Σιγά μην ανανεωθεί η λίστα της συλλογής.
Printable View
Σιγά μην ανανεωθεί η λίστα της συλλογής.
Δημήτρη, για να λέμε την αλήθεια "γενναία" προσφορά των day 1 sonypass AAA 1st party είναι 50% έκπτωση. Δηλαδή ΜΑΞΙΜΟΥΜ 40 ευρώ.
Μόνο έτσι θα ελκύσει ορδές χρηστών.
Ειδάλλως, τα 1στ παρτυ Σονυ ΑΑΑ θα παραμείνουν στο πολύ μικρό ποσοστό χρηστών που είναι μέχρι σήμερα: 10-12% των PlayStation gamer τα παίζουν. (φαίνεται από τις πωλήσεις τους)
Αν θες να βγάλεις ένα ανταγωνιστικό προϊόν, τότε ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στα υφιστάμενα προϊόντα που προσφέρουν οι αντίπαλες εταιρείες.
Εν προκειμένω τα προϊόντα είναι υπηρεσίες.
Οπότε έχουμε και λέμε: δύο επιλογές υπάρχουν.
Είτε βγάζεις υπηρεσία με ΙΔΙΑ φιλοσοφία όπως ο/οι ανταγωνιστές αλλά σε καλύτερες -χαμηλότερες- τιμές,
Είτε βγάζεις διαφορετική υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας * με τις ίδιες (ή υψηλότερες) τιμές. (πχ. υπήρχαν ταμπλέτες ήδη πολλά χρόνια, η Apple δεν είχε καν. Έβγαλε η Apple το iPad, σαφώς ακριβό, σαφέστατα όμως πολύ καλύτερο)
Παρόλο που είμαι αρνητικά προκατειλημμένος προς το Σονυπαςς, είναι άδικο να κρίνω (κρίνουμε) από τώρα την υπηρεσία αφού δεν γνωρίζουμε την τιμολόγηση, ούτε και τα προσφερόμενα παιχνίδια.
Να πω τώρα και την πικρή μου αλήθεια:
Είναι γεγονός πως τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν (συμπεριλαμβανομένων των 1στ παρτυ ΑΑΑ Σονυ) δεν είναι του γούστου μου, πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων 1στ και 3ρντ πάρτυ, όπως GTA, Spiderman, Ratchet, RDR. (είναι γνωστό ότι RPG και RPG-οειδή δεν αγοράζω, ούτε παίζω)
Οπότε κάθισα και το καλοσκέφτηκα ότι ένα Σονυπασσ(οκ / λολ) ίσως με βολέψει.
Στενοχωριέμαι που το παραδέχομαι, αλλά έτσι είναι.
Αντί να κάθεται η κονσόλα να πιάνει σκόνη περιμένοντας το επόμενο GTA/RDR/Bully/δεν ξέρω τι από Rockstar, το επόμενο Spiderman και Ratchet που ΣΙΓΟΥΡΑ θα αγοράσω σε δισκάκι (είμαι υπέρ της ιδιοκτησίας και όχι του κοπανιστού αέρα όπως λέει ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ο psx3)......
.....προτιμώ να πληρώσω* το Σονυπασσ και να ψιλογρατζουνάω PS4/PS5 παιχνίδια (έστω και για λίγη ώρα καθώς δεν θα είναι του γούστου μου επί το πλείστον, πχ άντε να κατεβάσω κάποιο RPG-οειδές να δω πως είναι ή να κατεβάσω το God of War 2 / Horizon 2 μετά από 1 χρόνο ΑΝ το βάλει στο Sonypass, αν δεν το βάλει δεν θα τα αγοράσω καν, όπως δεν αγόρασα τα GoW 1 / Horizon 1. Φαντάσου ότι κατέβασα το Horizon 1 μέσω του Collection, περίμενα να πάρει 60 fps patch στο PS5, το ξεκίνησα και πραγματικά δεν είναι του γούστου μου, έπαιξα με το πολύ ζόρι 1 ώρα και το άφησα. Πέρασαν κάποιοι μήνες και έλεγα "θέλω να δω πως εξελίσσεται το στόρυ, αλλά σκυλοβαριέμαι τον άδειο κόσμο, δεν μου αρέσει το gameplay, με λίγα λόγια δεν μου κάνει "κλικ" το παιχνίδι". Πέρασε ο καιρός και κάποια στιγμή το πήρα απόφαση ότι δεν με ενδιαφέρει και το έσβησα από τον δίσκο του PS5. Σαν κι εμένα -πίστεψέ με- είναι πολύ κοσμάκης, αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από τις πωλήσεις των 1στ παρτυ ΑΑΑ Σονυ παιχνιδιών).
Εικάζω ότι οι τιμές θα είναι 60 ευρώ tier 1 (σκέτο ps plus), 80 ευρώ tier 2 (tier 1 + PS4/PS5 games), 100 ευρώ tier 3 (tier 2 + PS1/PS2/PS3 games, cloud και ότι άλλο βάλουν).
Αυτές οι τιμές στις προσφορές καλοκαιριού/Χριστουγέννων πιστεύω θα είναι 40-45, 60-65, 80-85 ευρώ αντίστοιχα.
Δεν με "χαλάει" λοιπόν, σε περίοδο προσφορών, να δώσω 60-65 ευρώ για το tier 2, άντε πες στην χειρότερη εκτός προσφορών να δώσω 80 ευρώ ανά έτος αυστηρά για τους προσωπικούς λόγους που αναφέρω πιο πάνω.
