβει στο παρελθον.
Δεν φταίνε τα router. Συνέδεσα παλαιότερο που δεν είχε πρόβλημα και πάλι τα ίδια...
Αυτο λεμε, θεμα Sony ειναι και εχει ξανασυμβει και ξανασυζητηθει,
δεν χρειαζεται να κανεις κατι ουτε και ν ανησυχεις.
Έστρωσε το test σήμερα δεν βγάζει πρόβλημα IP fragments.
Νομίζω με αυτό αδικα χάνεται χρόνο είναι θέμα της Sony δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλι κατω ειναι το store ή μονο σε μενα συμβαινει;
Απο το ps4 μπαινω κανονικα, απο το pc οχι:
Attachment 8149
κανονικα μπαινει απο το pc,αυτο το μνμ το βγαζει παντα οταν τρωει κολλημα και πρεπει να κανεις εκκαθαριση το ιστορικο και τα κουκις μπισκοτακια :P
εχει κανεις αλλος θεμα με connection test και πολυ χαμηλα νουμερα που δινει ?
π.χ μου βγαζει τιμες απο 4 εως 9 mbps στο download και απο 400 εως 600 kbps στο upload,δεν εχω θεμα με το ρουτερ,εχω κανει και restart,εκανα και speedtest και ολα ειναι κομπλε,στο ps4 δινει χαμηλα νουμερα.
Τα ίδια μου έκανε το απόγευμα...
ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ μπιιιιιιιιιιιιιιπ !@#%$$!#$%&#&^^*
"επεσεν μου το helmet "
Εν τω μεταξύ πληρώνουμε τα ΚΟΡΌΙΔΑ.
Και αν δείς τους server είναι λέει ολα ΠΡΑΣΙΝΑ .... ακόμη τρίβουν στο Βιλαμπάχο.