Xbox one με 199 βγηκαν σε ορισμενα καταστηματα της αλυσιδας και οχι σε μεγαλες ποσοτητες απο οσο εμαθα. Λογικα τωρα που μιλαμε δε θα υπαρχει κανενα.
Printable View
Xbox one με 199 βγηκαν σε ορισμενα καταστηματα της αλυσιδας και οχι σε μεγαλες ποσοτητες απο οσο εμαθα. Λογικα τωρα που μιλαμε δε θα υπαρχει κανενα.
Καπου το χάσαμε στην συνεννόηση..
Μου κάνεις quote την φράση που αναφέρω για ξεστοκάρισμα και λέγοντας ότι βάλανε και ps4 slim άρα δεν μιλάμε για ξεστοκάρισμα.
Και σου κάνω quote πως μιλάω για την προσφορά με τα Xbox. Δηλαδή είχαν λίγα κομμάτια 1tb πάει τα δώσανε.
Και κάνει εσύ quote πως πάει η προσφορά με το Xbox τελείωσε...
Συνεννόηση μπουζούκι :P
Eπρεπε να γράψουν και το: "μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων" :) Εγώ πήγα κυριλέ ότι θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή και έπεσα πάνω στην refurbished που μου προτείνανε..
- - - Updated - - -
Προφανώς η αντίδραση των υπαλλήλων που εγώ ερμήνευσα ως άγνοια ήταν αυτό που καταλαβαίνω τώρα, δηλαδή: "που πας ρε καραμήτρο? έχει τελειώσει εδώ και ώρα το θέμα.."
Εγώ ελπίζω σε Xbox One S να βγει σε προσφορά την Παρασκευή σε κάποιο κατάστημα. Κάνει 299¤ θέλω να πιστεύω πως στα 220¤-250¤ θα υπάρξει κάποια προσφορά κάποιο bundle. Ιδανικό για μένα θα ήταν με Forza Horizon 3, αλλά με ο,τι και να είναι θα το τσιμπήσω :D
Κοίτα στο site υπάρχει κανονικά και γράφει απλά εξαντληθηκε.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b2bad2d28a.jpg
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι. Αν άνοιγες το site και την έψαχνες δεν θα την έβρισκες. Αν κλίκαρες το link από το email που είχανε στείλει άνοιγε παράθυρο και έγραφε αυτό που σου λέω. Ούτε να κλείσεις μπορούσες ούτε τίποτα.
Λογικό μιας και το νόημα της προσφοράς ήταν τρεχάτε και όποιος προλάβει.
Edit: παιζει και στον Κωτσόβολο η ίδια προσφορά, απλά ισχύει μόνο για παραγγελία
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...onth-gold-card
Ποιο πάνω εχω βαλει μια φωτογραφία απο το site, δεν είναι απο το email το email δεν σε πήγαινε στο site.
Εγώ όμως κοιταξα και στο site υπήρχε κανονικά αλλά επειδή εχω xbox δεν πρόσεξα λεπτομέρειες.
Στο email είχε προσφορά και ps4 αν κοιταξεις υπάρχει και αυτη στο site.
Αν κάνεις σωστά την πρόσθεση αυτών των τριών πραγμάτων από το skroutz (διότι ξέχασες να προσθέσεις την 3μηνη συνδρομή) θα βγουν 420. ¶ρα θεωρείς αδιανόητο το ποσό των 440 γιατί μπορείς να το βρεις 420. Καλά κρασιά. Το ότι σου κάνει αντίλογο κάποιος για κάτι δεν σημαίνει ότι δουλεύει για κανένα Public. Τι να συζητήσει κανείς όμως με κάποιον σαν και σένα που κατηγορεί τους υπαλλήλους του Public ότι είναι κλέφτες και απατεώνες;
Η προσφορά πάντως για όποιον το θέλει, υπάρχει και σε άλλες αλυσίδες, δεν είναι αποκλειστικότητα του Public.
Μιχάλη που το λεει αυτο, λοιπόν εσυ εβαλες φωτογραφια εγω σου δίνω το ολη την προσφορά
http://fb.public.gr/BFgaming/
Για πες μου μπορείς να το αγορασεις online.
Το ΕΛΕΓΕ.
Παρελθοντικός χρόνος..
Όταν κλίκαρες εκεί που λέει πρόλαβε το έλεγε ισχύει μόνο σε φυσικά καταστήματα. Πήγα να το κάνω ο ίδιος ώστε να το κρατήσω μέχρι την Παρασκευή σε περίπτωση που δεν βγει Xbox One S σε προσφορά.
Ε δεν σε άφηνε να κάνεις τίποτα και έγραφε από κάτω ισχύει από Τρίτη 21/11 ΜΟΝΟ σε φυσικά καταστήματα.
Μην κουράζουμε τα παιδιά με αυτό το πράγμα...
Η προσφορά του Public ήταν όντως μόνο για φυσικά καταστήματα γιατί ό,τι ήρθε διατέθηκε σε αυτά. Δεν ήταν για αγορά online, το έλεγαν από χθες. Ο λόγος μπορεί να ήταν το ότι δεν υπάρχει το Gears of war 4 στην αποθήκη οπότε δε θα μπορούσε να αποσταλεί ως πακέτο. Υποθέσεις κάνουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι για αγορά online δεν "έπαιξε".
προλαβες κ τα διαβασες βλεπω ολα κ ενω βλεπεις οτι εχω παραδεχτει οτι εκανα λαθος,συνεχιζεις την επιθεση. ουτε φιλαρακια ειμαστε,ουτε γνωστοι.το καλα κρασια στους κολλητους σου.τωρα μια χαρα συζητησα με τους υπολοιπους κ τα βρηκαμε επισης μια χαρα κ βγαλαμε την ακρη μας.ΔΕΝ κατηγορησα τους υπαλληλους αλλα την ηγεσια,μιας κ δεν αναφερθηκα καπου συγκεκριμενα.θεωρησες καλως να πεις οτι μιλαω για τους υπαλληλους. λοιπον μη μου ξανα αναφερεις τον λογο. κ καλο θα ειναι με ανθρωπους που δεν γνωριζεις,να μη μιλας με υφακι.
Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω τώρα αυτό, αφού είναι η ίδια προσφορά.
Μήπως τελικά το άλλαξαν και έβαλαν και online γιατί εγώ στο link που είναι το ιδιο το παλιό λέει κανονικά για αγορα.