Ολοκληρώνοντας, ΑΝ παίξει ΣΩΣΤΑ τα χαρτιά της η Σονυ με τις τιμές και τα προσφερόμενα παιχνίδια, τότε ΝΑΙ: θα έχει ανταγωνιστική υπηρεσία έναντι αυτή της ΜΣ.
ΑΝ όμως ΔΕΝ παίξει σωστά, τότε θα φάει το τελειωτικό κράξιμο και το PS brand δύσκολα θα επανακτήσει την -χαμένη- αίγλη του.
Για εσένα, για εμένα και για άλλους μπορεί να μην είναι ελκυστικό. Αλλά για μια αγορά που όλο και περισσότερο κινείται προς το digital και τα παίρνει έτσι κι αλλιώς ψηφιακά, το να σου δίνει μια τέτοια έκπτωση με το καλημέρα σας είναι πολύ ελκυστικό όταν ο καταναλωτής το βλέπει "κερδίζω 30¤/παιχνίδι άρα η συνδρομή μου έρχεται 'τσάμπα' αν μου αρέσουν τα παιχνίδια της Sony".
Την τιμή την είπα ενδεικτικά. Προφανώς όσο μεγαλύτερη η έκπτωση, τόσο πιο ελκυστικό γίνεται το πακέτο.
Σαν να είμαι σε εκκλησία (έχω να πατήσω από του Αγίου Φούτσου ανήμερα, λολ) και να βλέπω έρανο είναι η φάση...
Πραγματικά είναι τόσο σημαντικό ποσό τα 10άρικα που θα σωθούν με αυτά; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως το σκέφτονται, ζημιά στο brand name για το τίποτα...
Παιδιά μια ερώτηση. ¶ντε πες ότι σκέφτεσαι να το κάνεις upgrade αν σου άρεσει πρώτα. Θα πληρώσεις 15 ευρώ για digital deluxe. Ok όμως αν σου τελειώσει το plus και δεν θέλεις να ανανεώσεις τι γίνεται? Παπαλα ή το κρατάς κανονικά σαν οποιαδήποτε αγορά εκτός plus? Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το δοκιμάσω αλλά έφαγα χοντρό ξενέρωμα με την όλη φάση και δεν το κατέβασα καν. Το ίδιο και χειρότερο ξενέρωμα έφαγα και με το Mortal Shell που δεν δώσανε το upgrade. Δηλαδή οκ. Μετά απο demon souls παίξε αυτό στα 30fps. Πραγματικά νοιώθω μεγάλο κορόιδο που τα χώνω κάθε χρόνο. Έχε χάρη που είναι η πρόσβαση στο multiplayer και τα saves στο ps5. Νταβατζίλικι οι κερατάδες.
Έχω την εντύπωση πως ισχύει ότι και παλιότερα, δλδ άπαξ και πληρώσεις έστω και 0.10€ το προϊόν σου ανήκει και ας λήξει η συνδρομή.
To θέμα είναι τί έχεις αγοράσει με τα 15 euro (ή με το οποιοδήποτε ποσό, κι ας είναι ένα 0,01 euro, όπως σωστά λέει ο φίλος επάνω). Έχεις αγοράσει το παιχνίδι ή ένα upgrade του παιχνιδιού; Eννοείται πως ό,τι αγοράσεις στο plus είναι δικό σου (πχ παιχνίδια με έκπτωση επειδή είσαι στο plus, τα οποία φυσικα σου μένουν για πάντα, κι ας μην έχεις plus αργότερα, γιατί αγόρασες κάτι, που πλέον σου ανήκει). Θέλει διευκρίνιση αυτό με το Godfall, αν και πιστεύω ότι με τη λήξη της συνδρομής δεν θα έχουμε το παιχνίδι διαθέσιμο (γιατί το παιχνίδι αυτό καθεαυτό το έχουμε δωρεάν, ως δώρο του plus, αρα ουσιαστικά νοικιασμένο όσο είμαστε συνδρομητές). Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια και ο κωδικός που αγοράζει κανείς με τα 15 ευρώ να θεωρείται ως το full game.
Αυτό με τα "upgrades" είναι νέα μόδα και δεν έχει διευκρινιστεί πουθενά τι ισχύει. Κάποιος πρέπει να κάνει το πειραματόζωο και να μας πει.
¶λλο πράγμα να αγοράσεις το full game και άλλο το upgrade.
Στα DLC πάντως ενώ τα αγοράζεις κανονικά και δεν έχουν ημερομηνία λήξης, το game παραμένει δεμένο στο PS+...
https://psaddict.gr/news/free-upgrad...sy-vii-remake/
Δωρεάν η PS5 έκδοση του Final Fantasy VII Remake για όσους το κατέχουν μέσω PS Plus
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Από browser βγάζει τα εξής:
https://store.playstation.com/en-gr/...87437947778581
"Not available for purchase"
"This product is unavailable for the following reasons:
You can't buy this product right now."
Δεν το τσεκαρα παιδιά είδα την είδηση και είπα μήπως απασχολεί κάποιους.
Θεωρώ σωστή κίνηση της SE και μακάρι γενικά να το ακολουθήσουν πολλοί/όλοι.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Δεν ειχα σκοπο να βαλω psn plus το τελευταιο διαστημα, αλλα με την προσφορα που ετυχε να ειχε στην μιση τιμη αυτο το διαστημα απεκτησα μια ετησια
Υ.Γ Επεσε και η ειδηση για την δωρεαν αναβαθμιση του psn+ final fantasy 7 remake στην εκδοση για ps5, και μου βγηκε κουτι η φαση.:ice:
Υπαρχει περιπτωση να βρουμε καπου ετησια plus σε καλυτερη τιμη απο τα 60 ευρω ?